- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.061
Evet canım baktım hepsi harika:) seni görünce bende bakmaya başladım:)) bebek arabası araştırması yapıyorum:)) 4moms origami bebek arabasını çoook beğendik:) fiyatı 3.300. Birde yine 4moms ın mamaroo anakucağına bayıldık bayıldık:)) fiyatı 1600 filandı galiba. Beğendik bunları ama o kadar para verince değdi der miyiz acaba?Tamam canımSanırım bir daha paylaşırsam bıktık senden de arabandan da yeterrr diyeceklerr :))))) beni mart annelerine transfer edecekler :)))) fotoğraf albümümde de var aldıklarımm..
Canım inan ben de internetten alıcam mecburen. Doğuda bir ilçedeyiz burada hiç seçenek yok. Her şeyi internetten alıcaz bakalım.Canim dışarı çıkma durumum yok ki.. Haftada 1 veya 2 en fazla 10 dakika yürüyorum. Bi süre daha böyle devam edicem o yüzden görmeden alıcam mecburen. Keşke gorebilme imkanım olsa.
amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelir.Ayyy inanmıyorum okurken bile heyecanlandımerkek diye düşünürken kız olması da büyük sürpriz olmuş. sağlıkla doğsun hayırlı olsun canım çok sevindim
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.Ayyy ne güzel bir heyecan.ben heyecanlandim okurken :) hayırlı uğurlu olsun kızçen.kucagina almak da nasip olsun
hissetmekten öte emindik eşimde ben de :) baya süpriz oldu kızımız :)Çok güzel bir anı olmuş sizin için.hayırlı olsun kızında.sen de benim gibi erkek hisseden kız analarından olmuşsun:)sağlıkla gelsin inşallah
ben de iMom kullanıyorum. iPhone gibi adı :)Benim doktorum Imom yazdı omega onu kullanıyorum.
Canım benim gibisi var mıdır bilmiyorum inan ama benim bulantım tamamen bitmiş değil öğürmeler sık olmasada devam ediyor. Daha bu sabah bulantı ilacı içtim bebiş göbiş büyüdüğü için her öğürmede Canım acıyor:/Günaydın herkese ,bulantısı tam anlamıyla biten var mı bana son durumu anlatabilir mi? benim şükür 15 e girince bitti.ama sabahları halsizlik ve ha bulandı ha bulanacak durumu var ama gün içinde sapasağlamımmesela sabah peynir ekmek devam ama bir an oluyor ki durup o azıcık yemeğe rağmen midemi dinlendirme ihtiyacı duyuyorum,ama ne öncesi ne sonrası şükür öğürme ,çıkarma bitti..tam 16. Haftada mı eski mide halime dönerim acaba
bence de canım ya onlar iyi olsunda, dogduktan sonraki tempoda bence kilo filan kalmazCanım teşekkür ederimm
Ne güzel iştee kilo alımı yok ama içinde bebiş olan tatlış bir göbüş var. Maşallah sanaBen öncedem hiç yapmadığım şekilde düzenli 3 öğün yemeye başladığım için her ay 1 kg alarak gidiyorum bakalım doğuma giderken kapılardan geçebilecek miyim :))) minikler iyi olsun da..
Canım benim demek senin de 5-5,5 ay gibi geçip gidecek kurtulacaksın inşallahCanım benim gibisi var mıdır bilmiyorum inan ama benim bulantım tamamen bitmiş değil öğürmeler sık olmasada devam ediyor. Daha bu sabah bulantı ilacı içtim bebiş göbiş büyüdüğü için her öğürmede Canım acıyor:/
Ben yemek pişiriyorum artık ama eski iştah filan yok çok kusmam olmadı ama bulantıdan bişi de yiyemedim:/ Allah'ıma şükürler olsun yine ilk zamanlara göre iyiyim kendi işimi yapabiliyorum artıkCanım benim demek senin de 5-5,5 ay gibi geçip gidecek kurtulacaksın inşallahİnan hala gebelikten önceki iştahım dönmedi dünyaları yesem doymazdım ama şu an hemen kesiyor yediklerim ...ben de 2,5 ay kustum az değil zor zamanlar ,hala yemek pişiremiyorum
Evet canım baktım hepsi harika:) seni görünce bende bakmaya başladım:)) bebek arabası araştırması yapıyorum:)) 4moms origami bebek arabasını çoook beğendik:) fiyatı 3.300. Birde yine 4moms ın mamaroo anakucağına bayıldık bayıldık:)) fiyatı 1600 filandı galiba. Beğendik bunları ama o kadar para verince değdi der miyiz acaba?
