2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar aranizda muhasebeci var mii :) su analik parasi olayinda son 90 gune mi bakiyorlar yoksa 1 yil icinde 90 mi kimi oyle diyo kimi boyle ne yapacagimi sasirdim. Ona gore izne ayrilacagim da onemli benim icin
İzne ayrılmadan önceki son 90 günlük priminin eksiksiz yatmış olması gerekiyor. Doğum parasını almak için bu yeterli.

Kızlar fena yoruldum bugün, sona yaklaştıkça herşey zorlaşıyor. Hiç birşey yapmadım hepsini annem yaptı ama ayakta durmaktan bile yoruldum. Beşiği kurduk yatağını uyku setini filan serdik. Kıyafetlerle uğraştık. Döküp saçtığımız yerleri düzeltip sil süpür yaptık. Yarın eksikleri almaya gidicez alışverişe. Ben temizliği doğum sonrası 40 mevlütünden sonra yaptırcam. Kayınvalidemler de doğumda gelip kalacaklar misafir de gelir gider filan Mevlüt de okununca full temizlik olur diye planladım. Hala çok eksiğim var bir an önce hepsini halletmem lazım ama hiç enerjim yok yaa

Kızlar ebebekten aldığım bebefox kaplı emzirme sütyeni süper. Yumuşacık. Ben 90 beden almıştım ama büyük geldi birazcık 85 alsam tam olurmuş ama değiştirmicem çok beğendim. Süngeri ince yumuşak olduğu için göğüsü tahriş etmez. Ben siyahınıda alıcam. Sütyen almayanlara tavsiye ediyorum mutlakaaaa :))) iyi haftasonları iyi tatilleeeeeerrr :))

Kendimi tuttum tuttum en sonunda patladım yaaaa sinir oluyorum artık her sıkıntıyı çeken ben eşim bana sormadan herşeyi alıp geliyor hastane çıkışı almış en sevmediğim model üstünde koca koca resimler birde rengi var sanki erkek bebek giyecek şimdi ne var alıyor ne güzel diyeceksiniz ama inanın artık sabrım kalmadı ben sanki dış kapının mandalıyım sanki sen çocuğu yeter der gibi

Bende de tam tersi ben herseyi secip begeniyorum esim ben onemsemiyor hani beni her yere goturup sectiklermi oduyor fakat ben sormasam hangisi olsun diye asla bisey begenip sunu alsak mi demez... cok bir hayali yok daha pasif bu konuda... daha cocuk karninda falan der abartma der.... bu yuzden hic dert etme aktif bir baba olmus simdiden sizin esiniz sen ara sira yine isteklerni belirt ama ona de yuklenme ne guzel bence..

Alması hoşuma gidiyordu ilk başta seviniyordum ama abartı artık ben yokmuşum gibi davranıyor zoruma gidiyor bebek arabasını bile bana sormadan aldı ben kısa boylu bir kadınım bir araba almış inan ben kullanamam alt tarafı hastane çıkışı ama paylaşım artık

Ewt cnm bnm sigorta acibademi karsilamiodu adam en alt seviyeden ucret aldi cok sasirdm ve biz demeden dedi,bni beklemesi bgn gonderdigi dr.dan snr aradim bni okdr rahatlattiki insallah Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz cnku diorm ya resmen sezaryndn kactm.bnde herse yari yariya kireclenme var suyum normalin brz altina dusmus olsun bn 40olsun demiorm 35olsa bile bi gun bi gun bnm icin.dr.stres altinda olmamam icin hastanede yatrmadi bile Allahtan dogum gelirse onu ztn engelleyemiz ee onada olsun dedim

Haklisin aslinda hani kiyafet falan pek onemli olmaya bilir fakat araba onemli benimde banam getirecek bana hediye olarak ona tarif edene kadar 50 takla attim cunku onemli ben kullanacagim...

Haklisin aslinda hani kiyafet falan pek onemli olmaya bilir fakat araba onemli benimde banam getirecek bana hediye olarak ona tarif edene kadar 50 takla attim cunku onemli ben kullanacagim...
Araba en önemlisi bakalım gelince yanılan ben ölürüm inşAllah birde o kadar hevesli bugüne kadar bişey diyemedim hevesi kırılmasına diye küçücük şeyden patladım işte

Sen hastane çıkışını almamış mıydın daha yoksa ekstradan bir tanede eşin mi aldı?

Aynen canım korkma bnce 36yı göreceksin az da olsa açılman var bol bol istirahat etmeni öneririm. Allahtan gelirse boynumuz kıldan ince yeterki kuldan olmasın..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Benim öğlenden beri karnımın sol tarafında sanki içerden kesilmiş gibi ağrıyor eve geldim uzandım ama hala geçmedi. Hiç böyle ağrısı olan var mı

Alfid cnm isin tuhafi hic acilmam yokmus ebe alttann kontrolu parmakla yapmisti murat bey kamerayla bakinca yok ole bise dedi ama bn yinede yerimden kiprasmiorum.kndimi imparator penguenlere bnzetiorum erkekleri yumurta catlamasn die duruolar ya aynen oleim

Bir tane almıştım iki tane daha almış eşim ben alışverişi hep üç ay yapmışım yıkarken bir baktım doğunca giyecek bişey yok
O zaman çok beğenmediysen git değiştir canım.çok rahatsız oluyorsanda zöyle bir daha bişey alacakken bende yanında olayım yoksa içime sinmiyor de.böyle birşeye de kırılmaz herhalde

İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Benim öğlenden beri karnımın sol tarafında sanki içerden kesilmiş gibi ağrıyor eve geldim uzandım ama hala geçmedi. Hiç böyle ağrısı olan var mı
Hamilelikte her türlü ağrı olabiliyor valla.bebek falan gerdirdikçe acımış olabilir etin.minoset ya da parol içebilirsin çok rahatsız ediyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…