- 28 Haziran 2016
- 3.656
- 2.721
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #1.861
Kizlar idrar yolumda yanma var sizde de oluo mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yok canm.devam ederse yada cogalirsa bi dr gorun istersen.idrar yolu enfeksiyonudur belkiKizlar idrar yolumda yanma var sizde de oluo mu
Enfeksiyon olabilir bendede var çünki yanma yapıyı bişey olmaz inşallahKizlar idrar yolumda yanma var sizde de oluo mu. Tuvalete gidip duruyrm bisi olmaz dimi ya.
Bende de var nefes nefese kaliyorum.Kızlar bişey sorucam bugun tam 6 hafta oldu iş yaparken eskiye göre çok fazla yoruluyorum nefes nefese kalıyorum dinlene dinlene yapıyorum sizede oluyo mu böyle eskiden bi çırpıda yapardım bütün evin işini şimdi otura otura anca![]()
Canim bende senin gibi butun evin isini sabahtan aksama yapsam yorulmazdim simdi supurgeyi bile dinlene dinlene oda oda yapiyorum bir oda supursem sanki 3 ev isi yapmis gibi nefes nefese kaliyorum hemen bel ve kasiklarda alt karinda agri oluyo o yuzden cok dikkatli ve dinlene dinlene yapiyorum sorun yok icimizde insan buyutuyoruz cok normal bu halde olmak telaslanma olur mu :)Biri cevap verebilir miiii![]()
Merhaba canım hoşgrldin gözün aydın Saglıkla kavuş yavruna İnşallah gelişmelerden haberdar bizleri ❤merhaba, allah nasip ederse benim de 6 mayıs görünüyor. 5+4 şuan keseyi gördük. merakla kalp atışını duyacağım günü bekliyorum.
Geçen hafta gittim kese var bebek yok görünmüyor kese boş demişti, bu hafta bebek görüldü ama kalp atışını duyamadık.çok küçük dediler bayramdan sonraya duyulur dediler İnşallah bekliyorum kalp atışınıNasıl gördn canım kalp atısı mı sadece kese mi Rabbim saglıkla kavustursun
Merhaba canım hoşgeldinn mayıs 2 de benim İnşallah :)selamlarrr canlarrr bende 01.05.2017 mayıs annesı oalrak aranızdayım insallah
Aa aynıyız canım:) Saglıkla hepimiz yavrularımıza kavuşalım İnşallah ❤❤Kızlar bende 02.05.2017 olarak burdayım inşallah:)
Hiş geldin canim aramizaselamlarrr canlarrr bende 01.05.2017 mayıs annesı oalrak aranızdayım insallah
Aynen kraker yiyorum bulantmda başladıBende de var nefes nefese kaliyorum.
Bude midem bulanmaya baslicak gibi
Hay allah razı olsun aynen öyleyim birde ben sigara kullanyodum elimden gelince azalttm ama hormonlardan heralde çok sinirliyim kocamı kaynvlidemi fln bi kaşık suda boğmak üzereym biraz araştırdm oluyomuş böyle şeyler allah yardımcımız olsun hiç kolay bişey değilmiş bu hamilelik :)Canim bende senin gibi butun evin isini sabahtan aksama yapsam yorulmazdim simdi supurgeyi bile dinlene dinlene oda oda yapiyorum bir oda supursem sanki 3 ev isi yapmis gibi nefes nefese kaliyorum hemen bel ve kasiklarda alt karinda agri oluyo o yuzden cok dikkatli ve dinlene dinlene yapiyorum sorun yok icimizde insan buyutuyoruz cok normal bu halde olmak telaslanma olur mu :)
canımmm seni haziran topiğinden hatırlıyorum bekliyorduk ne güzel hamilesin çok sevindim adına :)Kızlar bende 02.05.2017 olarak burdayım inşallah:)