- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 36
- Konu Sahibi endless love
- #54.761
aynen cnm bende mamayi biberonu dayadim :) benimki deCanım kan uyuşmazlığı durumunda sarılık riski birsz daha fazla oluyormuş doğru biz 32 günlük olduk şükür atlattık ama hemen hemen her çocukta olıyor sakin kalıp emzirmeye devam eğer çok uyuyorsa ki bizimki başta öyleydi 12 ydi sarılık değerimiz önceleri ayağını falan sıkıyordukkan uyansın diye sonra bana geldiler çocuğun canı yanıyor diye sütü sağdım sürekli sonra uyanmasada verdik biberonla öyle öyle atlattık yok enjektörle ver sütü diyen mi ararsın biberon verme memeyi bırakır diyen mi hiç kimseyi dinlemedik :) Allaha şükür ne memeyi bıraktı ne sarılık kaldı dilerim sarılıkla uğraşan tüm arkadaşların bebekleri atlatır bir an önce
bende mamayi biberonu verdim hep .en son 9 larda cikti sarilik.artik uyumuyor cok.kimseyu dinlememek lazim sonucta biz annesiyiz onun icin en iyi olani biz biliriz :)Canım kan uyuşmazlığı durumunda sarılık riski birsz daha fazla oluyormuş doğru biz 32 günlük olduk şükür atlattık ama hemen hemen her çocukta olıyor sakin kalıp emzirmeye devam eğer çok uyuyorsa ki bizimki başta öyleydi 12 ydi sarılık değerimiz önceleri ayağını falan sıkıyordukkan uyansın diye sonra bana geldiler çocuğun canı yanıyor diye sütü sağdım sürekli sonra uyanmasada verdik biberonla öyle öyle atlattık yok enjektörle ver sütü diyen mi ararsın biberon verme memeyi bırakır diyen mi hiç kimseyi dinlemedik :) Allaha şükür ne memeyi bıraktı ne sarılık kaldı dilerim sarılıkla uğraşan tüm arkadaşların bebekleri atlatır bir an önce