2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben erkek ismi esime bıraktım o da tek isim istiyor bazen yanina başka isimler de yakışır diyorum bayağı istikrarlı . Allah izin verirse isim Utku düşünüyoruz bakalım kısmet...

Utku bence guzel ve yanina sanki baska isme gerek yok gibi.ağırlığı olan bir isim.adiyla yaşasın insallah

bu günlerde azıcık tuvalet ihtiyacım için gece en az iki defa uyanıyorum demekki çok su tuketsem gecem tuvalette geçecek

Kızlar cmt günü dr daydım . Yani 31+5 te gittim. Moralim biraz bozuldu. Bebeğimin boyu 41.3 , kilosu 1670 çıktı. Zayıf kalmış kızım . Suyu 2 hafta önce çok iyiydi şimdi biraz azalma gördü suyundu. 10,3 cm olarak ölçülmüş. Protein yememi önerdi. Çok minik benm kızım

günaydın kızlar dün akşam belimden kalçama yayılan inanılmaz biir ağrım oldu daha doğrusu sancı ama nefesimi kesti ne doğrulabildim ne yatabildim .. allahtan 5 dk kısa sürdü..bugün de hafif ağrım var yalancı sancı bu mu acaba doktora gitsem mi

Günaydın kızlar ve bebişleri
Bugün kaşıklarımda çok ağrı var akşam üstüm açılmıştı acaba soğuk mu etkiledi.
Beslenmene çok dikkat et yumurta ye hergün su içmeyi ihmal etme bir sonraki kontrole kadar inşallah toparlarsın

Günaydın güzel nisan annişleri ve minikoları

Bu haftaya iyi başlamasamda bugün çok daha iyiyim. Biz valizimizi hazırladık sadece biberon,emzik ve göğüs kalkanını kaynatıp koyacağım. Onlar öylece bekliyor el atamadım. Valizde bebeğinkilerle kendiminkileri ayrı ayrı koydum file ve minik çantalar kullandım. Fotosunu çeker atarım siz bi ara. Çok düzenli oldu en azından annemle eşim zorlanmadan bulurlar eşyaları.
Hastaneye puset götürecek olanlar pusetin yıkanabilir yerlerini yıkamayı düşünüyormusunuz? Ben yıkamayıp sirkeli suyla mı silsem diye düşündüm ama bir sorayım dedim sizede.

masallah size ..ben daha utuleri yapmadim.canta hazir degil.dun aksam da dolgu disim dustu.moralim bozuk ins .agzimda koku da oldu ya..bugun disciyi ariyacam.ins bebegim etkilenmeden halolur.basima agri girdi.

Telefonla görüşebiliyorsan telefon et için rahatlar çagırırsa gidersin hem. Bebişler gelmek için hazırlık yapıyo galiba

Günaydın annesi ellerine sağlık ben hafta sonu ancak yıkama işi yaptım hava güneşliydi Allahtan bugün işten çıkınca iyi hissedersem akşam bende ütü yapmayı planlıyorum. Çantana neler koydun birde ? Pusetin iç örtüleri çıkıyorsa yıka daha pratik olur senin için bence

canım ciğer ye bir de pekmez ye sabah akşam bir kaşık pekmez at ağzına

masallah size ..ben daha utuleri yapmadim.canta hazir degil.dun aksam da dolgu disim dustu.moralim bozuk ins .agzimda koku da oldu ya..bugun disciyi ariyacam.ins bebegim etkilenmeden halolur.basima agri girdi.

Geçmiş olsun canım. Mart annelerinde bir arkadaş dişini çektirmişti doktoru izin vermişti. Bir problem olmaz da kurtyulursun umarım.

Akşama yıkayayım en iyisi :))
Çantaya bebek için,
- 2 tane 10 lu hastane çıkışı
- Çıkışların 2 battaniyesi + 1 peluş battaniye
- 15 tane yenidoğan bez
- Islak mendil
- Tek kullanımlık alt açma bezi
- Hipp mama
- Biberon, emzik
- Desitin pişik önleyici krem
- Belki lazım olur diye bebek havlusu

Kendim için,
- 2 gecelik + 1 pijama takımı
- 1 paket büyük boy depend
- Orkid maxi ped
- Emzirme sütyeni
- Çorap, külot
- diş fırçası, diş macunu
- lohusa terliği ve tacı
- makyaj malzemeleri (koyulacak)
- Lansinoh göğüs kremi
- Kağıt havlu 2 rulo

Sanırım bu kadardı. Eksik var mı bilmiyorum ama olursa ekleriz aklımıza gelen birşey olursa valiz açık bekliyor :))

Günaydın anneler minik kuzular nasılsınız diycem herkeste bir sıkıntı Allah beterinden korusun hepimizi sona yaklaştıkça sıkıntılar artıyor yarın benimde kontrolüm var bakalım büyümüştü cadı

kızlar biz isim olayını çözemedik daha aramızda. Erkek ismi bulmak ne zormuş. Hiç biri içime sinmiyo bir türlü. Bi Aras ya da Evren düşündüm ben ama ona da eşim çok ısınamadı. Eşim de Adar diyo, Uygur türklerinden bir isim gibi anlamı var. Bi de Berken var güleryüzlü, gülümseyen demek. Birkaç alternatif oluşturdum ikili isim şeklinde, yorum yapabilirmisinz?
Aras Baran
Evren Adar
Acar Baran
Çağan Adar
Ege Berken
Aras Berken..
Hiç olmadı iş kuraya kalacak

Sana da günaydın :) Zaten hamileliğin son zamanları sıkıntılı bir de çevrendekiler sıkıntı yaratınce tırlatıyorsun haliyle :))

Aras Ege nasıl? Yeni kombin yaptım sizinkilerden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…