- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.101
Sağol canım:)Ay maşallah size dee..
Ben tez bogazla ilgileniyorum ama bogazim durmuyor ki bi yerime uzanamiyorum bikac saat :) kahvaltı sonra meyve sonra patates kizarttim şimdi yine makarna yaptim yedim. Meyve yicem uzanmadan. Aksama da yine makarna bide yanina bisey yaparım. Birkaç gündür böyle oldumCanım bende yemek bulaşık ve toz alıyorum o kadar geri kalan işleri eşim hallediyo
Aynı ben cnm hihiBen tez bogazla ilgileniyorum ama bogazim durmuyor ki bi yerime uzanamiyorum bikac saat :) kahvaltı sonra meyve sonra patates kizarttim şimdi yine makarna yaptim yedim. Meyve yicem uzanmadan. Aksama da yine makarna bide yanina bisey yaparım. Birkaç gündür böyle oldum
Aynen öyle canım çok iyi yapmışsın düzenli doktorunu perinatolog seçerek. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz ama benim başıma gelmez dememeli çünkü benim başıma geldiCanim sana katiliyorum bende cok olumsuz seyler duydum korktumo yuzden duzenli gittigim doktorumu ozellikle perinatalog sectim oyle korkuttular beni. En azindan detayliyi mutlaka perinatalog uzmaninin yapmasi lazim ufak biseyin bile gozden kacmamasi lazim Allah korusun.
Ayy maşallah minnoşunaCiktim simdi doktordaaaan ya adami gorunce bile stresim gidiyor bana kalsa hergun gidicemhersey yolundaaa baya inceledi 20 dk surdu. Oglan cok rahat baksana yine acmis bacaklari diyor esnedi falan gordummm tam minnos yaaaa 180 gr olmus afp diye bi test yapti sirt ve ensedeki aciklik icinmis galiba o test. Nifty yaptirmama ragmen yine de onu yapmak lazimmis. 3lu 4lu yapmayacagiz dedi. Saga yatma olayini sordum yok oyle bisey dedi. Ilerleyen haftalarda sirt ustu onermiyoruz tansiyon dusuklugumu oluyor dedi oyle bisey dedi. Arada bir bazen sag tarafina bazen sol tarafina 1 yastik koy hafif egimli uyu dedi. Yuz ustu de cok yatmamaya calis ama rahatsan da kasma dedi . Zaten bir kac hafta sonra yatamayacagim bizde durumlar simdilik boyle teyzoslar. 21+3de de detayliya gidicem zamani iyi dedi
Canım sana tabi hiç bi yerde yer vermezler inceciksin bu ne ya kıskanıyorumKızlar bu da ben şimdi kapıdayım doktora gidiyorum. Afedersiniz atletle cektim kusura bakmayın :)
Oyyy maşallah tosuncuğaKızlarrr doktordan geldin benim minnak 346 gram olmuş 1 hafta önden gidiyomuş 20+4 çıktı herşey guzel cokşukur amuda kalkmış gibi duruyodu kafa aşağıda bacaklar yukarda haftaya pazartesi için de ayrıntılı ultrasona randevu aldım
Kızlar hastaneden cıktım. Benim rahmim çok darmış. O yızden bebek tekmelerini cok hissediyprmuşum. Bu yuzden fitil ve iğne verdi. Sonra kanımı aldılar, idrarımı aldılar. Sağ sol farketmez istediğin yöne yat dedi. Bebeğim 308 gram ve boyu 21 cm. Sonuclarımı yarın alıcam, ona göre devam edicem demir hapına. Bana yat dinlen iş güç yapma dedi. Yorma kendini dedi. Az önce iğne vuruldum popom çok acıyor :) şimdi eşimle pelite geldik bişeyler yicez çok acıktım :)
Evet canım progestan vurdılar.Progesteron ignesi mi canim?o cok yakar ve acir.birkac gün sürer.herseyin bir sebebi var iste rahim darligindan oluyormuş demekki.yorma kendini canim dinlen.rahmin zamanla büyür genişler herhalde
Kilim ve tohum canim nerelerdesin?iyisin dimi?
