- 6 Ocak 2011
- 175
- 53
- 98
- 40
- Konu Sahibi endless love
- #5.021
Merhaba Sat'ınıza göre gebelik haftanız geride takip ediyor. Geç döllenme mi dedi doktor yoksa adet tarihini 14 ağustos olarak mı aldı merak ettim. benim de 23 temmuz Sat'ım ve 10 gün kadar geriden takip ediyoruz. Geç döllenme olabilir ya da yeterli beslenemiyor bebek dedi. Kalp atışını duyduk ama beklemedeyim yine de.umutsuzsan beni dinle cnm en son 21 temmuz adetim oldu sonra 14 agustos 4 gün süren peçeteye gelen lekelenmem hikaye burdan başlıyor sürekli hamilesin dendi evet o zaman 4-5 günlük hamileymişim. ama testlerde çıkmıyor tabi içimde bişey oldugundan eminim ama sonra kafayo yedim diye frenliyorum kendimi adet olamıyorum kist diyorlar sonra çıkmıyor agrım geçmiyor yorgunlugum uykum gögsüm sonra bayramda annem hamilesin git kan aldır saçmalama dedi yok be of dedim uyudum gitmedim internetten clear blue sipariş verdim %90 garanti yazıyordu amaan dursun lazım olur dedim yumurtlama testi yapacaktım. o günde kavga ettik eşimle kötüyüz. sonra hamilelikte yapayımda sussun herkes dedim bi baktım 6 haftalık hamileyim nasıl 30 agustosta 1.8 çıkmıştı negatifti şimdi 21269,36 şoka girdim... doktora gittm keseyi gördüm kalbini duydum şoktayım eger hissediyorsan inat etme öyle kanda 10 günde çıkıyor flan yalan ben sana diyim