2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben gittim kbb doktor muane etti hamilesin bişey yazamam dedi boşa yoruldum yani

Kızlar biraz önce buzda kaydım bacaklarım ayrıldı resmen çok ani oldu arkadaş tutmasa popo üstü oturacaktım kasıklarım ve alt taraf çok ağrıyor korkuyorum yaa

Kızlar biraz önce buzda kaydım bacaklarım ayrıldı resmen çok ani oldu arkadaş tutmasa popo üstü oturacaktım kasıklarım ve alt taraf çok ağrıyor korkuyorum yaa
bebeğin hareketlerini takip et kanama felanda kendini çok kotu hissedersen doktora git istersen

doktorunu ara bi konuş canım mutlaka arkadasın dediği gibi kanama yada hareket azalması olursa direk hastaneye git

bebeğin hareketlerini takip et kanama felanda kendini çok kotu hissedersen doktora git istersen

doktorunu ara bi konuş canım mutlaka arkadasın dediği gibi kanama yada hareket azalması olursa direk hastaneye git
Doktoruma ulaşamıyorum kanama yok şükür sadece Ağrım çok. Burada normal muayene de hiç bakmıyorlar insana özel de böyle sıkıntı hayırlısıyla sağlıkla Bi doğsa bebeğim

Arkadaslar kız ismi ariyorum. Son dakka kafam karistirdilar. Aslinda Eda düşünüyorum eşim Ece istiyo. Ama son karar benim. Ikisinden hangisi sizce yada baska boyle kisa isim oneroleriniz var mi

canım bacaklarım ayrıldı diyosun ağrı olması normal. kanama ya da dayanılmayacak bir sancın olursa mutlaka acile git. kendi dr una da haber ver ama

Merhaba e bebekten emzirme sütyeni almıştın denedin mi memnun kaldın mı yazdın belkide ama göremedim kaçırdım heralde simarik83
Çok beğendim kaplı almıştım. Yumuşacık ve çok rahat. Bedenini bir tık büyük almışım 90 almıştım ama çok problem değil yani öyle aşırı büyük değil. Krem rengi almıştım şimdi siyah ve beyazınıda almayı düşünüyorum.

Tamam teşekkür ederim cevabın için sağol bende alayım

Doktoruma ulaşamıyorum kanama yok şükür sadece Ağrım çok. Burada normal muayene de hiç bakmıyorlar insana özel de böyle sıkıntı hayırlısıyla sağlıkla Bi doğsa bebeğim
Ağrın çoksa doktora gitmeni öneririm.belkide bacak kasların falan acımıştır ama yinede şiddetli ağrı insanı korkutuyor.
Arkadaslar kız ismi ariyorum. Son dakka kafam karistirdilar. Aslinda Eda düşünüyorum eşim Ece istiyo. Ama son karar benim. Ikisinden hangisi sizce yada baska boyle kisa isim oneroleriniz var mi
Kızının adı nildi dimi?sen de nehir koy ikinciyi:)benim ilki nehirdi şimdi nilde karar kıldım mecburiyetten kızım istediği için.ben ece isminide beğeniyorum ama eşim istemedi onuda.ece olabilir yani.

Ece bence yiğenimin adı çok zeki sosyal sorumluluk sahibi bir kız adı gibi kraliçe

Ağrın çoksa doktora gitmeni öneririm.belkide bacak kasların falan acımıştır ama yinede şiddetli ağrı insanı korkutuyor
Ağrım iyice şiddetlendi yürüyemiyorum doğru düzgün başka Bi doktora gelmek zorunda kaldım bakalım inş Bi sıkıntı yoktur

2 gündür bende kendimi kötü hissediyorum.durduk yere ağlamak geliyor içimden böyle depresyona girmiş gibiyim.hormonlar iyice tepe taklak etti beni.bide evdeki cimcime de çok yoruyor doğrusu.
doğum korkusu bende de var.daha doğrusu bende narkoz fobisi var ondan panikliyorum.ama emin olun kızlar doğum bu kadar beter bişey olsaydı insanlar tek çocukta bırakırdı.bakın burda bile kaç tane ikinci kez hamile olanımız var.yaşıyorsun olup bitiyor.ameliyat sonrası o halde sabaha kadar bebeği emzirmeye çalıştım ben.kendi acımı falan hissetmedim doğru düzgün.hele normal doğumdan sonra çok daha kolay olduğu söyleniyor.o yüzden şimdiden bu kadar düşünüp kendinizi korkutmayın boş yere.

Bende senin gibi düşünüyorum annem doğurmuş beş tane bişey olmamış yüz yıllardır bütün kadınlar doğuruyor çok dayanılmaz olsa kimse doğurmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…