• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim de dun basladi mide bulantilarim. Berbatttttt :'( bi de ben ogretmenim. Evde sorun degil de okulda ne yapacagimi bilmiyorum. Cubuk kraker bastiriyor biraz

Benim de dun basladi mide bulantilarim. Berbatttttt :'( bi de ben ogretmenim. Evde sorun degil de okulda ne yapacagimi bilmiyorum. Cubuk kraker bastiriyor biraz
Benim suan cok hafif bulantilarim, rahatsiz etmiyor, insallah artmaz. Ama istahim muthis acildi :halay:boyle giderse obez bir anne olacagim :hamarat:Size de kolay gelsin hamiş hocam, çubuk kraker ve nohut hayat kurtarir, cebinizden eksik etmeyin☺️

Sabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Sabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol kendini yormamaya çalış ilacıda kullan gönlünü ferah tut

Merhaba ben de yeni katildim araniza...bu hamilelik takvimini nasil ayarliyoruz. Yardimci olabilir misiniz?:KK49:
Hosgeldin canim ben yaptim ama nasil yaptim hatirlamiyorum arkadaslar yardimci olmustu
Günaydın kızlar az önce Dr dan geldik bebisimin gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür Allahım herkese nasip etsin inş.
Aminn canim gozunuz aydin :KK200:
Merhaba kizlaaaaarrrr:anneadayı: Hadi beni de ekleyin listeye ☺️

İstanbul, calismiyor, son Sat 18 Ağustos, tahmini dogum tarihi 25.05.2017, 66 kilo , ilk cocuk :nazar:
Hosgeldinn canimm listeye eklemesi icin konu sahibini etiketle canim gozden kacabilir
Canim cok gecmis olsun..olabilir boyle seyler sen kendine dikkat edersen birsey olmaz Allahin izniyle.morallerimiz yuksek olmali iyi dusunelim.kotu dusunup kotuyu cekmiyelim hepimizin yavrusu Allaha emanet :dua:

Bu minis de benim :)) 1.65 cm olmus. Kalbi de 171 atiyor. Insallah hepimiz saglikla dunyaya getiririz.

Eklentiler

• 20161001_140746-1.webp
    20161001_140746-1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 72
Cok cok gecmis olsun. Hayirlisiyla sag-salim kucaginiza alin insallah.

Geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol kendini yormamaya çalış ilacıda kullan gönlünü ferah tut

Hosgeldin canim ben yaptim ama nasil yaptim hatirlamiyorum arkadaslar yardimci olmustu

Aminn canim gozunuz aydin :KK200:

Hosgeldinn canimm listeye eklemesi icin konu sahibini etiketle canim gozden kacabilir

Canim cok gecmis olsun..olabilir boyle seyler sen kendine dikkat edersen birsey olmaz Allahin izniyle.morallerimiz yuksek olmali iyi dusunelim.kotu dusunup kotuyu cekmiyelim hepimizin yavrusu Allaha emanet :dua:

Cok cok gecmis olsun. Hayirlisiyla sag-salim kucaginiza alin insallah.

Amin. Cok sagolun kizlar. Allah razi olsun.

Kızlar selamlar. Benim mide bulantısı var yok gibi ama her şeyden tiksindim hiç bişey yiyemiyorum. Bu da vicdan yaptırıyor bana yeterli besin gonderemiyorum diye. Balık yiyemiyorum diye Dr m omega 3 verdi onu da icemiyorum kokusundan:( napmak gerek ki...
Pregnant35 Pregnant35 nasılsın canım. Yeni gördüm çok geçmiş olsun her şey yolunda gitsin inşallah

Ben de 7+4 günlük hamileyim, ikinci hamileliğim.ilkinde oğlum oldu ve bu hamileliğimde aynı geçiyor.merak ettiğim iki aynı hamilelik aynı cinsiyet anlamına mi gelir bayanlar

Selam kızlar. Bulantılarım başladı. Dün akşamdan beri ne yesem çıkarıyorum :(
Yukarda bi yerde okudum mürdüm eriği bulantıyı azaltıyormuş, nasıl canım çekti. Hemen eşime söyliyim de alsın eve gelirken bi de onu deniyim. :110:

Back
X