2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tamam canım Sanırım bir daha paylaşırsam bıktık senden de arabandan da yeterrr diyeceklerr :))))) beni mart annelerine transfer edecekler :)))) fotoğraf albümümde de var aldıklarımm..
Evet canım baktım hepsi harika:) seni görünce bende bakmaya başladım:)) bebek arabası araştırması yapıyorum:)) 4moms origami bebek arabasını çoook beğendik:) fiyatı 3.300. Birde yine 4moms ın mamaroo anakucağına bayıldık bayıldık:)) fiyatı 1600 filandı galiba. Beğendik bunları ama o kadar para verince değdi der miyiz acaba?

Canim dışarı çıkma durumum yok ki.. Haftada 1 veya 2 en fazla 10 dakika yürüyorum. Bi süre daha böyle devam edicem o yüzden görmeden alıcam mecburen. Keşke gorebilme imkanım olsa.
Canım inan ben de internetten alıcam mecburen. Doğuda bir ilçedeyiz burada hiç seçenek yok. Her şeyi internetten alıcaz bakalım.

Ayyy inanmıyorum okurken bile heyecanlandım erkek diye düşünürken kız olması da büyük sürpriz olmuş. sağlıkla doğsun hayırlı olsun canım çok sevindim
amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelir.

Ayyy ne güzel bir heyecan.ben heyecanlandim okurken :) hayırlı uğurlu olsun kızçen.kucagina almak da nasip olsun
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

Çok güzel bir anı olmuş sizin için.hayırlı olsun kızında.sen de benim gibi erkek hisseden kız analarından olmuşsun:)sağlıkla gelsin inşallah
hissetmekten öte emindik eşimde ben de :) baya süpriz oldu kızımız :)

Benim doktorum Imom yazdı omega onu kullanıyorum.
ben de iMom kullanıyorum. iPhone gibi adı :)

Canım benim gibisi var mıdır bilmiyorum inan ama benim bulantım tamamen bitmiş değil öğürmeler sık olmasada devam ediyor. Daha bu sabah bulantı ilacı içtim bebiş göbiş büyüdüğü için her öğürmede Canım acıyor:/

bence de canım ya onlar iyi olsunda, dogduktan sonraki tempoda bence kilo filan kalmaz

Canım benim demek senin de 5-5,5 ay gibi geçip gidecek kurtulacaksın inşallah İnan hala gebelikten önceki iştahım dönmedi dünyaları yesem doymazdım ama şu an hemen kesiyor yediklerim ...ben de 2,5 ay kustum az değil zor zamanlar ,hala yemek pişiremiyorum

Ben yemek pişiriyorum artık ama eski iştah filan yok çok kusmam olmadı ama bulantıdan bişi de yiyemedim:/ Allah'ıma şükürler olsun yine ilk zamanlara göre iyiyim kendi işimi yapabiliyorum artık

Kızlar detaylıyı kendi doktorunun yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı hatırlayamıyorum şimdi isimleri. N Nasip_kismet @aras_u25 sizin sohbetiniz üzerine detaylı ultrason hakkında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Maalesef normal kadın doğum doktorumuzun detaylı ultrason yapma gibi bir durumu yok. Kendi bilgisinden veya bilgisizliğinden değil ultrason aleti farklı oluyor. Eğer özellikle detaylı ultrason yapan bir perinatologa gitmezsek çok şey gözden kaçıyor ben şöyle bir örnek veriyim. Önceki hamileliğimde 3 kez girdim detaylıya. 18. Haftada kendi kontrolüm vardı 21 de detaylıya girdim. 18 de kendi doktorum organları incelerken beyin damarları çok iyi gelişmiş vs çok güzel şeyler söyledi. 21 de detaylıda beyincikte tümör sıvı toplanması vs bişeyler çıktı. Normal ultrasonlarda çok şey görünmüyor. Göreceksiniz girdiğinizde perinatoloğunuz asistanına bebeğe bakıp bir sürü değer yazdırıyor sonra onları değerlendiriyor. Tabii kide tercih herkesin kendisinin ama ben tecrübelerimi paylaşmak istedim.
deli_mavi_59 üniversite hastanelerinde detaylı ultrason kesin oluyor hatta en iyisi üniversite hastaneleri benide özelden üniversite hastanesine yönlendirmişlerdi.

