• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canim gecmis olsun bol su ic ve limonda kat :/

Cnm gözün aydin Allah tamamini erdirsin :KK200: ben daha duyamadim ya doktor 15 inde gel dedi kalp atisi icin ..daha cok var :KK43::kahve:
Evt baya cok var cnm yaa garanti olsun diye demistir. Bende kahverengi akinti oldugu icin vajinadan baktik rahatlamak icin cok sukurde duyduk. Darisi senin basina artik

Merhaba kızlar çok moralim bozuk, az önce eşimle tartıştık :110: akşam kayınpederim gelmiş ben okulda toplantıdayken, birkaç gündür hem eve geç gelmekten hem de yorgunluktan zar zor yemek hazırlayıp biraz oturup tv izleyeyim derken uyuyakalmış buluyorum kendimi, E haliyle ev işi yapamıyorum öğretmenim özelde çalışıyorum sabah 8 akşam 5, bazen de toplantı oluyor daha geç geliyorum eve, eşim sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama bir işi yapıyorsa diğeri kalıyor ben de zorlamıyorum açıkçası titizlik hastası bir insan değilim zaten, neyse akşam kayınpederim şak gelmiş mutfağı görmüş dün bulaşıkları makineden çıkarmıştım ama içindekileri tezgaha koymuştum çok yukarılara uzanmayayım diye, bir de plastik bir iki kirli kap vardı söylenmiş bu ne niye temiz değil bu ev, 5 te geliyor yemeği yapsın sonra 1 saatte de temizler diye ama bilmiyor ki ben ne hallerdeyim eşim anlatmış durumu ama zoruna da gitmiş dedikleri ben de kızdım zaten sevmem kayınpederimi iyice zorluyor sabrımı eşime de kızdım ben yapamıyorum sen yap dedim ama yardım ediyor her işte zaten ay çok daraldım o attı kendini dışarılara ben nerelere atayım derken buraya yazmak geldi içimden. Bu arada 10 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz, sevgiliyken bir kere tartışmayan biz 3 yıldır her tartışmamız kayınpederim yüzünden oluyor :sopa: ne yapsam bilemedim insani ilişkilerim iyidir ama kayınpederimin yüzüne bakmak gelmek içimden çok rahatsız oluyorum ya sabır çekmekten sabırtaşı oldum. büyüğüm,ses çıkarmıyorum diye bu kadar anlayışsız da olunmaz torun torun diye başımızın Etini yedi şu yaptığına bak :KK61:
Can'ım kolay deil biliyorum ama bırak konuşsun kendi kendine Buara düşünücen tek şey bebişin olsun.. hiç kendini sıkıntıya sokma bu tarz bi insan için herkesin hergün bir değil ki ben bazen nefret ederim ortalığın dağınık olmasından ama bazen 24 saat mutfak dağ gibi bulaşık olur neden o gün psikolojim iyi değildir yapmak istemem.senin evin senin düzenin konuşursa konuşsun ipleme hiç,kocanla da bu dangalak herif yüzünden tartışma boşver.. bebeğin iyi olsun yeter..

Dulmu kpederin ?eger oyleyse basgoz edin gitsin :halay:hala uzgunmusun sen :duduk: esin gelmediyse ara cagir deki canim sana ihtiyacim var uzmeyelim birbirimizi lutfen de :KK200:
Kayınvalidem yaşıyor sessiz sedasız melek gibi kadın :KK36: ama kayınpederim itip kakıyor kadını hiç güzel davranmıyor :sinirli: beni de ezebileceğini düşünüyor ama o iş öyle onun bildiği gibi değil ben kendimi ezdirmem eşim de sağolsun her konuda arkamda durmuştur ama bugün ağır konuşmuş demek ki eşim de savunamamış ona diyemediklerini bana kustu şimdi evde pişman belli ama kırdı kalbimi bir kere bugün konuşmasak daha iyi hem geçti sinirim de kızgınlığım da kayınpederim de öyle bir insan işte umarım bebişim dede bağımlısı olup beni zor durumda bırakmaz :KK17::KK70:

Can'ım kolay deil biliyorum ama bırak konuşsun kendi kendine Buara düşünücen tek şey bebişin olsun.. hiç kendini sıkıntıya sokma bu tarz bi insan için herkesin hergün bir değil ki ben bazen nefret ederim ortalığın dağınık olmasından ama bazen 24 saat mutfak dağ gibi bulaşık olur neden o gün psikolojim iyi değildir yapmak istemem.senin evin senin düzenin konuşursa konuşsun ipleme hiç,kocanla da bu dangalak herif yüzünden tartışma boşver.. bebeğin iyi olsun yeter..
:KK5: Sağol canım bu site iyi ki var cidden kendimi şu an çok iyi hissediyorum zaten tartışırken bile içimden hep bebeğimle konuşuyordum sen üzülme iyi ol diye :anneadayı: Rabbim öyle güzel birşey bahşetti ki bize kimse yüzünden bu özel güzel günleri harap edemiycem :nazar::KK200:

