- 1 Kasım 2013
- 3.439
- 3.018
- 333
- Konu Sahibi endless love
- #7.041
H
hasretsinan65
nasılsın ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orasi neresiki burda derken oooo 5. Ay cok gec artik 3te ogrenenler var :)Hepimiz gidiyoruz 12 haftalikken :) ama burda doktorun soyleyecegini sanmam, esim ne zaman belli olur dedi kalkmis diyo oho taa 5. ayinda belli olur cus dedim tabi icimdendisimdanda desem anlamazdi zaten :) benimkine ancak siz tahminde bulunursunuz
endless love Beni de ana sayfaya ekleyebilirsin canım.
Çanakkale'de yaşıyorum. Şuan çalışmıyorum. Yaşım 27.
Beklenen doğum tarihim 28 mayıs 2017. İlk bebeğim olacak inşallah.
Kilomu hiç söylemeyim biraz kilolu hamile kaldım![]()
Gözün aydın canım diğeri de kese ise ay ne mutlu sana ya çok heycanlı :)Ben de bugun çok sükür bebegimin güçlü kalp atişlarini duydumAncak doktor ultrasondabir tane daha minik bir kese gördü ve suan ici boş. Tam olarak ne oldugunu suan bilemiyoruz, belki kanama belki boş yanlis olusmus bir kese belkide gec dollenmis bir ikiz olabilirmis. Her ihtimale karsi bana da progesteron verdi sabah aksam kullanacagim
Hafif bir kanama gordu zaten, korkacak bir durum degil ama progesteron hormonunu kullanalim bir hafta dedi. İkiz ihtimali cok dusuk ama haftaya anlariz dedi. Haftaya çarsamba gunu tekrar kontrole cagirdi,biraz moralim bozuldu bu duruma
Bebegin kalp atislari ve buyume hizi cok guzel sorunsuz 6+6 olarak gorunuyor zaten adet tarihime gore de oyle. Ama bu kanama fazla erken degil mi ya bide diger kesecik var iste buruk bir sevinc yani
bol dua ile gececek bir hafta beni bekliyor
![]()
Çok üzüldüm canım güzel haberler bekliyordum sendenMerhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum
Tesekurler canim, hayirlisi olsun insalllah oyle dua ediyorum. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallahGözün aydın canım diğeri de kese ise ay ne mutlu sana ya çok heycanlı :)
Kanama içinde korkma geçer ilaçlarla canımm
Allah'ım acını unutturacak mutluluklar nasip etsin. Kendini suçlama, yiyecek lokması olsa hiçbirsey engel olamaz.Merhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum
Ekledim canım :) olsun dikkat eder az alırsın inşallah :)
Merhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum
Merhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum

Cok tesekkur ederim. Allah bi daha gostermesin hic birimize. Az gibi ama vakit gecmiyor kiÇok geçmiş olsun canm öncelikle . Ne güzel senin öğrenmeye baya az kalmış catliyorum merakdan yaa..
Doktorum Seninle alakalı bi durum degil dedi zaten kendiliginden düşmüş başka doktorada gittim canım oda göremedi yok kalp atışı ölü bebek dedibaska bir doktora acilen gitmeni oneriyorum kalp atisi yok diyip bes saniyede belirliyorlar. seninle alakası asla olamaz... benim doktorumun bir tup bebgi vardi kendi anlatti kadin 3ay bardak kaldirmamis riskli diye.. kontrole gittigi gun dusurmus.. bu allahtan. sınav baska bisiy degil. kurtaj oldum ben korkma tip cok ilerledi
Canım benim allahtan herşey kendini boş yere hırpalama. Sen içini ferah tutmaya çalış ve dua etmeyi bırakma ben çok inanıyorum kısa bir zaman sonra senden güzel haberler alıcağımıza sende İnan. Dinlen bol bol, dualarım seninleMerhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum
Sürekli hakkımda hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demek benim hayallerim başka zamana kaldı inşallah zamanı gelirse benimde yüzüm güler hepinize cok tesekkur ederim kızlarcok uzuldum Allah sabir versin. Hayirlisi boyleymis demek ki.
Bence 1 ay sonra tekrar test yaptir ona gore doktorun karar verir heralde kadin dogum doktorunmu dahiliyeyemi gittin canim.Yok canım doktorda onu sordu önceki testlerime baktım 2.5 civariymis ondan mı başlamadı acaba ilaç sence başka doktora gideyim mo ilaca baslamak gerekir mi ya yükselirse allah korusun![]()
Gececek gecmeyen ne var ki sadece sukur edicez her zaman rabbimize. Bu acini unutturacak daha buyuk aci yasatmasin rabbim insallah..Evet sanırım o yüzden kuzuminşallah geçer bu zor zamanlar
![]()

Omur boyu kullanicaz ama doktorum bana bunu ilac olarak gormememi disardan vucudumuzun uretmedi bir hormon aldigimizi soyledi cok ta dert etmemek gerek ben ameliyat oldugum icin benim daha sıkıntılı ama dojtor kintrolunde arttirin ilaclari aman diyim kafamiza gore kullanmak cok daha zararli. Rabbim sifa versin sana da tatlim.Ben hamile kalmadan kullanıyordum 25mg 6 haftalıkken 2,55 ti simdi 3,31 olmus yeterli gelmiyor yani şimdi 50 mg devam edicem.Allah yardımcımız olsun bu ilacı ömür boyu kullanıcam sanırım.
Can'ım seni çok iyi anlıyorum benimde 8haftalık bi kürtajım var zor bir süreç senin birde tüp bebek sanırım ama bende kürtajdan sonra 3. Ayımda tekrar hamile kaldım hayırlısı sağlıklısı beridedir inşallah üzülme yıpratma kendini herşeyde vardır bi hayır en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah pko olmanıda takma mevlam dilerse herşey mümkün yeterki sen duadan vazgeçmeMerhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum
Gececek gecmeyen ne var ki sadece sukur edicez her zaman rabbimize. Bu acini unutturacak daha buyuk aci yasatmasin rabbim insallah..![]()