2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
selam kızlar,
daha önce yazmıştım akıntım çok bazen su gibi diye dün dr uma sordum watsup tan fitil yazdı bana bugün onu kullanacağım.
geçmezse kontrole gel dedi randevum normalde haftaya. ama ben her ihtimale karşı yarın gitsemmi diye düşünüyorum. bebeğimin suyundan azar azar ya gidiyosa diye korkuyorum

suyunda azalma olsa sanırım ultrasonda görebilir yoktur inşallah öyle bişi benimde idrarda bakteri var tek dozluk antibiyotik verdi inşallah geçer şu hamilelik hayırlısıyla sona gelsin sitres başladı :)

Hala devam ediyormu su gibi akıntın? İstersen git yarın ya ne olur ne olmaz.

Bende baktım çikolatasepeti var nette 48li kutulu 19.90yazıyo ama tadı nasıldır acaba kalitesiz olmasın diyorum bide normal bekleyecegim için son üç hafta herşeyin bitmiş olması lazım oğluma benzerse gerçi 41de zorla gelir. Bu yöndrn sezeryana imreniyorum hazırlıklarını yap git doğur cık oh ne güzel

En iyisi sen evde olmadan olsun cereyanda kalma bide evde olursan illaki el atarsın dayanamazsın izne cıktıgın hafta herşeyi bitmiş olacak gibi ayarla

Bebeğin ütüsünün dörtte biri anca bitti.ben bittim ama.ayakta hiç kalamıyorum artık.kalbim falan çarpıntı yapıyor.belim kasıklarım feci ağrıyor.
Bende dün yaptım bebek ütüsünü oturarak alcak sehpaya battaniye serdim onun üstünde anca öyle yapabildim

Kızlar biz iyiydik nazar değdi bize sanırım.Herkeste benzer sorunlar var. Hem psikolojik hemde fiziksel. Allah yardımcımız olsun. Bide alakasız kişilerin buraya yazdığı yorumlar var. Tabi evlat kaybı çok zor allah kimseye yaşatmasın. Acısını anlıyorum ama zaten tedirginiz, heyecanlıyız . Bide anlamsız ne amaçla yazıldığını bilmediğim yazılar sabah beni daha tedirgin ediyor.

eczanelerde satılan bi ped varmıs, suyu mu degıl mı diye gosteriyormus, onu bi arastırsana canım

Canım eczanede medical ürün satan yerlerde pedler varmış sıvı ölçen adını bilmiyorum eğer gelen suyunsa renk değiştiriyormuş istersen onlardan al kullan

Ben geçen pazar bitirdim ütüyü. Ütü masasının yanına attım bir sandalye oturduğum yerde yaptım yoksa ayakta bende ütü yapamıyorum.
Ay ben oturduğum yerden yapamıyorum hiç.normalde hızlı yaparım bu ilk ütüsü diye her iki yönünden aheste aheste bir kaç sefer geçiyorum.2 saatlik iş oluyor 4 saat:)
Be

Bende merak ediyorum nereden aldım kilo sadece göbek var başka bişey yok oda çok fazla değil kayınvalidem iç karnın geniş demek ki diyor sadece pantolonlarım olmuyor
Ben bu sabah itibariyle 16 kilo aldım.ve gören aldığın kilo nerene gitti diyorlar.kocaman bir karnım ve tombullaşan göğüslerim hariç hiçbir yerimde bişey yok.ilk kızımda ise 22 kilo almıştım ve tam bir su aygırı gibiydim.eşimin 42 numara spor ayakkabısı oluyordu ayağıma.aynı kişi iki farklı hamilelik.oluyor mu oluyormuş demek ki:)ilkinde ödem mi vardı ne vardı bilmiyorum burnum bile kocaman olmuştu.yoksa diyorum bu erkekte doktor mu yanılıyor.3 sefer baktırdım valla cinsiyeti bide erkek gelirmiş artık pembelerle büyür gider:)
19.90 sa iyi olacağını hiç sanmıyorum.pelit melodi gibi garanti markaları seçmek lazım.ya da dükkanından alıcaksın tadına bakarak.sen artık 38 bitince falan söyle siparişini geç doğarsada paketi açılmadan saklanır 2-3 hafta sanırım.

Arkadaslar hafif bir bogaz agrim var. İhlamura ne katsam da icsem
Bal karabiber karışımı yapabilirsin.papatya çayı iyi gelir bana hastayken.günde iki tane içebilirsin hamileliktede.inşallah öksürük falan başlamaz.neyse öyle böyle 34. Haftana girmişsin canım.inşallah hepbirlikte şu son haftalarıda kazasız belasız atlatalım inşallah.

Sagolasin canim. Az su anda agri. O yuzden doktora gitmek istemedim. Gecer takviyelerle umarim.

suyunda azalma olsa sanırım ultrasonda görebilir yoktur inşallah öyle bişi benimde idrarda bakteri var tek dozluk antibiyotik verdi inşallah geçer şu hamilelik hayırlısıyla sona gelsin sitres başladı :)
evet canım ultrasonda görebiliyor bende o yüzden 1 hafta erken gitsemmi diyorum en azından bir sıkıntı varsa erken teşhis olur.

Hala devam ediyormu su gibi akıntın? İstersen git yarın ya ne olur ne olmaz.
evet canım her zaman değil gün içinde 2 3 kez oluyor. bende kararsız kaldım
eczanelerde satılan bi ped varmıs, suyu mu degıl mı diye gosteriyormus, onu bi arastırsana canım

Canım eczanede medical ürün satan yerlerde pedler varmış sıvı ölçen adını bilmiyorum eğer gelen suyunsa renk değiştiriyormuş istersen onlardan al kullan
daha önce hiç duymamıştım bir internetten araştırayım bakalım eğer varsa bu akşam alırım.

bende de ıslaklık çok oluyor acaba senin durum gibi mi hiç fikrim yok ama kendini sitrese sokacağına dediğin gibi erkenden gidip görün kafa rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…