- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi endless love
- #1.841
Canım demekki sende öyle bir sorun yok olsa doktor söylerdi benimde özel hastane çünküYa bu doktorlar da düzgün bi bilgi vermiyor bide özel doktor sözde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım demekki sende öyle bir sorun yok olsa doktor söylerdi benimde özel hastane çünküYa bu doktorlar da düzgün bi bilgi vermiyor bide özel doktor sözde
Evet o kızamıkçık benimde o pozitif ve birde hepatit b bağışıklığım var oda pozitifBenim anti rubella ıgG pozitif >500.0 çıkmış
Sadece öbürleri hep negatif
Ya netten araştırdım senin dedigin gibi çıktı negatif olunca iyi degilmişCanım demekki sende öyle bir sorun yok olsa doktor söylerdi benimde özel hastane çünkü
Doktorunu ara sor canım. Çiğ ete falan dokununca el yıkacakmışız normal zamanda pek önemli değil ama hamileyken önemliYa netten araştırdım senin dedigin gibi çıktı negatif olunca iyi degilmiş
Hangisi oluyo bu hepatit anlamıyorum bu yazılardanEvet o kızamıkçık benimde o pozitif ve birde hepatit b bağışıklığım var oda pozitif
Anti HBsHangisi oluyo bu hepatit anlamıyorum bu yazılardan
Peki et yiye bilirmiyiz pişirip deDoktorunu ara sor canım. Çiğ ete falan dokununca el yıkacakmışız normal zamanda pek önemli değil ama hamileyken önemli
Tabi canım İyi pişecek. Çiğ olan şeyleri yemeyeceksin marul maydonoz hepsini sirkeli suda bekletip yiyeceksinPeki et yiye bilirmiyiz pişirip de
Benim ki anti hbs negatif<2.00 bi sorun yok herhalde ben küçükken hepatit a hastalığı gecirmistim sarılık oluyoAnti HBs
Ben ömrüm boyunca hepatit b olmazmışım bağışıklığım çok yüksekmiş çünkü o yüzden pozitif çıktıBenim ki anti hbs negatif<2.00 bi sorun yok herhalde ben küçükken hepatit a hastalığı gecirmistim sarılık oluyo
Çok sagol canım bilgilerin içinTabi canım İyi pişecek. Çiğ olan şeyleri yemeyeceksin marul maydonoz hepsini sirkeli suda bekletip yiyeceksin
Gözün aydın canım hoşgeldin aramıza Saglıkla kavuş yavruna İnşallah❤Merhaba bayanlar bende varim aranizda. Reglim normal duzeyde ilerlemiyordu gecikmem olduktan sonra sanirim yumurtladim. Yaptigim testler negatifti taki gecen hafta ogrenene kadar. Gec dollenme oldugu icin kac haftalik oldugumu bilmiyorum. Kese gozuktukten sonra takvim yapicagim :)
Meger ne zorlu yolmus once pozitifi gormek icin ugras sonra artis olsun diye, sonra keseydi, kalp atisiydi![]()
Senin doktor iyiymiş benimki öyle bakmış sonuçlara tamam gidebilirsin demiş eşime bi enfeksiyon var demiş o kadarBen ömrüm boyunca hepatit b olmazmışım bağışıklığım çok yüksekmiş çünkü o yüzden pozitif çıktı
Seninde mi 2. Bebek bu maşallah ilk kaç Yaşında canımGeçen hamilelik başlangıcımda kurban bayramına gelmişti, etle çok haşır neşir olduktan sonra tiksinti geldi sonra doğuma kadar reklamda bile et görsem istifra ettim.
Nasıl gördn canım kalp atısı mı sadece kese mi Rabbim saglıkla kavustursunMerhaba arkadaşlar bugün 5+5 im mercimek tanemi gördüm çok şükürTüm hamilelik serüvenimizle birbirimize destek olalım ve saglıkla yavrularımıza kavuşalım İnşallah
![]()