benim bulantım da tam olarak geçmedi malesef. Dün akşam çıkardım yineCanım benim gibisi var mıdır bilmiyorum inan ama benim bulantım tamamen bitmiş değil öğürmeler sık olmasada devam ediyor. Daha bu sabah bulantı ilacı içtim bebiş göbiş büyüdüğü için her öğürmede Canım acıyor:/
benim doktorum da kendisi yapacağını söyledi 20. haftada. göndermeyecekmiş. doçent olduğu için güveniyorum açıkçasıKızlar detaylıyı kendi doktorunun yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı hatırlayamıyorum şimdi isimleri. N Nasip_kismet @aras_u25 sizin sohbetiniz üzerine detaylı ultrason hakkında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Maalesef normal kadın doğum doktorumuzun detaylı ultrason yapma gibi bir durumu yok. Kendi bilgisinden veya bilgisizliğinden değil ultrason aleti farklı oluyor. Eğer özellikle detaylı ultrason yapan bir perinatologa gitmezsek çok şey gözden kaçıyor ben şöyle bir örnek veriyim. Önceki hamileliğimde 3 kez girdim detaylıya. 18. Haftada kendi kontrolüm vardı 21 de detaylıya girdim. 18 de kendi doktorum organları incelerken beyin damarları çok iyi gelişmiş vs çok güzel şeyler söyledi. 21 de detaylıda beyincikte tümör sıvı toplanması vs bişeyler çıktı. Normal ultrasonlarda çok şey görünmüyor. Göreceksiniz girdiğinizde perinatoloğunuz asistanına bebeğe bakıp bir sürü değer yazdırıyor sonra onları değerlendiriyor. Tabii kide tercih herkesin kendisinin ama ben tecrübelerimi paylaşmak istedim.
deli_mavi_59 üniversite hastanelerinde detaylı ultrason kesin oluyor hatta en iyisi üniversite hastaneleri benide özelden üniversite hastanesine yönlendirmişlerdi.
Evet canim yuruyusun cok faydasi var da bir de duzenli yuruyebilsek. Hergun yuruyemiyorum tembellikten:) bir de cok cabuk yoruluyorum ya ben ki cok hizli yuruyen yorulmayan bir insandim hamile degilken:) simdi yine hizli yuruyosun diyolar ama o eski halimden eser yok 15 dk olmadan yoruluyorum tempoyu azaltirsam daha gec yorulurum diye dusunuyorum. Son aylarda da squat oneriyolar acilma icin cok iyiymis de o koca gobekle nasil yapariz bilmiyorum:):) bu arada gecmis olsun canim erken dogum yapmissin, bir daha yasamazsin umarim
Sonuçları bekliyoruz canım hayırlı haberlerle döneceğine eminim:)Sonuç bekleyen, randevusu olan minnoş anneler. Benim de bugün nasipse ayrıntılı ultrason randevum var. Hayırlı sonuçlarla dönelim inşallah...
