- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
- #2.161
Hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsinslm kızlar ben de pzt test yaptirmistim veee hamileyim.beta hcg 1326 çıkmış.artik resmen ben de aranizdayim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsinslm kızlar ben de pzt test yaptirmistim veee hamileyim.beta hcg 1326 çıkmış.artik resmen ben de aranizdayim:))
SAGOL canım aminnnn :)Dadli inşallah güzel haberlerini alırız canim.
amin canim hepimizinkiniHayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin
Canim bana birşey vermedi bugün keseyi gördük şükür folikasit ve kan hapi verdi sadece

Benced ya ne güzel olmuş tablolarKızlar bütün topiklerde liste var bence bizde liste yaptıralım konu sahibine söyleyip:) bizim diğer annelerden ne eksiğimiz bar ayol :)
Bata 5 gun kala cikti canim ama testte cokcok silik 2. Cizgi cikmisti ertesi gunde kanda 14,87 cikmisti.Bata kac kala çıktı canim
merhaba kızlar bende geldim herkesin sağlıkla sağlıklı bebeğini kucağına almasını dilerim
canım bende kan verdim bugün betahcg 4154 çıktı inşAllah cumartesi keseyi görürüz pazartesi beta761,61 çıkmıştı sat :5 agustos benimde inşAllah bizde kesemizi görür bebeğimizin kalp atışlarını duyarızCanim benim beta hcg 3 eylülde 843 tu bi daha baktirmadim dun yani 7 eylulde keseyi karindan gorduk idrara sıkışık gitmen lazim. Son adet tarihimde 4 agustos
inşAllah rabbim sağlıkla akılla versin bebeklerimizi :)evet canım bat 13 Eylül 2 tane bebek kondu Rahmime insaallah tutmustur
.tup bebek

canım kaç çıktı değerlerin regl kaç gün gecikti.Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim hamile olduğumu yeni öğrendim ama değerim biraz düşük inşallah yarın bir daha gidicem bir sorun olmaz inşallah
kızlar ya ben doktora gidince aşırı heyecanlanıyorum sormam gereken şeyleri bile unutuyorum nolcak benim bu halim
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Valla ben olsam dayanamaz yapardim sanirim ama istersen daha garanti olsun diye bir kac gun daha bakleyebilirsin yaaa ben olsam simdiye coktan yapmistim :))))Anladım canım .inşaallah darısı hepimize.benim 13 Ağustos sanırım bata 6 var.bita daha beklesemmi yapsammı ne dersin
Hayrli olsn cnm hosgeldin:)slm kızlar ben de pzt test yaptirmistim veee hamileyim.beta hcg 1326 çıkmış.artik resmen ben de aranizdayim:))
Bende yarın sabah yapacam bakalımValla ben olsam dayanamaz yapardim sanirim ama istersen daha garanti olsun diye bir kac gun daha bakleyebilirsin yaaa ben olsam simdiye coktan yapmistim :))))