2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
yatağa girip yorganı kafama çekip depresyona girmek ister gibiyim iğneden bile korkuyorum evet yaşanacak bitecek acılar geçecek unutulacak çok güzel anlar yaşanacak ama yinede korkumu yenemiyorum

yatağa girip yorganı kafama çekip depresyona girmek ister gibiyim iğneden bile korkuyorum evet yaşanacak bitecek acılar geçecek unutulacak çok güzel anlar yaşanacak ama yinede korkumu yenemiyorum
düşündükçe kendini ve bebeği strese sokarsın bu sonrası sütünü felan etkiler sen hep pozitif olmaya çalış sevdiğin şeyleri yap.

Reactions: mnt
ruyamda igneyle birseyler yapacak .kan almaya geliyor.ben de korkuyorum.daha dur bakalim ne korkmasi diyor hemsire ..bir de gercek gbi yasamak zor

Reactions: mnt
İstanbul dan yagmurlu havadan gunaydin ..ben gece bas agrisi gibi karnim da sertti gec uyudum sabah uyan bir daha uyuyunca hava da karanlik bu saate kaldim.
Bebisimin karni acikiyor diye uzuluyorum.bazen uyku sariyor cunku
Ben de korku yasiyorum.o gun gelince de yasanacak bir gun oluyor.herkese rutin olan biz de cok buyuk bir olay gibi geldigi icin etrafimizda oyle yasiyor zannediyoruz.
İyiki varsiniz kizlar...kimse halimizden anlamiyor cunku

ayyy evet kimse halimizden anlamıyor
insanlardan uzaklaşıp kendimi tecrite almak istiyorum.. herkesten nefret eder olmaya başladım.. cok halsizim dün hava süperdi ama ne evde durmak istedim ne dışarı cıkacak gücü buldum kendimde.. sonunda cıktık ama keyif alamadım.. cünkü yürümek eziyet haline gelmeye başladı insanlar tuhaf tuhaf bakıyorlar iyice sinir oluyorum..
haftaiçi desen işyerine gelmek tamamen eziyet ama mecbur geliyorum..
doğumu düşünemiyorum bile ağlama tutuyor korkudan resmen.. eşim yanımda olsun istiyorum ameliyathaneye girerken yoksa giremem korkudan bayılırım kesin.. sonrası ise.... kızlar duygularım karmakarışık ve bu beni korkutuyor

selam kızlar herkese iyi haftalar.
resmen 35. hafta içerisindeyim inanamıyorum. hala hastane çantası hazırlamış değilim. herkesin duygular karmaşıklaşmaya başlamış. normaldir.
hayırlısıyla şu 3 hafta bitsinde evde oturuyım diye bakıyorum artık çünkü işe gelmek zulüm oldu

Tünaydınnn:) ay mart annelerinin ilk 15 günü olanlar subat sonu dogurdu patır patır:) cok heyecanli yahuu.insallah benim oğluş da 36yi beklerde bende ayaklanirım:) yarin kontrol var bnimde bakalim yatmak işe yaradimi

Kızlar düşünüp kendinizi korkutmayın bebekler orda kalmayacak öyle yada böyle çıkacak korkunun ecele faydası yok o yüzden rahat olun doktorunuza güvenin iki arkadaşım doğum yaptı ertesi gün hastaneye gittim geçmiş olsuna ayaktalardı hiçbişey eskisi gibi değil kötü yorumlara tecrübelere kapatın kulaklarınızı iyi düşünün iyi olsun

Arkadaşlar yardım lütfen ( grip oldum bogazim çok agriyo burun akıntısı aferdersniz balgam hepsi oluştu . Napabilirim acaba .ilaç kullanmadan

Aksi gibi o kadar soğuklar geçti olmadım . Nasibimi aldım yine de. Eşim gelsin bi bakalım canım daha kotu olursam gideyim

Arkadaşlar yardım lütfen ( grip oldum bogazim çok agriyo burun akıntısı aferdersniz balgam hepsi oluştu . Napabilirim acaba .ilaç kullanmadan
Canim gecmis olsun.benimde 1 hafta suren hastalik gecirdim burun akintisi öksuruk vicks surdum o bütün sinuzitleri bosaltti.felaket bir bas agrisi vardi cunku.birde sirkeli suyu sulandirip garagara yaptim 2 gunde bogaz acisi gecti cok sükür.sicak degil ılık seyler icmelisin.cok zorda kalirsan minoset yada parol icebilirsin agrilara.insallah biran once gecer.

benim doktorum kulak burun boğaza görün dedi ama gitmedim. 1 hafta geçti hala geniz akıntım burun tıkanıklığım var Allahtan boğazlarım geçti. akşamları evde nane limon yaptı eşim onu içtim sabahları ılık su ıhlamur geçiştirdim.
biraz uzun sürüyor ama geçiyor yavaş yavaş. müsaitsen yatıp dinlen ben maallesef bide işe geliyorum

Çok sağol canım. Deneyecem söylediklerini. Umarım uzun surmez ve başağrısı oluşmaz .bide migren var bende uç dort gun geçmez cunku

Ben evdeyim canım sükûr dinlenme ihtimalim var en azından. Ihlamuru soyleyim Gelirken alsın eşim. Bende kbb ye gitmek istemiyorum ilaç verse de icmem heralde. İnşallah tez zmanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…