2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Az kaldı az.34. Haftaya başladım bugün.bebeğin çamaşırları yıkadım ütüledim .hurca koydum.daha henüz dolaba yerleştirmedim.yarına falan hastane çantamı yapıyım diyorum.kendime bir pijama daha almalıyım.birde emzirme sütyeni.onun için çıkmam lazım.ama gözümde fena büyüyor.ben acayip ağırlaştım.iki dakika ayakta kalsam hemen belim kopuyor.bu halde birde çarşamba günü misafir ağırlamam gerekiyor.kızımın öğretmeni ve bir kreş çalışanı aile ziyareti için evimize gelecekmiş.şimdi öğretmenimize şöyle pasta börek hazırlamamız lazım.az önce buzluk böreği yaptım koydum dolaba.yarım saatte pertim çıktı.hayırlısıyla şu doğum olsa bitsede sonra gelse misafir.artık misafire falan enerjim kalmadı doğrusu.

Benim de yarın var misafirim bu son misafir artık yarın nasıl olacak bilmiyorum

Korkan arkadaşlara hypnobirthing mongan yöntemi kitabını okumalarını öneririm. Korku maalesef doğumu zortlaştıran bir etken, o gün gelmeden korkuyu yenmekte fayda var

Bende haftasonu güzel havayı fırsat bilip kızımın kıyafetlerini yıkadım,ütüledim çantasına yerleştirdim.Geriye benim çantamın hazırlanması kaldı.Eksiklerimi tamamlayıp onu da bu haftasonu hazırlamayı düşünüyorum.Ben kendime ve kızıma ayrı el bavulu tarzında çanta hazırladım.İlk doğumda ikimizinkini bir yapmıştım.Hastanede bir şey bulup almak çok zor oldu.Bu sefer ayrı yapıyorum kolaylık olsun inşallah.1 çantanın bile hazır olması biraz moral verdi bana.Sanki hiçbirşey yetişmeyecek hissi var bende de.Bunları aşıp doğumu düşünme kısmına gelemiyorum.

Son düzenleme:
İsmine karar verdiniz mi peki?ben 1-2 gündür nil ismini kabullenmeye başladım:)konuşurken nil diyorum artık:)

İsmine karar verdiniz mi peki?ben 1-2 gündür nil ismini kabullenmeye başladım:)konuşurken nil diyorum artık:)

Yok canım ya biz hala bebiş diyoruz:) Eşim,oğlum,görümcem,kaynım AYLİN olsun diyor.Ben de MERVE diyorum.En son kura çekicez gibi görünüyor:)

Nil güzel bence canım.Tanıdığım Nil isimli kızlar hep güzel ve zekiydi.Sende içine sindir artık.

Bende kabullenip Aylin yada Merve den birini söyliycem gibi görünüyor:) bakalım artık hayırlısı

Hııı o zaman bişey diyemem.keşke ilk aylara alsaydın.bide gün oy oy allah fazlasıyla kuvvet versin.
İlk aylarda aldım ikinciye döndük canım gelenlerin hepsi yakın olunca bana çok iş yaptırmıyorlar sağolsunlar bulaşıkları yerleştirip gidiyorlar

A
Kızlarrrrr doktordan geldim bugün.. 48cm 2500den fazla olmuş küçük tosbağam.. Bir hafta önden gidiyo nst ye girecektim ama haftaya gireyim dedim artık her hafta çağırıyo. Onun dısında herşey yolunda
Ayyy. maşAllah severim onu ben bende çarşamba gidecem doktora bakalım ne kadar oldu benim bebiş

Bu arada decaviti bırakabilirsin dedi balıkyağını da doğumdan sonra içersin dedi demire devam magnezyumuda biriki hafta kullanıp bırakıcam dogumu geciktiriyomuş normaş doğum için de bolbol yürüyüş dedi

Aynen geçmiyor balık yağı bana hiç vermedi mağnezyumla kalsiyumu üç hafta önce verdi neden acaba bir sorun olurmu dersiniz
Balıkyağı nı kendim içtim ben oğlumda da içmiştim magnezyumuda 20gündür kullanıyodum bırakıcamm bence bş problem olmaz

slm güzel annelerr
nasılsınız...
bugün 32. hafta kontrolüm vardı dr bebegin kilosuna 2.300 dedi iriymiş haftasına göre sizde durumlar nasıl nst ye girdim bi sorun cıkmadı ebe de bilgilendirme yaptı dogumla beslenmeyle emzirleyle falan ilgili ilk defe devlet hastanesinin böyle uygulama yaptıgını gördüm. bide kızlar lohusa geceligini internetten alanlar hangi siteden aldınız acaba

Lohusasepetinden aldim canim cok da memnun kaldim zaten piyasadaki markalar kaliteli.hemde daha uygun kargoda da sıkıntı yasamadim.birde instagrmdan pijagram var orasi da cok iyi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…