- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi endless love
- #7.001
Kalp atışını duyduk nihayet. Darısı duymayanlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışını duyduk nihayet. Darısı duymayanlara
Var canım mahvediyo insanı. Yemek borusundan kaynaklı olabiliyor. Gıcık bişiBoğaz reflüyü MÜ .reflüyü duydumda Boğaz reflüsünü duymadım ya canım
Sor canım ihtimal etmeBen de sorayım bugün bir daha bakalım iğne için ne diyecek
Tamam canim denerim tesekkur ederimCanıım şimdi doktordan geldik içini rahat tut. Ağrının sebebi rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş. Ağrı hissettiğinde uzanıp ağıran kısmını ovalarsan yavaş yavaş geçiyor.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallaaahhh![]()
Teşekkür ederim canim senin de hayirli olsun..pihtilaşmadan kaynaklanan sorunlar 12 hafta sonrasi devreye girdigi icin igneyi gerek gormemistir doktorun ..Şu an ben kendimi korumak icin kullaniyorum kardesimde bacaklarinda pihti atti bizim biraz genetik pihtilasma sorunumuz var o yuzden icin rahat olsun kanaman gecince baslarsinÖncelikle hayırlı olsun . Bende kan pihtilasmasi var . Kahverengi lekelenmem oldu çok az da kırmızı geldi . Doktorum coraspin ve igneyi bıraktırdi ısrarla sordum kan pihtilasmam var sorun olmaz mı diye . Devam edersen kanamanız artabilir dedi . Progestan iğne kullanıyorum bir de
Yok canım doktorda onu sordu önceki testlerime baktım 2.5 civariymis ondan mı başlamadı acaba ilaç sence başka doktora gideyim mo ilaca baslamak gerekir mi ya yükselirse allah korusunDaha ince tiroid problemin varmiydi canim ? Benim inceki hamileligimde ki o malesef kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunka kalmistim o zaman 14 e cikmisti ve kontrol altina alamamistik ama simdi daha kontrollu gidiyo cok sukur.![]()
Canım Allaha şükür ben hiç mide bulantısı yaşamadım şuan 10. haftadayız biz ama 6-7 haftalarda uykudan bende kafamı kaldıramıyodum saat 8 de 9 da uyuya kalıyordum. Bir arkadaşım bu fırınlarda satılan galeta benzeri susamlı çubuklar varya onlarla bastırıyo mide bulantılarını belki sanada faydası olur bi dene canım istersenCnm haftaya Dr gidince daha çok rahatlayacam inşallah... Bende mide bulantısı var,peynir ekmekle gün geçiriyorum resmenşimdi yoğurta alıştım oda iyi geliyor... Bide bol bol uyuyorum... Sen nasılsın? Herşey yolunda mı cnm?
Canım geçmiş olsun haberdar et biziArkadaşlar sağ kasıgıma çok kötü bi agrı girmiş dayanamıyorum eşimi çagırdım hastaneye gidicem çorabımı giymek için bile eyilemiyorum cok agrıyo dua edin bana inşallah bebek iyidir hastaneye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canım senin ilk hamileliğinde başta kaçtı varmıydı problem başlarda sonradan mı yükseldi?Daha ince tiroid problemin varmiydi canim ? Benim inceki hamileligimde ki o malesef kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunka kalmistim o zaman 14 e cikmisti ve kontrol altina alamamistik ama simdi daha kontrollu gidiyo cok sukur.![]()
Gözün aydın canımKalp atışını duyduk nihayet. Darısı duymayanlara
Canim benim çok teşekkür ederim . Benimde 4 genime bakıldı 3 ünde pihtilasma çıktı. Benimki tup bebek . Ablamin da tup bebekti onda da kan pihtilasmasi vardi . 12 haftadan sonra devreye girdiğini bilmiyordum . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah.Teşekkür ederim canim senin de hayirli olsun..pihtilaşmadan kaynaklanan sorunlar 12 hafta sonrasi devreye girdigi icin igneyi gerek gormemistir doktorun ..Şu an ben kendimi korumak icin kullaniyorum kardesimde bacaklarinda pihti atti bizim biraz genetik pihtilasma sorunumuz var o yuzden icin rahat olsun kanaman gecince baslarsin![]()
Ayy canim yaa cok zor rabbim yardimcin olsun derdin bir degil ki cok dusunmekten de oluyo aklin annende tabi onunda etkisi var rabbim tum hastalara sifa versin tum sikintilarindan aydinliga cikarsin insallahh![]()

Saol canim benim allah tüm meleklerimizi nazarlardan korusun inşallahMaşallah :)
Ben hamile kalmadan kullanıyordum 25mg 6 haftalıkken 2,55 ti simdi 3,31 olmus yeterli gelmiyor yani şimdi 50 mg devam edicem.Allah yardımcımız olsun bu ilacı ömür boyu kullanıcam sanırım.Kizlar benimde hipotiroid sorunum var 2,5 seviyesinin ustune cikmamasina dikkat etmemiz gerektigini soyledi doktorum hanilelikte 2,5 seviyesinin ustune cikmamasi gerekiyormus. Hamilelik tsh in extra yukselmesine sebep oldugundan da surekli kontrol altinda tutulmasi gerekiyor, ilacin 100 mg ustunde doz almaninda zararli olabilecegini soyledi ben 100 luk kullaniyorum ama yetmiyo sadece pazar gunleri 150 mg ilac aliyorum o sekilde kontrol altina almaya calisiyoruz ama bakalim oda yetecekmi haftaya tekrar test vericem o zaman belli olacak. Allah hepimizin yardimcisi olsun![]()
Ayyy çok sevindim canim ya maşallah küçük meleğe...Aminn arkadaşım inşiallah insan ne ister başka Rabbim büyük inşiallah hepimiz buraya yazar paylaşırız..Sağlıklı doğdukları günü görüp kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim.Bu gün bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum allahım herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusu allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Saol canim benim allah tüm meleklerimizi nazarlardan korusun inşallah
Maşallah senin minnak 11 haftalik olmuş bile..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin canım..2li test yaptırdın mi canm
Anladım canım olabilir belkideHic bir fikrim yok sadece ihtimal dahilinde olabilir diye aklima geldi soyledim valla.
Ay ne güzel söyledin inş allah hepimize hayırlısıyla doğduklarını paylaşmayı nasip etsin. Allah bütün melekleri bizi korusun güzel dileklerin için sonsuz teşekkürlerAyyy çok sevindim canim ya maşallah küçük meleğe...Aminn arkadaşım inşiallah insan ne ister başka Rabbim büyük inşiallah hepimiz buraya yazar paylaşırız..Sağlıklı doğdukları günü görüp kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim.
Aminnn canım aminnnn inşiallah...Ayyy hakkaten bi düşündüm ne güzel olur..Aynı ayda doğmuş bir sürü minnak ve teyzeleriAy ne güzel söyledin inş allah hepimize hayırlısıyla doğduklarını paylaşmayı nasip etsin. Allah bütün melekleri bizi korusun güzel dileklerin için sonsuz teşekkürler![]()
Anladım canım bizimki 8 haftalik teyzesi daha..BAna doktorum bizim burda üniversite hastanesinde yapılıyor..2li test 11ci haftada git yaptır canım test sonucuyla gel dedi..Rabbim yaptıran yaptırmayan herkese hayırlı sonuçlar görmeyi duymayi nasip etsin inşiallah..Evet inanılmaz şekilde zaman geçiyor :)
2li test yapmadım canım yapmayı da düşünmüyorum
Dün içime bi şüphe düştü sonra tekrar vazgeçtim :)