2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar yaa bu bebek bi dk durmaz mi yaaa. Bugün aşırı hareketli normalde de öyle ama bugün geceden beri cokk hareketli.. dun uyuduğum saat 3 tü (

Gerizekalılar insanı boşu boşuna telaşlandırıyorlar kaç gündür ömründen ömür gitti anlayan yok tabi doktorlara göre herşey çok basit ve kolay yaşamayan bilemez.. Birkaç hafta idare ediceksin canım napıcan ben 12.haftadan beri yatıyorum gıkımı bile çıkarmıyorum yeterki bebişler iyi olsun. Penguenlerde iyiymiş hahahaha

ewet yaaa dha kotusu dun sezarynla aliolardi insallah bi tek cektiim stres bunla kalir,senin rahatszlign neden?gunlerde hic gecmio sanki,soluma yatmaktan sag tarafimda iki pembe catlak olmus bi tek sagimda

ewet yaaa dha kotusu dun sezarynla aliolardi insallah bi tek cektiim stres bunla kalir,senin rahatszlign neden?gunlerde hic gecmio sanki,soluma yatmaktan sag tarafimda iki pembe catlak olmus bi tek sagimda
Sezeryan doktorlara göre en kolayı kesip biçip alıyorlar bebeği normali kim bekleyecek nezaman geleceği belli değil uğraşmak istemiyorlar bazılarını tenzih ediyorum tabi.. Rahim ağzı yetmezliği var bende rahim aniden açılıyor rahim ağzında dikiş var genelde de ray topiğindeyim zaten. Bende artık sıkılmaya başladım havada güzeldi bugün insan dışarı çıkıp gezmek istiyor.henüz çatlamadım bakalım sabah akşam kremleniyorum

Kızlar ben biraz ayakta kalıyım mutfakta falan hemen bacaklarımda tuaf bir halsizlik oluyor böyle güçsüzleşiyor.birde kalbimde çarpjntı başlıyor.sizde de oluyor mu böyle bişey?

Cok gecmis olsun dr.iise hiiic korkma tabi herse Allahin izniyle okdr cok varki seninle ayni durumu yasayn acilma varkn sandigmda arastrdm..insallah elimize sag salim alirizda herse guzel olur

İzne ayrılmadan önceki son 90 günlük priminin eksiksiz yatmış olması gerekiyor. Doğum parasını almak için bu yeterli.

sagol canim.
Peki bi sey daha sorcam ben 3 gun rapor aldim sigorta yatmiyo sanirim bu durumda. Sorum cikarir mi 90 gun kesintisiz olmuyor ya yoksa son 93 gun mu olcak o zmaan

Gunaydin kizlar. Hani gecmeyen bi bel agrim vardi sebebi olmayan gece 2 de aglayarak uyandim cok kotuydu. Tabii aglayip stres olinca atesim 38in ustune cikti acile gittik. Serum taktilar. Ama bel agrim gecmedi.
Naail bir agri bu serum bile gecirmedi. Allahtan atesim dustu sukur. Bu agri gecmezse napcam bilmem

Geçmiş olsun canım.bende kalcada agrim olduğunda ayniydim aglayarak yuruyordum resmen neyseki gecti kalsiyum magnezyum takviyesi aliyorsundur sanirim insallah geçer.

Bu arada hayırlı haftasinlari biz 33 hafta olduk bugun kaldi 49 gun ama sezaryan olacagimdan daha az tabi

Günaydinnn:) bende yat yat yanlarim cürüdü.bide progestan sersem yapti gercektende ve bas agrisi.insallah işe yararda 3 ün ustune cikar...

Arkadaslar H Hayirlisikismet Alfid bide hep yatiyor musunuz?arada az kaykılıp oturuyor musunuz? Ben bulasik falanda yikamiyorum.sadece wcye bide odadan diger odaya yuruyup yatiyorum.doktorum cok kasmadi beni aslinda temizlik ev isine girisme bol su icip yat dedi.ben internetten baktim hep neler yapmislar bizim gibi olanlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…