Kızlar hastaneden cıktım. Benim rahmim çok darmış. O yızden bebek tekmelerini cok hissediyprmuşum. Bu yuzden fitil ve iğne verdi. Sonra kanımı aldılar, idrarımı aldılar. Sağ sol farketmez istediğin yöne yat dedi. Bebeğim 308 gram ve boyu 21 cm. Sonuclarımı yarın alıcam, ona göre devam edicem demir hapına. Bana yat dinlen iş güç yapma dedi. Yorma kendini dedi. Az önce iğne vuruldum popom çok acıyor :) şimdi eşimle pelite geldik bişeyler yicez çok acıktım :)
Ciktim simdi doktordaaaan ya adami gorunce bile stresim gidiyor bana kalsa hergun gidicemhersey yolundaaa baya inceledi 20 dk surdu. Oglan cok rahat baksana yine acmis bacaklari diyor esnedi falan gordummm tam minnos yaaaa 180 gr olmus afp diye bi test yapti sirt ve ensedeki aciklik icinmis galiba o test. Nifty yaptirmama ragmen yine de onu yapmak lazimmis. 3lu 4lu yapmayacagiz dedi. Saga yatma olayini sordum yok oyle bisey dedi. Ilerleyen haftalarda sirt ustu onermiyoruz tansiyon dusuklugumu oluyor dedi oyle bisey dedi. Arada bir bazen sag tarafina bazen sol tarafina 1 yastik koy hafif egimli uyu dedi. Yuz ustu de cok yatmamaya calis ama rahatsan da kasma dedi . Zaten bir kac hafta sonra yatamayacagim bizde durumlar simdilik boyle teyzoslar. 21+3de de detayliya gidicem zamani iyi dedi
Katılıyorum aşağıdayken hissediyordum bir şeyler yukarı yağlı bölgelere çıktıkça artık hissetmiyorum ben deBu arada 16sında ayrıntılıya gidicem doktor gelmezse 1 ay bekler demiş arkadaş araya sokarak aldım sıra üniversitede yaptıracağım , kan pıhtılaşma testlerimi rahim filmimi de bu doktor yaptırmıştı inşallah sorunsuz bunu da atlatırız
Bende henüz hala tekme Yok ama sırt üstü uzanınca sesleniyorum hareketlerini hafif şekilde elime bir şişlik geliyor mutlu oluyorum daha minnoş sanırım benim ki ya da yağlarımdan erişemiyor tam bana
Canım kahvaltı ediyorum burda güzel oluyor :) tatlıya yer kalmadı :) canımmevet rahmin çok dar dedi, karnın taş gibi farketmedin mi hiç dedi. Evet dedim taş gibi :) krem sürüyorum yumuşasın diye bende salak gibi haha. Meğersem rahim darlığındaymış. Heran Patlicak gibi karnım. İnşallah genişler rahmim ya. Tek dileğim bu kendim içinMaşallah ya ne kadar büyümüş minikkk.. 21 cm :)Aaa bak gördün mü bir sebebi varmış onun da.. Demek rahmi daha dar olanlar daha erken daha çok tepik hissediyor. Bunu ben de ilk kontrolde sorayım , gerçi bizim kız günde 2-3 defa farklı zamanlar olmak üzere arka arkaya vuruyor anne ben de burdayımmm diye canımı yakacak kadar şiddetli veya çok değil.. Sanırım dönüyor o esnada. Sağ karından sol karnıma geçiyor tepikler :)
Yat dinlen tabii , geçmiş olsunn , pelitte tatlıları götür geçer acıısı popişin
Merhaba canım hoş geldin :) inşallah iyisindir. Bizler iyiyz çok şükür.Merhaba kızlar nasılsınız? Ağustosta aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Umarım sağlıklı ve mutlu gidiyordur hamilelikleriniz. Keşke hala burada olabilseydim sizle.
Maşallah kuzuşa :) ben daha hic hissetmedim canım demek ki rahim geniş zararı olmaz insKızlar hastaneden cıktım. Benim rahmim çok darmış. O yızden bebek tekmelerini cok hissediyprmuşum. Bu yuzden fitil ve iğne verdi. Sonra kanımı aldılar, idrarımı aldılar. Sağ sol farketmez istediğin yöne yat dedi. Bebeğim 308 gram ve boyu 21 cm. Sonuclarımı yarın alıcam, ona göre devam edicem demir hapına. Bana yat dinlen iş güç yapma dedi. Yorma kendini dedi. Az önce iğne vuruldum popom çok acıyor :) şimdi eşimle pelite geldik bişeyler yicez çok acıktım :)
Evet canım progestan vurdılar.inşallah genişler rahmim ya allaha dua etcem eve gidince. İnternetten de araştırcam ne yapmam gerekir diye. suyun çok iyi dedi doktorum.
Dediki doktoum ikinci hamileliğin olsa geniş olurdu rahmin dedi. Birde benimki çok ama çok darmış zayıfdım ya birde hep. Rahim geniş olumca tabiki zararı olmaz, benim çocuğa yer kalmadı ya ondan üzüldüm.Maşallah kuzuşa :) ben daha hic hissetmedim canım demek ki rahim geniş zararı olmaz ins
Sağol canım benim. Evet oyuzden yaptrıdı iğneyi.Biz de senin icin dua ederiz ama içini ferah tut.olumsuz birsey olsa doktorun soylerdi.o risk almamak icin igneyi yapmış ve dinlenmeni önermistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?