• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anladım canım bizimki 8 haftalik teyzesi daha..BAna doktorum bizim burda üniversite hastanesinde yapılıyor..2li test 11ci haftada git yaptır canım test sonucuyla gel dedi..Rabbim yaptıran yaptırmayan herkese hayırlı sonuçlar görmeyi duymayi nasip etsin inşiallah..
Bi anne ne ister ki dimi...Evlatlarımıza iyi ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin Rabbim..
Sağlıklı olsunlar inşallah tabi ki :(
Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Evet bir sürü teyze :) aynı duyguları paylaşan insanlarla bir Arada olmak Harika bir terapi Harika bir rahatlama yöntemi hamişler iyi ki varsınız :KK200::KK68:
Evet canm ya senden bir çok olduğunu bilmek dahi insanı acayip rahatlatıyor valla.. Ayyy gerçekten ne güzel mutluluk iyiki varsınız Allah hepimize 9 ay boyunca hayırlı haberler almayi vermeyi nasip etsin..Heycan dolu günler yaaa :KK36:

Evet canm ya senden bir çok olduğunu bilmek dahi insanı acayip rahatlatıyor valla.. Ayyy gerçekten ne güzel mutluluk iyiki varsınız Allah hepimize 9 ay boyunca hayırlı haberler almayi vermeyi nasip etsin..Heycan dolu günler yaaa :KK36:
Evet yaa hep birlikte bir sürü güzellikler yaşayacaz :)

Kızlar merhaba.cumartesi günü doktora gittim.o gün 6+1 olmasına rağmen doktor 4+5 olduğunu söyledi..sizlerden de böyle geri çıkan oldu mu.doktor tam 17 gün sonra bebek gorunur dedi o zaman gel dedi..herhalde kalp atışını duymak içinde o günü verdi.3 ay önce dusuk yaptığından korktum ama en azından karından göründü .. diğeri karından hiç gorunmemisti

Sağlıklı olsunlar inşallah tabi ki :KK43:
Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Aminn canım ya insan ister istemez merak edip efham yapıyor...Kapalı bi kutu sanki minnaklar:KK43: Merak etmemek elde değil ki..Bide ilk aylarda genelde doktorlar kontrolü 1 ay arayla alıp daha sonra sıklaştırıyor. Sonra bekle sır merakla...:işsiz:
Rabbim inşiallah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin..Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi söylemeyi nasip etsin :dua::dua:
Canım bi ara bilgileri vereyim benide ekle listeye :KK23:
Biraz çıkıyorum canlar görüşürüz gene :KK60:

Kızlar merhaba.cumartesi günü doktora gittim.o gün 6+1 olmasına rağmen doktor 4+5 olduğunu söyledi..sizlerden de böyle geri çıkan oldu mu.doktor tam 17 gün sonra bebek gorunur dedi o zaman gel dedi..herhalde kalp atışını duymak içinde o günü verdi.3 ay önce dusuk yaptığından korktum ama en azından karından göründü .. diğeri karından hiç gorunmemisti
Canım korkma üzülme hiç geç döllenme olmuştur görmüşsün de çok şükür :)
Bol bol dinlen vitaminli güzel beslen :)

Aminn canım ya insan ister istemez merak edip efham yapıyor...Kapalı bi kutu sanki minnaklar:KK43: Merak etmemek elde değil ki..Bide ilk aylarda genelde doktorlar kontrolü 1 ay arayla alıp daha sonra sıklaştırıyor. Sonra bekle sır merakla...:işsiz:
Rabbim inşiallah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin..Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi söylemeyi nasip etsin :dua::dua:
Canım bi ara bilgileri vereyim benide ekle listeye :KK23:
Biraz çıkıyorum canlar görüşürüz gene :KK60:
Tabiki canım eklerim :)
Evet Allah'a emanetler kuzucuklar inşallah kucağımıza almak da nasip olur
Ben stetoskop aldım o uzun 1 ay da merak ederim ;)

Kendine hiç sıkıntı yapma bende geç döllenme oldu. 6+3 de gittim kalp atışını duyamadım çok üzüldüm bir sorun olmadığını söylediği halde Dr kendimi hırpaladım boş yere bu gün 7+5 deyim fakat ultrasonda yine daha az görünüyor ama kalp atışlarını çok şükür duydum. Kendine dert boş yere etme

Burada ogretmen olup hamile olan bayanlar vardi arkadaslar mideniz nasil mide problemleriniz yok mu benim gun boyu bulantim ve kusma problemim var ayakta durmam gereken bir isim var nasil basa cikabiliyorsunuz ?

Canım biliyorum kafaya takmamak elde değil ama çok fazla düşünme nolur...Benimde mesela bak vajinal muayene ile baktı doktorum..
Geç döllenmedir canım minnak..Hiç alakası yok..Üzülme hiç..Bazen doktorların ultrason cihazları bile farklılık gösteriyor.

Deme kız bak ilk defa duydun işe yarıyor mu o duyuluyor mu kuzum

Ya çok az çok derinden duyuluyor şuan ama biraz daha büyüyünce duyacam inşallah :)

Kızlar dün değerim 3205 çıktı ve keseyi gördük şükür.
15 gün sonra kalp atımı için çağırdı.

Gözün aydın canım :)

:KK76::halay:Kızlar şuan paylaştıklarımız çok güzel iyiki varsınız.ama bebişler doğuncada beraber büyüteceğiz inş.doğumdan sonrada yok gazı yok emmesi yok Dişi oooooo daha ne maceralar bekliyor bizi Allah'ın izniyle :KK55:

Ayy evet sorma daha neler neler paylaşacaz paylaştıkça büyüyecez :)

:KK76::halay:Kızlar şuan paylaştıklarımız çok güzel iyiki varsınız.ama bebişler doğuncada beraber büyüteceğiz inş.doğumdan sonrada yok gazı yok emmesi yok Dişi oooooo daha ne maceralar bekliyor bizi Allah'ın izniyle :KK55:
Oyy oyy senin bebenin 2 yaş sendromu olur o donemde. Artık huniyle mi dolaşırsın bilemem :D

Son düzenleme:
Ben de bugun çok sükür bebegimin güçlü kalp atişlarini duydum:KK200: Ancak doktor ultrasondabir tane daha minik bir kese gördü ve suan ici boş. Tam olarak ne oldugunu suan bilemiyoruz, belki kanama belki boş yanlis olusmus bir kese belkide gec dollenmis bir ikiz olabilirmis. Her ihtimale karsi bana da progesteron verdi sabah aksam kullanacagim :KK42: Hafif bir kanama gordu zaten, korkacak bir durum degil ama progesteron hormonunu kullanalim bir hafta dedi. İkiz ihtimali cok dusuk ama haftaya anlariz dedi. Haftaya çarsamba gunu tekrar kontrole cagirdi,biraz moralim bozuldu bu duruma :KK42: Bebegin kalp atislari ve buyume hizi cok guzel sorunsuz 6+6 olarak gorunuyor zaten adet tarihime gore de oyle. Ama bu kanama fazla erken degil mi ya bide diger kesecik var iste buruk bir sevinc yani:anneadayı: bol dua ile gececek bir hafta beni bekliyor:KK200:

Back
X