Bebek arabası iyi bir şey istediğinde 2-3 binleri buluyor , sonraki bebekte de kullanabilirsin yani değer bence ama mamaroo ana kucağı ile ilgili benim de kafamda deli sorılar var :))) hem çok şeker , kullanışlı bir şey gibi ama fiyatı biraz düşündücü. Sanırım uzun süre kullanılmıyor , bazı bebekler üzerinde hiç durmuyor. Bazısı da çok seviyor oyalanıyor anneler de bu sırada kendi işine gücüne bakıyor :)) central hospital hastanesi anne-bebek eğitiminde özellikle mamaroo alınması tavsiye edilmemiş , sonrasında bebeğin sürekli sallanmaya alışmasına sebep olduğu söylenmiş mesela. Benim çok yakın arkadaşım letgo adlı 2. El application ı üzerinden aldı. Şöyle ki aileler buna 1500 tl para veriyor , bebekleri ya çok az kullanıyor ya hiç kullanmıyor satıyorlar bu sitede 700-800 e. Bazıları kutusuyla filan veriyor yeni gibi. Bebeğin yattığı kısım çıkartılıp yıkanıyor. Arkadaşım bu şekilde aldı. Ben de bizim minik sağsalim geldiğinde onun anakucağına koyar denerim eğer severse öyle alırım diye düşündüm , garantici davranauım bari az buz para değil. Çok severse birinden hediye isteriz artıkkkk

benim bulantım da tam olarak geçmedi malesef. Dün akşam çıkardım yine

benim doktorum da kendisi yapacağını söyledi 20. haftada. göndermeyecekmiş. doçent olduğu için güveniyorum açıkçası

Çok teşekkürler canım allah bi daha göstermesin acı günleri. Squatta çok zor ya o koca göbekle kendimi düşünemiyorum:)ben sanırım sadece yürüyüşe devam sanada şimdiden helal olsun squat ı yaparsan

Sonuç bekleyen, randevusu olan minnoş anneler. Benim de bugün nasipse ayrıntılı ultrason randevum var. Hayırlı sonuçlarla dönelim inşallah...
Sonuçları bekliyoruz canım hayırlı haberlerle döneceğine eminim:)

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim Canım iyice araştırmak lazım tabi memnun olan çok var ama insan bilemiyor işte. Bakalım araştırmaya devam. Letgo ya bakayım bende bir:))

Ciktim simdi doktordaaaan ya adami gorunce bile stresim gidiyor bana kalsa hergun gidicem hersey yolundaaa baya inceledi 20 dk surdu. Oglan cok rahat baksana yine acmis bacaklari diyor esnedi falan gordummm tam minnos yaaaa 180 gr olmus afp diye bi test yapti sirt ve ensedeki aciklik icinmis galiba o test. Nifty yaptirmama ragmen yine de onu yapmak lazimmis. 3lu 4lu yapmayacagiz dedi. Saga yatma olayini sordum yok oyle bisey dedi. Ilerleyen haftalarda sirt ustu onermiyoruz tansiyon dusuklugumu oluyor dedi oyle bisey dedi. Arada bir bazen sag tarafina bazen sol tarafina 1 yastik koy hafif egimli uyu dedi. Yuz ustu de cok yatmamaya calis ama rahatsan da kasma dedi . Zaten bir kac hafta sonra yatamayacagim bizde durumlar simdilik boyle teyzoslar. 21+3de de detayliya gidicem zamani iyi dedi

Canim sana katiliyorum bende cok olumsuz seyler duydum korktum o yuzden duzenli gittigim doktorumu ozellikle perinatalog sectim oyle korkuttular beni. En azindan detayliyi mutlaka perinatalog uzmaninin yapmasi lazim ufak biseyin bile gozden kacmamasi lazim Allah korusun.

ay ne güzel ya hadi gözün aydın :) bende görmek istiyorun oğlumu özledim :) daha 1 ay var 21+2de detaylıda görücem yüzüstü hariç her şekilde yatıyorum bende inanmıyorum sağ sol farkettiğine zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…