2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben sezaryen olucam büyük ihtimalle havlu da koyayım o zaman. Valla yanımda kalacak olanlar kendi düşünsün ben bebişimle kendime hazırladım
Can'ım sezeryan olacaksan Bebek bezi biraz daha fazla al ilk zamanlar çok fazla yapıyorlar bir günde 8-10 kez büyük tuvaletlerini yapıyorlar Bi de doğar doğmaz ilk kaka muhabbeti var yetmeyebilir

Can'ım sezeryan olacaksan Bebek bezi biraz daha fazla al ilk zamanlar çok fazla yapıyorlar bir günde 8-10 kez büyük tuvaletlerini yapıyorlar Bi de doğar doğmaz ilk kaka muhabbeti var yetmeyebilir
O zaman 20-25 yeterli olur heralde. 1 gece kalcaz bir sıkıntı çıkmazsa ama tedarikli gideyim ben.

Ben sezaryen olucam büyük ihtimalle havlu da koyayım o zaman. Valla yanımda kalacak olanlar kendi düşünsün ben bebişimle kendime hazırladım
ya bzde kac gun hastanede kalinca deneyim kazandm esim baya bi zorlandi yazik yinede okdr zorluumuzu cektilerbn bide bicak falnda koydum cnku o an biseler yiyosn.ve esime mektup yazdim o an plan yaptim erken dogum olursa sole sole yap yok normal olursa boleacil durum mektubu

Ay bizimki hiçbişey vermiyor. Büyükşehirlerde oluyor o olay. Doğum paketleri falan oluyormuş. Allahtan bizim hastane odayı veriyor
odayı vermeleri iyiymiş , yani bazı şeyleri vermeleri lazım aslında hastabezi felan bir nevi ameliyat oluyorsun aslında

Eğer bir aksilik çıkmazsa doğum tarihimiz belli olacak ona göre hazırlık yaparız tabiki. Annem kalacak hastanede yanımda o zaten hazırlıklı gelir. Eşim de yatmaya eve gider hallederiz 1-2 gün. Senin beklenmeyen bir surum olduğu için iyi düşünmüşsün mektup olayını :)
odayı vermeleri iyiymiş , yani bazı şeyleri vermeleri lazım aslında hastabezi felan bir nevi ameliyat oluyorsun aslında

Belki veriyorlardır hasta bezini. Neler getirmemiz gerekli diye sormadım daha hastaneye. Bir ara sorarım artık.

Arkadaslarim kontrolum vardi cok sükür yatıs iyi gelmis uzamis.ilaclara 36.haftaya kadar devam.azcık kendi isimi yapabilirmisim.bebis 4 gunde 2500 olmus tatliyi kesiyorum artik:)
Maşallah miniğe :) Gözünüz aydın sen yine de çok ayaklanma hemen. Zorunlu hallerde kalk :)

Doğum yaptığımda hastane doğumhaneye alırken kendi önlüğünü giydirmişti,gecelik tarzında bişeydi.doğumu onunla yapmıştım,kendi geceliğim kirlenmemişti.Bir de doğumdan sonra birkaç tane hasta bezi vermişlerdi,kanama yoğun olduğu için.hastanede kaldığım sürece ordaki hasta bezlerini kullanmıştım iyi de olmuştu pedler asla yeterli gelmezdi.

Gelenler kendi işini kendi yapıyor ondan aldım yoksa hayatta almazdım ben bir sofrayı hazırlar çayı demlerim tamam yer içer bulaşıkları yerleştirir gider onlar

bazı özel hastaneler de bez , bebeğin ilk kıyafetlerini felan veriyor.
O dediğin İstanbul acıbadem koç Hastanesi'nde falan oluyor tatlım tokatta özel.hastane yok düzgün kaldı ki kıyafet verecek İzmir'de hamile bayanlara aylık süt veriyorlarmış bebek bir yaşına girince bebeğede veriyorlarmış buralarda nerede olacak böyle uygulama

Gününüz güzel geçsin bayanlar ne durumdasınız bu hafta kontrolumuz var merak ediyorum bebegimi doktorun ağzından çıkack 2 kelimeyi bu haftalarda doğum ile ilgili bilgilendirme yapilacakmi nelere bakilacak bizden onde olan hamisler bu haftada kontrolunzde neler yapildi nelrr söylendi

Alışkanlıklar zor değişiyor tabii iyi ki uzaktasın yaaaa insan tırlatır ne gelen biter ne giden

Merhaba guzel anneler. Duaniza ihtiyacim var. Bu hafta hep hastalikla gecti maalesef. Hatirlarsaniz bel agrisiyla baslamisti seruvenim. Cuma gwcesi atesimin cikmasi ve gece acile gitmemizle devam etti bizim hastane uzak diye yakindaki ozele gittik ama hicbir sey yapmadilar serum takip yolladilar. Ertesi gun doktorum nst cektirmwmi istedi ates oldugu icin. Ates erken dogumu tetikliuormus. Nstye gittim bebegimin kalp atislari cok hizliydi. 200e cikti bi ara cok korktum sonra acile yonlendirdiler beni kan, idrar t3sti ve serum yaptilar. İdrarda enfeksiyon cikti acildeki doktor kendi doktorumla konusup antibiyotik verdi. Onu kullaniyorum simdi. Sonra yeniden nstye girdim sukir bebegimin kalbi 150lerde atiyordu. Sanirim ben hasta olunca strese girdi yavrum. 3 nst, serumlar vs derjen 6 saat kalmisiz hastanede cumartesi.Geceleri atesim cikmaya devam etti tabii esim sirkeli suyla falan atesimi dusurmeye calisti. Haa bu kadar yeter dediginizi duyar gibiyim ama maalesef yermedi. Gece nefes alamiyordum, agzimi acsam oksuruk geliyordu, nefes cok kisa ve hiriltili aliyordum. Dun hastaneye gittim masum bi oksuruktur surupla gecer diye kbb ve gogus doktorlarina muayne olduktan sonra sonuc astim cikti. Dunden beri sprey gibi bi sey kullaniyorum. Hatta dun doktora derdimi anlatirkwn o kadar kotu oldum ki hemen acile fonderip buhar cektirtti bana.

Cok uzun yazdim farkindayim ama hic kolay gunler gecirmedim kizlar hala devam ediyor az az. Bebegim olmasa hicbirini takmam ama bebegim beni korkutuyo. İlac manyagi oldu cocugum. Ona bi zarar gelecek diue korkuyorum. Lutfen duanizi esirgemeyin bizden.

Ha tokat ha çorum :)) Sanada verirler 1 oda canım okadar da değil
istanbulda oyle tabi fiyat farkıda fahiş oluyor verdiklerinin kat kat parası çıkıyor gerçi. oda verirler yaa o dopum yapıp eve yollicak değiller yaa

Sen moralini yüksek tut bebiş etkilenmesin doktorlar kendi aralarında iletişim halinde bu iyi birşey sen kendine dikkat etki hemen toparlanıp ilaçları bırakasın az kaldı inşallah biraz daha gayret et

Geçmiş olsun canım neler yaşamışsın öyle. Şimdi yapacağın tek şey ilaçlarını kullanıp dinlenmek. Sakin ol verilen ilaçlar bebeğine zarar veren türden değildir emin ol. Senin ve onun sağlığı için kullanman gerekiyor. Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…