- Konu Sahibi endless love
- #6.281
Bende 23 canım kocaeli bnmde ilkMerhaba Canim, benim yaş 31 / Istanbulve ilk gebelik... Sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 23 canım kocaeli bnmde ilkMerhaba Canim, benim yaş 31 / Istanbulve ilk gebelik... Sen ?
31 AnkaraKızlar yaşlarınız kac ve neredensiniz ayni yerlerde oturanlar cika belki
Benim suan cok hafif bulantilarim, rahatsiz etmiyor, insallah artmaz. Ama istahim muthis acildiBenim de dun basladi mide bulantilarim. Berbatttttt :'( bi de ben ogretmenim. Evde sorun degil de okulda ne yapacagimi bilmiyorum. Cubuk kraker bastiriyor biraz
boyle giderse obez bir anne olacagim
Size de kolay gelsin hamiş hocam, çubuk kraker ve nohut hayat kurtarir, cebinizden eksik etmeyinDun ictgm corba kaldi midemde zaten gerisini cikaryrm:)Sıcak şeyler iç kraker ye canım :) iyi geliyo onlar çorba iç katı yeme fazla :)
Geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol kendini yormamaya çalış ilacıda kullan gönlünü ferah tutSabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Hosgeldin canim ben yaptim ama nasil yaptim hatirlamiyorum arkadaslar yardimci olmustuMerhaba ben de yeni katildim araniza...bu hamilelik takvimini nasil ayarliyoruz. Yardimci olabilir misiniz?![]()
Aminn canim gozunuz aydinGünaydın kızlar az önce Dr dan geldik bebisimin gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür Allahım herkese nasip etsin inş.
Hosgeldinn canimm listeye eklemesi icin konu sahibini etiketle canim gozden kacabilirMerhaba kizlaaaaarrrrHadi beni de ekleyin listeye
İstanbul, calismiyor, son Sat 18 Ağustos, tahmini dogum tarihi 25.05.2017, 66 kilo , ilk cocuk![]()
Canim cok gecmis olsun..olabilir boyle seyler sen kendine dikkat edersen birsey olmaz Allahin izniyle.morallerimiz yuksek olmali iyi dusunelim.kotu dusunup kotuyu cekmiyelim hepimizin yavrusu Allaha emanetSabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Cok cok gecmis olsun. Hayirlisiyla sag-salim kucaginiza alin insallah.Sabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Benim de dun basladi mide bulantilarim. Berbatttttt :'( bi de ben ogretmenim. Evde sorun degil de okulda ne yapacagimi bilmiyorum. Cubuk kraker bastiriyor biraz
Geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol kendini yormamaya çalış ilacıda kullan gönlünü ferah tut
Hosgeldin canim ben yaptim ama nasil yaptim hatirlamiyorum arkadaslar yardimci olmustu
Aminn canim gozunuz aydin
Hosgeldinn canimm listeye eklemesi icin konu sahibini etiketle canim gozden kacabilir
Canim cok gecmis olsun..olabilir boyle seyler sen kendine dikkat edersen birsey olmaz Allahin izniyle.morallerimiz yuksek olmali iyi dusunelim.kotu dusunup kotuyu cekmiyelim hepimizin yavrusu Allaha emanet![]()
Cok cok gecmis olsun. Hayirlisiyla sag-salim kucaginiza alin insallah.