2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bu da ben şimdi kapıdayım doktora gidiyorum. Afedersiniz atletle cektim kusura bakmayın :)

Maşallaah kızımızaa annesine de.. Gayet iyi görünüyorsunuz canım..
Doktora sor bakalımmm kızın neden o kadar çok tepik atıyormuş? Ne istiyormuş annişkosundan :) güzel haberlerini bekliyoruz..

Doktorumda özellikle perinatoloni uzmanı diyor canim dediğin gibi. Bizde öyle yapcaz ayın 24 ünde.

Maaşallah canımm herşey yolundaymış nazar değmesin minnoşaa

Canım şu uyku konusunda bilgi paylaşımın için çok teşekkür ederim.. benimde muaynem 14 kasımda gün sayıyordum bunu sormak için sol tarafıma yatmaya çalışmaktan uyuyamıyorum çok dönerim gece normalde ama internette sol tarafa yatmak çok önemli sağa yattığında bebeğe çok zararlı diye yazmışlar çok korktum

gözünaydın canım :) aramızda en önde giden sensin galiba tabi minnoşun da bu yüzden maşallahı var :)))

ikihayat canim gozunaydin. Hep güzel haberler alalım inşallah :)) Senin oglan baya rahat masallah her kontrolde sere serpe
Citolesgen Ottomania ne tatlı gobusler onlar öyle :))) Maşallah analı kızlı sizlere
Kilim ve tohum dünden beri yorumunu göremedim canim. Nasılsın,iyi misin? Yakışıklı oğlun nasıl, neler yapıyor?

Kizlar günlük işlerinizi yapmaya başladınız mi? Ya da hiç bırakmayanınız oldu mu? Neler yapiyorsunuz? Ben 1 haftadir falan yemek yapmaya çalışıyorum 1 cesit sadece. Onun disinda bişey yapmaya pek cesaretim yok. Bide bulaşık makinesini yerleştirip bikac kez de geri çıkarttım bi kısmını o kadar.

bütün işlerimi yapıyorum ben artık ev süpürmek ve silmek dışında.evi de şöyle süpürüyorum benim küçük bi el süpürgem var elektrikli onunla süpürüyorum ve sık sık da süpürmüyorum.şuan temiz göründüğü için silmiyorum ama az bişey viledaya su koyup silebilirimde kirlendiğinde.balkonlarım cam balkon zaten hala temiz görünüyolar.banyomu da banyo yapmadan önce yıkıyorum.sadece o yoruyo beni :)

Ben de 6sinda detayliya girecegim gun nasil gececek bilmiyorum. Ama benim bir de anadolu yakasinda gittigim doktor var acil bisey olur falan diye onu da elimde tutuyorum yarin sehir disina cikicam gelince ona da bi giderim oglusu gorurum yine 2 haftada bir goruyorum ben :):) ben yuzustu de yatiyorum ya rahat ediyorum be yapiyim.

Kızlar ama bana yer vermiyorlar kabinlerin orda. hamile değilim sanıyorlar sinir oluyorum sırtım ve bacaklarım kilo almış sadece.

Bacaklarinda ince ne kilosu senin minik gobek cikmis sadece 1 ay sonra falan farkedilir merak etme:)

Maaşallah canımm herşey yolundaymış nazar değmesin minnoşaa

Amin canim hepimiz herzmaan guzel haberlerle gelelim

Bende burdan okumustm o yuzden sordum yok oyle bisey dedi. Korkma canim

Aynen canim benim oglan rahat utanma hic yok:)

ikihayat supremee gözünüzaydın guzel anneler hep boyle güzel haberler alalım inşallah

Gobus fotograflarina da bayildim hamilelik cok kutsal bi dönem bayiliyorum bu görüntülere

Bir de size danismak istedigim bir konu var ablam ikinci bebeginde sling kullandi sürekli ve inanilmaz memnun kaldı, hem uyku hem emme duzeni olusturmasi konusunda ona cok destek oldu. siz ne dusunuyosunuz sling kullanmayi dusunen ya da daha once arastiran var mi?

Canım bende yemek bulaşık ve toz alıyorum o kadar geri kalan işleri eşim hallediyo

Katiliyorum size bende ablam kadar yakin kadin dogum doktoru birine sordum.keramet ultrason aletinde degilmis bakan gözdeymis:) :) genelde radyologlar cunku onlar genel tüm vucudu bilirlermis kadindogumcu egitimini almissa olabilirmis perinatologlar ise 3 yil daha uzerine okuyan kadin dogumculara denirmis zaten.ultrason aleti 2 boyutlu yeterlidir 3 yada 4 boyutlu olmasi aileye daha net gostermek ve aciklayaci oldugu icinmis.:) ben sordum boyle cevap aldim.Artik Anneciklerin karari:) rabbim kimseyi imtihan etmesi :)

bnmkide 7sinde :) yakınlarda özel hastane yok malesef bende devlet hastanesine mi gitsem diyorum doktorda fena değildi tonton bi amca :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…