2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar merhaba

memurlarin izne ayrilis raporlari ile ilgili bi soru sorucam. Tam 32 de mi gitmem gerekiyor doktora? Yani 1 hafta önce gidip şu tarihte 32 haftalık olacaktır. İzne ayrılması uygundur diye bir rapor yazar mı acaba doktor?

Kızlar ben iki tane önlü bir tane beşli hastane çıkışı aldım üç tane yenidoğan tulum var sizce yeterlimi yoksa almam gereklimi karar veremedim

Kizlar ben 4uncu aydan beri magnezyum iciyorum doktor verdi kalca agrim cok kotuydu fakat bu son ay agri yok..doktor demisti doguma kadar iceceksin bende agri kesilince biraktim yalnis mi yaptim?... tadi hic hos degildi..

Kızlar ben iki tane önlü bir tane beşli hastane çıkışı aldım üç tane yenidoğan tulum var sizce yeterlimi yoksa almam gereklimi karar veremedim
2 besli bir 10lu diye bilirim...ben daha 10lusunu almadim... yeni dogan tulum bence 5tane bulundur... ama daha fazlasini alma getiren de olur ve hizli buyur.

2 besli bir 10lu diye bilirim...ben daha 10lusunu almadim... yeni dogan tulum bence 5tane bulundur... ama daha fazlasini alma getiren de olur ve hizli buyur.
Bende senin gibi çabuk büyür ve getiren olur diye düşündüm kız kardeşimde alma fazla kalmasın baktın yetmiyor her yer mağaza gider alırız dedi hak verdim

İyi haberlerini bekliyoruz canım sorun yoktur inşAllah içini ferah tut

Hadi ya inşallah tehlikeli bişey değildir .ama iyi olmuş hastaneye gitmen.haber ver bizede.
Çok sağolun kızlar. Ağrım hala çok fazla yürüyemiyorum ama bebişim çok iyiyimiş şükürler olsun. 2150 gr 48 cm olmuş kuzum kanama falan da yok dede içim ferahladı. Ama ağrı on güne anca geçer dedi. Kendim ağrı çekmeye razıyım o iyi olsun da

Şükür canım ağrı geçer siz iyi olunda

Benim ilk zamanlar geçmiyordu ama şimdi zaman akıyor su gibi anlamadım nasıl.geçti dokuz ay
Evet aslinda 7 den sonra agir gecer dediler fakat 7 den sonra bana hizli gecti pazartesi 8 biter... son ay... sen hangi tarafta uyuyorsun??? ben solda yatmam gerektigini bilirdim ama sagda daha rahatim

Evet aslinda 7 den sonra agir gecer dediler fakat 7 den sonra bana hizli gecti pazartesi 8 biter... son ay... sen hangi tarafta uyuyorsun??? ben solda yatmam gerektigini bilirdim ama sagda daha rahatim
Yanıyorum ki bütün gece dönüyorum ne zaman dalarsam nasıl denk gelirse öyle yatıyorum Allah'tan yüz üstü hiçbir zaman yatamam bir yüz üstü yatmıyorum

O zor zaten! yeme icme duzenin nasil?? benim suyla basim dertte cok zorlaniyorum!!
Benim hiç yeme sorunum olmadı mide bulantısı yaşamadım tiksinmedim hiçbir şeyden ben yeme alışkanlığımı hamilelik öncesindeğiştirmiştim öylede devam ettim suya gelince ben yemeden yaşarım ama susuz yaşayamam

Iyi guzel bende suyu sevmem.... bu nedenle cok zor iciyorum... 3litre gunde ama mecburum iste sut yaparmis.. meyve biraz zor pek sevmiyorum...ben normalde keyfi beslenirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…