Canim bn 4 yıl hasret cektim ilk hamileligim tabiki cok mutluyum ama napiyim duygusallastim bsy yiyip icemiyorum diyede basimda agriyo 3. Ayda gecer diyolar insallah gecer bnde keyfini cikaririm hamileligin
Oyy super yaa daha ne ama aglamamaya cals kafani gerekirse dizi ile doldur bilca uyu uyu 3.ayi tamamlicaz bole masallah bu kdr buyuduyse ztn iyi olcak demekki cnmmmmm

:KK43::KK43::KK43:Kızlar lütfen tek tek cevaplayın.ağzımda bakır tadından başka tat hissetmiyorum iğrenç bir tat var.yediğim hiçbirşeyden tat ve haz almıyorum tadım tuzum yok sizde de öyle mi acaba lütfen cevaplayın.çok rahatsız edici.midem de sürekli kaynıyor doğru dürüst bişey yiyemiyorum.yüzümde sivilce tarlası oldu bitane bile yokken.

Cqnım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda daha saglıklı bi yavru nasip etsin.hiç üzülme sana eşine bişi olmasın hayorlı olsaydı bi zarar gelmezdi hayorlı değilmiş demekki Allah bilir belki sanada zarar vericekdi.belki daha çok büyüyüp o zaman kaynedicektin öle daha çok üzülürdün Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşallah

Yok üzerime hiç gelmez ama abartiyosun diyordu ben çok sinirlenincr:halay:hiç bi iş yaptırmıyor valla işten geliyor evimizi süpüyor çamaşır sepetini bile taşıtmıyor:KK59::KK59::p kocacım benim:KK36:iyiki varlar:21::KK200::anneadayı:

Doktprumuza danışmamız lazımmış ya:KK48:

Canım kontrol olmadınmı ? Kanaman başlayınca? Amin İnşallah canım 24 yaşındayım..İnşallah senin yavrunada bi zarar gelmemiştir..

Ooh gözün aydın kuzum çifte mutluluk:KK46::KK46::KK5: Allah ım daim etsin saglıkla alalım kucagımıza İnşallah:dua:
Allah eslerimizden razi olsun cok anlayislilar bizlerde cok sansliyiz. Krem konusunada sor bakalim doktoruna ben sorcamda kadin bana salakca bi cevap verir simdi neyse denerim :D yoksada eczaneden sorarim ben

Kizlar catlama problemi öncelikle vucut yapinizla alakali.eger vucudunuz musaitse en pahali kremler bile yetersiz kalabilir.ama vucudunuz skiysa arko surseniz bile yeterli gelebilir.ben ilk hamileligimde bana bi doktor su markayi onerdi.bende kullandim ve memnun kaldim.tavsiye edebilirim.LIERAC PHYTOLASTIL.ama dedigim gibi vucudunuzla alakali.
Yani catlamaya musaitse illa catlar diyosun oylemi :) benim kucuklukten bile var yanlarda boyum cok cabuk uzadigi icin napalim olacaksa olsun :)

Kızlar benim bugün bütün gün çarpıntım oldu ve sebebide fotolarda yazıyor bilmeyen arkadaşlarımız için:) içim rahatladı benimde:)
Ben hamile oldugumu oyle hissetmistim tuhaf ama daha ogrenmeden 1 hafta -10 gun once falan baslamisti cok hizli atiyodu disardan hissediyodum ki tansiyon aletinden baktigimdada belliydi zaten :) ama 2 haftadir falan rahatim

Annende wrmi ina bak ergenlik catlaklari kilodan herkesde wr.annein karnindakinr bakcn:)
Annem 6 cocuk dogurmus canim 4 u yasiyo da yani ama karninda yirtik oyle cok yok hem eskiden bilmiyorlardiki kasidikca daha cok yirtilirmis mesela zamanla görücez artik. Mesela yengemde hic yok kuzenimde var bacaklarinda onada bakmiyo illa

Allah eslerimizden razi olsun cok anlayislilar bizlerde cok sansliyiz. Krem konusunada sor bakalim doktoruna ben sorcamda kadin bana salakca bi cevap verir simdi neyse denerim :KK70: yoksada eczaneden sorarim ben
Ben hala dr arıyorum hepsi ayrı bi alem valla ebe bulcam artık kendime eski toprak daha ii bilio anlatıo :) :D

Kizlar benim cildim cok kotu oldu sirtimda omuzlarimda bile sivilce cikiyor
Ay benimde yüzüm gözüm sivilce içinde cnö ya regl olmadok ondan minik minik yağ bezesi oldu bıraz bıde tam şakaklarımda kaşımın çaprazlarında koca koca sivilceler baş ağrısı yapıo cildimde de aşırı kuruma olduu:olamaz::110:bole vıcudum pul pul oldu su içmeme rağmen

Bende aynen ama hava çok sıcaktı ben sıcaklara baglıyordum çarpıntıyı :) şimdi dahada arttı kalbimin sesinden uyku tutmuo gürültüden :D
Ben hamile oldugumu oyle hissetmistim tuhaf ama daha ogrenmeden 1 hafta -10 gun once falan baslamisti cok hizli atiyodu disardan hissediyodum ki tansiyon aletinden baktigimdada belliydi zaten :) ama 2 haftadir falan rahatim

Back
X