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim CanımBebek arabası iyi bir şey istediğinde 2-3 binleri buluyor , sonraki bebekte de kullanabilirsin yani değer bence ama mamaroo ana kucağı ile ilgili benim de kafamda deli sorılar var :))) hem çok şeker , kullanışlı bir şey gibi ama fiyatı biraz düşündücü. Sanırım uzun süre kullanılmıyor , bazı bebekler üzerinde hiç durmuyor. Bazısı da çok seviyor oyalanıyor anneler de bu sırada kendi işine gücüne bakıyor :)) central hospital hastanesi anne-bebek eğitiminde özellikle mamaroo alınması tavsiye edilmemiş , sonrasında bebeğin sürekli sallanmaya alışmasına sebep olduğu söylenmiş mesela. Benim çok yakın arkadaşım letgo adlı 2. El application ı üzerinden aldı. Şöyle ki aileler buna 1500 tl para veriyor , bebekleri ya çok az kullanıyor ya hiç kullanmıyor satıyorlar bu sitede 700-800 e. Bazıları kutusuyla filan veriyor yeni gibi. Bebeğin yattığı kısım çıkartılıp yıkanıyor. Arkadaşım bu şekilde aldı. Ben de bizim minik sağsalim geldiğinde onun anakucağına koyar denerim eğer severse öyle alırım diye düşündüm , garantici davranauım bari az buz para değil. Çok severse birinden hediye isteriz artıkkkk
Ben genelde boş mideyi kusuyorum hatta gebelik boyunca bir ya da iki kez yediğimi çıkardım. Ama hala ilaç kullanıyorum:/benim bulantım da tam olarak geçmedi malesef. Dün akşam çıkardım yine
Kızlar bu da ben şimdi kapıdayım doktora gidiyorum. Afedersiniz atletle cektim kusura bakmayın :)
Kızlar detaylıyı kendi doktorunun yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı hatırlayamıyorum şimdi isimleri. N Nasip_kismet @aras_u25 sizin sohbetiniz üzerine detaylı ultrason hakkında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Maalesef normal kadın doğum doktorumuzun detaylı ultrason yapma gibi bir durumu yok. Kendi bilgisinden veya bilgisizliğinden değil ultrason aleti farklı oluyor. Eğer özellikle detaylı ultrason yapan bir perinatologa gitmezsek çok şey gözden kaçıyor ben şöyle bir örnek veriyim. Önceki hamileliğimde 3 kez girdim detaylıya. 18. Haftada kendi kontrolüm vardı 21 de detaylıya girdim. 18 de kendi doktorum organları incelerken beyin damarları çok iyi gelişmiş vs çok güzel şeyler söyledi. 21 de detaylıda beyincikte tümör sıvı toplanması vs bişeyler çıktı. Normal ultrasonlarda çok şey görünmüyor. Göreceksiniz girdiğinizde perinatoloğunuz asistanına bebeğe bakıp bir sürü değer yazdırıyor sonra onları değerlendiriyor. Tabii kide tercih herkesin kendisinin ama ben tecrübelerimi paylaşmak istedim.
deli_mavi_59 üniversite hastanelerinde detaylı ultrason kesin oluyor hatta en iyisi üniversite hastaneleri benide özelden üniversite hastanesine yönlendirmişlerdi.
Ciktim simdi doktordaaaan ya adami gorunce bile stresim gidiyor bana kalsa hergun gidicemhersey yolundaaa baya inceledi 20 dk surdu. Oglan cok rahat baksana yine acmis bacaklari diyor esnedi falan gordummm tam minnos yaaaa 180 gr olmus afp diye bi test yapti sirt ve ensedeki aciklik icinmis galiba o test. Nifty yaptirmama ragmen yine de onu yapmak lazimmis. 3lu 4lu yapmayacagiz dedi. Saga yatma olayini sordum yok oyle bisey dedi. Ilerleyen haftalarda sirt ustu onermiyoruz tansiyon dusuklugumu oluyor dedi oyle bisey dedi. Arada bir bazen sag tarafina bazen sol tarafina 1 yastik koy hafif egimli uyu dedi. Yuz ustu de cok yatmamaya calis ama rahatsan da kasma dedi . Zaten bir kac hafta sonra yatamayacagim bizde durumlar simdilik boyle teyzoslar. 21+3de de detayliya gidicem zamani iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?