- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
- Konu Sahibi endless love
- #3.421
Merhabalar bende Mayıs annesi olacağım inş.7 yaşında bir kızım var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah öyle bi doktor bulursun:) bende merkezindenim
Ben ic kanama ile acil ameliyata alindim cok zordu cok agriliydi ama uzun zaman gecti uzerinden gecti gitti ins onun uzerine iki saglikli gebeligim olduCan'ım bende dış gebelik geçirdim ıkı ay önce rahim filmi çektirdim tüpler tıkalı çıktı ıkı kez adet oldum birdaha olmadım şükür ben 5+6 da gittim aslında ama 6+1 gözüktü kuzucum derindende olsa duydum kalp atışını darısı sana inşallah hayırlı haberler bekliyorum
Ne guzelmis.Benim doktorun muayene gece 1 e kadar açık maşallah. Gece 12 de gideceğim
Maşallah Can'ım ben yeni geçirdim ıkı oğlumdan sonra geçen sene ekimde sonlandı bi sene sonra aynı Zaman'da rabbim gene nasip etti çok şükür atlattık bitti rabbim kimseye yaşatmasın inşBen ic kanama ile acil ameliyata alindim cok zordu cok agriliydi ama uzun zaman gecti uzerinden gecti gitti ins onun uzerine iki saglikli gebeligim oldu
İcinden gecen kiz mi canim? Tabi once saglikli ve hayirli olsunlarda.Maşallah Can'ım ben yeni geçirdim ıkı oğlumdan sonra geçen sene ekimde sonlandı bi sene sonra aynı Zaman'da rabbim gene nasip etti çok şükür atlattık bitti rabbim kimseye yaşatmasın inş
Valla iki oğlandan sonra gönülden kız geçiyor tabi ama hayırlısı neyse o olsun dedik rabbim neyler neylerse güzel eylerİcinden gecen kiz mi canim? Tabi once saglikli ve hayirli olsunlarda.
Oyle tabi canim. Benim oglumun ismi de Arda :)Valla iki oğlandan sonra gönülden kız geçiyor tabi ama hayırlısı neyse o olsun dedik rabbim neyler neylerse güzel eyler![]()
Seninkide düz duvara tırmanıyormu :)Oyle tabi canim. Benim oglumun ismi de Arda :)
Hahaha biraz once mesaj yazarken yazdim yazdim sildim senin ardan da yaramaz mi diye soracaktim. Arda ya hamileyken son haftamda devlete gittim son tahlillerimi yazdirmak icin orda bir kadinla konustuk konu isime geldi dedim Arda koyucam ismini bana dediki sana sirami vereyim ismini Arda koyma tanidigim ne kadar arda varsa yaramaz dediSeninkide düz duvara tırmanıyormu :)
Ben genesiste pinar hanm var ona gitmeyi dusunuyrm sen memnun musnCanim memoriale gidiyorum aydin beye
Valla ben bileydim koymazdım 7.5 yaşında hala durmuyor durmuyor :) emre var küçüğüm 5.5 yaşında oda tam tersiHahaha biraz once mesaj yazarken yazdim yazdim sildim senin ardan da yaramaz mi diye soracaktim. Arda ya hamileyken son haftamda devlete gittim son tahlillerimi yazdirmak icin orda bir kadinla konustuk konu isime geldi dedim Arda koyucam ismini bana dediki sana sirami vereyim ismini Arda koyma tanidigim ne kadar arda varsa yaramaz dedi![]()
aklıma hep o kadın gelir.

Dayımın oğlu çok yaramazdı kendine vermediği zarar kalmadı. Dedem kulağına isim okudu artık 2. Bir isim mi yoksa göbek adımı orayı tam hatırlayamıyorum çocuk ondan sonra sakinleşti bende öyle birşey düşünüyorum.Valla ben bileydim koymazdım 7.5 yaşında hala durmuyor durmuyor :) emre var küçüğüm 5.5 yaşında oda tam tersi![]()
Ay bizde yapalım dicem ama bizimkine Muhammed Arda okundu zatenDayımın oğlu çok yaramazdı kendine vermediği zarar kalmadı. Dedem kulağına isim okudu artık 2. Bir isim mi yoksa göbek adımı orayı tam hatırlayamıyorum çocuk ondan sonra sakinleşti bende öyle birşey düşünüyorum.
Daha çok yenisinçünkü canım benimde yeni başlıyor belirtilerBenim hic belirtim yok niye acaba??