2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
iyi akşamlar hamisler bugün tartildim tam 10 kg almisim su zamana kadar .
hedef 12 ydi. 6 hafta var daha bakalim kac kg ile bitecek hamilelik ?..

Sanci cekiyorum dr lar degisiyor gunde dogumla ilgili birseyler goruyorum ikinci gebelikten dolayi herhalde hersey cok gercek cunku

Rüyayı falan geçtim de tuvaletimi tutamıyorum yahuuu resmen istemsiz kaçıveriyoo rezil olcam ya herkese diyorum beni güldürmeyin diye kaçıyo çünkü

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşallah bugünnn benim de kontrol günüm henüz yüzünü hiç göstermedi kızım bakalım bugün görebilecek miyimmmm :) doktorun yanından güzel haberlerle ayrılırız inşAllahhh hepimiz :)

aynen ya bende de korku mevcut canım benim korkum doğummm ve sonrası .. bebeğe iyi bakabilecek miyim sağlığımız nasıl olucak iyi bir anne olabilecekmiyim birsürüüüüü kaygı ...
yani onlarda ayrı mevzu. ama şu an doğum nasıl olacak bu bilinmezlik beni yoruyor canımız çok yanar mı ?

canım hepimizde var ben doğumla ilgili birşey izlemiyorum mesela çokta düşünmemeye çalışıyorum.bebeğinle konuş bolbol oda stres olmasın bence
yatağa girip yorganı kafama çekip depresyona girmek ister gibiyim iğneden bile korkuyorum evet yaşanacak bitecek acılar geçecek unutulacak çok güzel anlar yaşanacak ama yinede korkumu yenemiyorum

yani onlarda ayrı mevzu. ama şu an doğum nasıl olacak bu bilinmezlik beni yoruyor canımız çok yanar mı ?

çok düşünmemeye çalışıyorum ben de doğumu canım.. yani etrafımda normal de sezeryan da olan bi çok insan var hatta cuma günü arkadaşımın ablası doğum yaptı sezeryan... ertesi gün ayaktaydı pazar günü tel de konuştuk temizlik yapıyordu yani herkesin acı eşiği farklı şimdiden bunları düşünüp stres yapmamak lazım içimizi ferah tutalım hayırlısıyla olup biticek sonrası zaten bebişimizle evdeyiz inşallah :)

Reactions: mnt
Ah inşallah herşey yolunda gider hepimiz için hayırlısıyla bende doğum anısı dinlememeye çalışıyorum sinirim bozuluyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…