- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
- #1.821
Benim için birsey sorabilir misin doktora sorun olmazsa senin içinHerkese günaydın tatlı anne adayları
Bugun ben de görecegim insallah keseyi ve ben de coooook heyecanlıyımmm!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için birsey sorabilir misin doktora sorun olmazsa senin içinHerkese günaydın tatlı anne adayları
Nedir sorun canım?Benim için birsey sorabilir misin doktora sorun olmazsa senin için
Korkma 7. Haftada duyanlar var kalp atışı nı bende duymadım daha sabırla bekliyorum sadece kese göründü bendedeGünaydın kızlar, ben şiddetli boğaz ağrısı, baş ağrısı ve bulanti şikayetiyle Dr gittim. Muayene etti kese gayet iyi ama kalp atışı yok dedi, suan olmaması normal ama 2-3 güne olmalı dedi. Cuma tekrar gidecem. Muayene alttan olmadi, karnimdan bakti.Boğazım için de ilaç verdi. Endiseliyim.... benim durumumda olan varmı? Kalp atışı duymayan???
Ya hamilelikte ishal bebeğe bi zararı varmı bende bu durum varda eğer sorabilirsen sor yok çekinirsen sorun degil canimNedir sorun canım?
Ben de ilk kez gidecegim bu doktora ama fırsat bulabilirsem sormaya calısayım :)
İnşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini kalbini de duyarsın güzel haberleri ni bekliyoruzHerkese günaydın tatlı anne adayları
Isyerinde saf saf sırıtıp duruyorum :) belli de edicem kendimi. henuz kimseye soylemedimHerkese günaydın tatlı anne adayları
Sağol canım cevabın için. Allah tan hayırlısı inşallah.Korkma 7. Haftada duyanlar var kalp atışı nı bende duymadım daha sabırla bekliyorum sadece kese göründü bendede
uyyy masallah hadi guzel haberlerle gel insallahGünaydın
Bugun keseyi gorucem coooook heyecanliyim icim kipir kipir ❤

Tamam canım sormaya calısayım ama ishalin bir zararı olacagını sanmıyorum. Neticede bagırsaklarla ilgili bir durum :) Sen sıvı alımını artır, malum ishalde cok su kaybediliyor.Ya hamilelikte ishal bebeğe bi zararı varmı bende bu durum varda eğer sorabilirsen sor yok çekinirsen sorun degil canim
Kalp atışı icin erken olabilir ama keseyi görsek de yeter bana şu an :)İnşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini kalbini de duyarsın güzel haberleri ni bekliyoruz
Ben de henüz kimseye soylemedim :) Neyse ki oda arkadasım izinde, tek basıma oldugumdan sırıtsam da kimse görmüyorIsyerinde saf saf sırıtıp duruyorum :) belli de edicem kendimi. henuz kimseye soylemedim
Teşekkür ederim canım ya insan tedirgin oluyo işte bebek var artık biliyosun ona bişey olmasındaTamam canım sormaya calısayım ama ishalin bir zararı olacagını sanmıyorum. Neticede bagırsaklarla ilgili bir durum :) Sen sıvı alımını artır, malum ishalde cok su kaybediliyor.
Kalp atışı icin erken olabilir ama keseyi görsek de yeter bana şu an :)
Ben de henüz kimseye soylemedim :) Neyse ki oda arkadasım izinde, tek basıma oldugumdan sırıtsam da kimse görmüyor![]()
Olmaz insallah canım kötü düsünme :)Teşekkür ederim canım ya insan tedirgin oluyo işte bebek var artık biliyosun ona bişey olmasında
canim benim bildigim kadariyla toxoplazma kopeklerde bulunmazmis kedi diskisinda bulunurmus. ama tabi yinede kedikopeklere dikkat etmek gerekirMerhaba kızlar dün doktorumu aradım gebelikte toxoplaşma negatif çıkmış yani. Kedi köpek mikrobu.. çiğköfte çiğ et salam sucuk sosis ve kalmış salata türü şeyler ye yemeyecekmişim. Sebzelerin ve meyvelerin iyi yıkanmış olması gerekiyormuş. Hamilelikte pozitife dönerse sıkıntı oluşturuyormuş. Bu tahlili yaptırın bence sizde
Doktor kedi ve köpeklerden uzak duracaksın dedicanim benim bildigim kadariyla toxoplazma kopeklerde bulunmazmis kedi diskisinda bulunurmus. ama tabi yinede kedikopeklere dikkat etmek gerekir
Kız benim sonuçta da anti toxplazma ıgG negatif<0.130 çıkmış benim demi var öyle bişey doktor hic bahsetmediMerhaba kızlar dün doktorumu aradım gebelikte toxoplaşma negatif çıkmış yani. Kedi köpek mikrobu.. çiğköfte çiğ et salam sucuk sosis ve kalmış salata türü şeyler ye yemeyecekmişim. Sebzelerin ve meyvelerin iyi yıkanmış olması gerekiyormuş. Hamilelikte pozitife dönerse sıkıntı oluşturuyormuş. Bu tahlili yaptırın bence sizde
ben dahadoktorla gorusemedim elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorumDoktor kedi ve köpeklerden uzak duracaksın dedi
Bilmiyorum ki canım benim ki 0.21 ama olabilir çünkü 3 ve üzeri pozitif yazıyor değerlerdeKız benim sonuçta da anti toxplazma ıgG negatif<0.130 çıkmış benim demi var öyle bişey doktor hic bahsetmedi
Ya bu doktorlar da düzgün bi bilgi vermiyor bide özel doktor sözdeBilmiyorum ki canım benim ki 0.21