2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Teyzeleri oglusum 2100 gr olmuş. Yine başı aşağıdaydi. Nst ye girdim ilk defa normal çıktı. Demir ilacını vermedi normalmiş degerim. Bir ay sonra gel dedi bana uzun geldi belki daha erken giderim doğumun nasıl olucagini soylicekmis muayene edip. Bide benim kasık agrilarim çok olurdu enfeksiyondanmis. Kurtulamadım şu enfeksiyondan. Bizden haberler böyle

Maşallah bebişe sağlıklı olsunlarda baya uzun bir ay insan özlüyor

Aynen Can'ım Allah korudu resmen ucuz atlattım
Pinberem maşallah canım 48 cm boyu emin misin ? esinle sen çok uzunsun o zaman
eşim çok uzun canım ama sen söyleyince ultrason kağıdına baktım 44.8 miş benim kafada sondaki 48 kalmış bu arada sizde de öylemi ben 31+3 teyim 32 yazmıyor hamilelik takviminde 33. Hafta yazıyor

Kızlar ben iki tane önlü bir tane beşli hastane çıkışı aldım üç tane yenidoğan tulum var sizce yeterlimi yoksa almam gereklimi karar veremedim

ben de şaşırdım yani son haftalarda öyle olur diye biliyorum zaten türkiye standart ortalama 50 cm doğuyor bebekler

ben de catlak az da olsa oluştu malesef rahim üzerinde .

kızlar perşembe günü doktor kontrolum var bebisimi çok merak ediyorum nasıl diye ? kg ne kadar almış boyu ne kadar olmuş ? ayy çok tatlı heycanlar bunlar .

bugün hic sut icmedim şimdi gidip mutfağa süt icecem kızlar normalde bu saatlerde pek icmezdim ama napayim 3 bardak ya da 2 bardak icecem artık.

bu ara bol kalsiyum kızlar yoksa kemik de ağrır diş de kanar curur ve ben az iciyorum gibi geliyor ama şükür sıkıntım yok maşallah

. Herkes aynı fikirde almim boşa o zaman başka çabuk büyüyor giydirmeden kalıyor

Kızlar mide yanmaniz oluyo mu. Hep bogazim yaniyo artık bende sürekli ilaç içmek istemiyorum. Doğal formülü olan varmı

Rahim üstünde ve yan bölgelerimde azda olsa var okadarla kalır inşallah
aynen bende de oyle . kreme yağa devam . En cok bu haftalardan sonra catlayacak çünkü.
bir de bol su içmek lazım ama ben 1 litre en fazla bir buçuk icebiliyorum fazlası olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…