2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Iyi guzel bende suyu sevmem.... bu nedenle cok zor iciyorum... 3litre gunde ama mecburum iste sut yaparmis.. meyve biraz zor pek sevmiyorum...ben normalde keyfi beslenirdim...
Bende normalde düzenli sağlıklı beslenen biri değildim bebek düşününce hamilelik öncesi alışkanlıklarımı değiştirdim

Bende normalde düzenli sağlıklı beslenen biri değildim bebek düşününce hamilelik öncesi alışkanlıklarımı değiştirdim
Bana hamilelik supriz oldu beklemiyordum sansim olmadi... hatta ben sigara kullanirdim..uyku hapi falan aldirdim tabi direk biraktim...

Moralim bozuldu cok .simdi dolgu disim dustu.basima agri girdi.dis agrim vardi gecti oh sukur dedim.kocaman dolgum dustu.once kadin doguma danisip mi disciye gideyim.

Moralim bozuldu cok .simdi dolgu disim dustu.basima agri girdi.dis agrim vardi gecti oh sukur dedim.kocaman dolgum dustu.once kadin doguma danisip mi disciye gideyim.
Aynen önce doktoruna danış sonra dişçiye git ama dişçi müdahale etmiyor son üç ay diye biliyorum ilaç verir büyük.ihtimal

Benim ki planlıydı doktora gittim hamilelik öncesi düzenimi değiştirdim iyi ki yapmışım hiç zorlanmadı mı hamilelikte
Zorlandim tabi aliskanliklarimdan vazgecmez zor be yenileri alismak ...ben pek meyveyi falan sevmem... sutu suyu sevmem cevizi asla ve bunlari surekli ger gun tuketmekten usandim... ama bebis icin mecburen katlaniyorum.. tabi bunun de emzirme donemi var yine dikkatli olmamiz sart hersey sute gecer...analik boyle fedakar olmamiz sart

Bende yumurta yemezdim ama günde bir tane yiyorum artık mecbur onlar sağlıklı olsunda gerisi önemli degil

Bazen canım istemiyor yumurta yemiyorum kendimi suçlu hissediyorum o gün annelik bebek karnındayken başlar diye boşa demiyorlar
Evet cnm haklisin... aynen oyle.. ben mesela aksamdan kalan corba varsa isitip sabah icmeyi seviyorum.. bu defa oglen yumurtaui kirip yiyorun ama ayni olmuyor sanki sabah yemek ve en iyisi haslanmis yemek bence

Ben iki isim sevmiyorum ama senin için sorun değilse ikisini koyabilirsin.

32 haftayı tamamlamalısın.yani 32+0 olmalısın.benim 32+0 ım pazara denk geldiği için 32+1 de raporu alıp iş yerine teslim ettim.

Kızlarrrrr doktordan geldim bugün.. 48cm 2500den fazla olmuş küçük tosbağam.. Bir hafta önden gidiyo nst ye girecektim ama haftaya gireyim dedim artık her hafta çağırıyo. Onun dısında herşey yolunda
Maşallah tosbağana.doğmalık hale gelmiş resmen.

Aynen önce doktoruna danış sonra dişçiye git ama dişçi müdahale etmiyor son üç ay diye biliyorum ilaç verir büyük.ihtimal
gebelik oncesi dis filmi cektirip filmde curuk cikti yaptirdim.6 aylikken dislerime baktirdim.temizlense olur dedi.son aya geldim basima gelene bak ..hayirlisi olsun ins birsey olmaz

Ben iki isim sevmiyorum ama senin için sorun değilse ikisini koyabilirsin.
Ben de tek isim seviyorum canim.iki isim kesinlikle istemiyorum .kendi ismim cift isim ve bu konuda cok dertliyim.iki isimden birini secicez gibi gorunuyor.

Ben de tek isim seviyorum canim.iki isim kesinlikle istemiyorum .kendi ismim cift isim ve bu konuda cok dertliyim.iki isimden birini secicez gibi gorunuyor.
ben erkek ismi esime bıraktım o da tek isim istiyor bazen yanina başka isimler de yakışır diyorum bayağı istikrarlı . Allah izin verirse isim Utku düşünüyoruz bakalım kısmet...

neslim33 geçmiş olsun canım son ayda bir de ya kötü olmuş. doktoruna danis bakalım ne diyecek ?

Kızlar ben iki tane önlü bir tane beşli hastane çıkışı aldım üç tane yenidoğan tulum var sizce yeterlimi yoksa almam gereklimi karar veremedim
Bence aldıkların yeterli ben bir 20 lik bir 10 luk birde alt üst takım aldım.iki tanede tulum hediye geldi .gerçi ilk kızımdanda ayırdığım kıyafetler var
Çok geçmiş olsun.neyseki bebiş iyiymiş.demek bacağın iyi ayrılmış.allahtan kırık çıkık falan olmamış.

neslim33 bol uzun kollu zibin al canım picama en çok ben bunları aldım nisanda çok lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…