2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
35. Haftadan günaydın..... Haftasonu eşim evdeyken rahat rahat alışveriş e gidiyorum bu hafta da son eksiklerimi alıcam inşallah
Kolay gelsin canim dinlene dinlene yap.bende bugune kadar deli gibi gezdim yokus yukari asagi ciktim merdiven falan.kizimdayken bu kadar hareket etmemistim.senin 36 ya az kalmis gerci.
3 gundur yatiyorum Rabbim basindan beri yatanlara sabır versin...

günaydın kızlar.kızlar yatarak gecirenler hamileligini valla bol bol dinlenin bende yatmaya hasretim ne dinlenebiliyorum ne uyuyabiliyorum. sözde evde görümcem var inanın sadece onun arkasını pisligini toplamak bile beni deli ediyo bide kızım var ahh ahh bi dogum yapsaydım hiç degilse bedenen iyi olurdum

ayy canim umut oldun bana inan ki gecmeyecek gibi geliyor artik 6 gun oldu hala tik yok. Senin nasil gecti var.mi yontemi
Bir gun kalsiyum bi gun magnezyum iciyorum canim. Kullanmaya baslayali 3 gun oldu bakalim insallah ise yarar

ayy canim umut oldun bana inan ki gecmeyecek gibi geliyor artik 6 gun oldu hala tik yok. Senin nasil gecti var.mi yontemi
Bir gun kalsiyum bi gun magnezyum iciyorum canim. Kullanmaya baslayali 3 gun oldu bakalim insallah ise yarar
Bir yontemim yok aslinda canim magnezyum ilaci ictim.ve kalsiyum aldim bol bol.sade soda içtim doktorlar gecmez derken birden kendiliginden gecti.

Canim ben 22 haftadan beri yatiyorum. Erken baslayan kasilma ve ssncilar bi de bunlara ek olarak serviks 29 mm idi. Sadece tuvalete gidiyorum ve yemek yerkrn kalkiyorum. Tam yatis seklinde olacak dedi doktorum. Cunku amac yet cekimini engellemek bu sayede bebek baski yaptikca serviksin daha da kisalmasini engellemek. Progestan da kullaniyorum. Serviks hep 29 kaldi bu sayede. Uzamasindan soz etmedi hic doktorum. Sinir 25. Bunun altina dusmemeliyiz dedi. Ama benim 22 de basladi tabi incelme. Senin artik haftanda iyi cok rahat goturur o serviks seni. Benim mesela artik serviksi umursamiyoruz bile. Sancilarim var ve bebek bayagi asagi yerlesmis durumda. Daha cok onu onemsiyor doktorlarim.

Wc ve yemek yemek dışında kalkmıyorum hiç bir iş yapmıyorum bırak bulaşığı :) benim durumum daha farklı canım herkes aynı olacak diye birşey yok.. benimde yanlarım ağrımaya başladı belimde ağrıyor

Anladim canim coK sagol cok aciklayici oldu.fitil olarak 3 tane kullaniyorum bende bas agrisi yapti ama bende.kasilmalar bende de 20 den sonra basladi ama sıkıntı degildi 2 hafta once kontrolumdede hic bisi yoktu 35mmdi.nst temiz cikti acilma yok şükür suyu da iyi.gecen hafta cok hasta oldum oksururken hapsirirken ama gunde 20 kere falan asagi dogru baski hissettim cok pazar gunu de baya yurumustum.galiba tetikledi.36 olsam rahatlicam insallah idare eder dedigin gibi.
Alfid bel agrisi arada bende de oluyor.senin dikisli tabi daha farkli olabilir.Rabbim hepimize kolayliklar versin sag salim kavustursun insallah.

Uzamasi da internette bizin gibi olanlarda 3 4 mm uzatmislar yatarak.sabit kalsin onada şükür:) benimde bebis baş geliş pozisyonunda.toslayıp duruyo:)

Benim sancilarda oldugu icin sikintiliyim canim. Serviksi cok onemsemiyorlar artik ben de. Hatta dogum sancilari baslamisti uc hafta kadar once. 5 dakikada bir sancilarim vardi. Hastanede yattim durduruldu sancilar. Ciger gelistirici yapildi. Ama dedigim gibi artik sona yaklastik. Yatarak serviksin kisslmasini onlersin. Progestan ilk zamanlar bas agrisi bas donmesi falan yapiyor ama bir sure sonra vucut alisiyor ssnirim benim artik cok azaldi. Doktorlar 34 cok iyi bir hafta diyorlar. Hele 35 den sonra dogumu durdurmaya dahi calismiyorlar genelde. Gelisimini tamamlamis oluyor zaten ilac vermektense dogmasi tercihimiz dedi doktorlar bana. Cok az kaldi yani kritik zamanlari atlattik. İcini ferah tut. İnssllah bi kac hafta daha bekler bebislerimiz. Saglicakla kucagimiza aliriz insallah. Yorma hic kendini. Hep yat. Bak ben aylardir yatiyorum. Zor ama mecburuz. Kucagimiza alnca hepsi gececek.

Uzamasi da internette bizin gibi olanlarda 3 4 mm uzatmislar yatarak.sabit kalsin onada şükür:) benimde bebis baş geliş pozisyonunda.toslayıp duruyo:)
O kadar yattim ama uzatamadim ben:) gerci benim icin buna sukur. Kasilma ve sanci sikayetlerim de oldugu icin azalmamis olmasi bile mucize benim icin. Cok cok sukur. 22 haftadan buraya gelecegimi dusunemezdim bile ama 34 oldum.

Amin canım hepimizi inşallah

Cnm bni bi gorsenn kuluckaya yatmis tavuk gbiyim,tabi bnm tek sorunum asagiya inmesi degil suyumda brz azalma olmus plesanta kireclenmeye baslamis cnku.asagiya inince plesanta gorevini sonlandirmaya calisiomus.sagimdan soluma zor donuyorm.sizin kisalmanz nekdr olmus bnm 26mm

Kizlar kisalmadan korkmain mart annelerinde 3cm acilmayla 37-39u gorenler var.hatta doguma gdip acilmasi dewam etmeyenler var.insallah saglikla gelirlerde ne bu acelecilk derizz

Ve drdan dra olcumler degisio biliosnz bna acilman var bile demislerdi kapanack hali yok ya bu dr goruntusunu bile verdi.@Fidaan34 senin dikislerini alicaklarmi yoksa dogum aninda aciliomu kndilignden

Kizlar sezaryan icin gecelik mi pijama takimimi
Herkes gecelik rahat olur diyor ama ben de pijama tercih edicem dikiş yerlerine dikkat edersen sorun olacağını sanmıyorum. Eşimin ailesi bi süre bizde olacaklar kayınbabamın yanında da gecelikte dolaşamam o yüzden pijama alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…