2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maşallah miniğe :) Gözünüz aydın sen yine de çok ayaklanma hemen. Zorunlu hallerde kalk :)
Sagol canim:) evet öyle yapicam insallah.zaten ayakta durmya hic tahammulum kalmiyo ilkinde bu kadar agir hissetmiyordum kendimi.saglikli olsunlarda günler gecer.2 haftacik daha sabrederim:)

amin canim insallah. Zaten isi de biraktim evde dinleniyoru. Umarim cabucak gecer. 30u gecelim rahat edelim derken hastalijlar ust uste geldi umarim hepimiz saglikli ve rahat dogumlar yapip bebislerimizi guzelce kucagimiza aliriz.

N Nasip_kismet canim cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun.ilaclarini guzelce iyi dinlen.oluyor iste bazen boyle.bende gecen hafta heyecan yasadim rahim uzunlugu fazla kisalmis.simdi iyi cikti sükür.Hazirlancak seylerin falan kaldiysada yardim iste cevrendekiler yapsinlar.Hicbirsey bebekten ve senden degerli degil.Az kaldi zaten birazcik daha gayret.

sagol canim cok tesekkur ederim. Umarim gecip gider ben de vay be neler atlatmisim derim. Ama boyle hasta oldukca da ogluma bi sey olcak diye korkuyorum. Nstde aklima neler neler gelmisri zaten sanirim ondan o kadar yukseldi benehin kalp atisi. Benimki de 130lardaymis o sirada. Sonuna kadar geldik insallah bebislerimizi kucagimiza saglikla alip rahatlariZ

Çok geçmiş olsun canım sakin ol bebiş stres olmasın inşAllah gelir geçer

sagol canim benim. Sana da cok gecmis olsun dinlen guzelce. İnsallah bebisler saglikla 36yi beklerler en azindan. Yapilcak isler dag gibi. Maalesef biz gurbetteyiz yanimizda aileden kimse yok. Her sey esime bakiyo yemekz temizlik, camasir.
Daha oglumun kiyafetlerini 1 makine yikadik utulenmeyi bekliyo, eksikleri var alincak. Umarim yetistirebilirdim
Keske 30dan once yapsaydim diye dusunuyorum.

selam kızlar.
9. aydan selamlar
dün akşam itibaryle yatarken bile zorlanmaya başladım. bebişim büyüdü sanırım sağa sola yattımmı hep bir tarafına denk geliyor ve canım çok yanıyor. göbeğimi sağ ve soldan kasmaya başladı kaburgalarıma hafiften basılaar başladı.
birde kafa aşağıda sanırım her kafa hareketi vajinal ve makat bölgeme bası olarak geri dönüyor canım acıyor.
ctesi günü randevumuz var ondan sonra her hafta çağıracakmış dr. bir an önce ctesi gelsin diye bekliyorum

canım sanki evren adar hepsinden iyi gibi..

canım o ağrılar bende de oluyor yorulduğum zaman daha çok. sanırım çatı kemikleri yavaş yavaş açılıyor artık buda yalancı sancı yapıyor. ilk kalktığımda çok kötü oluyorum sonra yürüdükçe açılıyorum. ki ben çok yatan biri de değilim.

bu arada çanta bende daha hazırlamadım oğlumun odasına eşyaları yerleştirmedim. nevresim takımları yıkanacak iş çok bende ağırlaştım iyice Allah yardımcımız olsun inş.

canım bebeğin suyunun çoğalması için HAVUÇ,
bebeğin kg alması için KAŞAR PEYNİR VE MUZ tüket.
KESINLIKLE FAYDASINI GORECEKSİN

6 ay dedim ki ne kolaymis hamilelik sonra son 3 aya girdik anladım gerçek zorluğu .
yani kızlar hani derler ya anneler seni 9 ay karnimda taşıdım falan diye işin gerçeği 3 ay taşıyoruz ve o da 6 aya bedel oluyor...

canım bebeğin suyunun çoğalması için HAVUÇ,
bebeğin kg alması için KAŞAR PEYNİR VE MUZ tüket.
KESINLIKLE FAYDASINI GORECEKSİN

Canım benim doktorum günlük içtiğin su 3 litrenin altında olmayacak mutlaka dedi, biraz zor oluyo ama içim bulana bulana içiyorum. Muzu hep duydum bebişe kilo aldırır diye.

@Nasip_kismet çok geçmiş olsun canım, sadece sabır az kaldı, bebişlerimizi kucağımıza alınca tüm çektiklerimizi unutucaz. Yeter ki sağlıkla kavuşalım.

Etiketlemeyedim ama isim önerisi veren arkadaşlara da teşekkürler

6 ay dedim ki ne kolaymis hamilelik sonra son 3 aya girdik anladım gerçek zorluğu .
yani kızlar hani derler ya anneler seni 9 ay karnimda taşıdım falan diye işin gerçeği 3 ay taşıyoruz ve o da 6 aya bedel oluyor...

ben de oyle dusunuyorum canim. Yuruyuslerim normaldi, gezebiliyordum simdi yatakta zor donuyorum
Hastaliklar ayri onu hic saymiyorum bile. Rabbim hayirlisiyle kucagimiza almayi nasio etsin insallah

cok sagol canim. Bebisim iyi olsun ben raziyim hastaliklara. Sadece ona zarar gelcek diue korkuyorum. Insallah atlatiriz bugunleri de.
Canim senin suyun mu az? Benim de suyum azdi hatta bu yuzden her hafta kontrole gidiyordum. Sisenin ustune kagit yapistirdim ve cizgi koymaya basladim kac tane su ictim diye. 4 litre su ictim ben gunde. Hergun taze sikilmis havuc suyu ictim bir de. Benim de degerim 10lardadi cok sukur 15e cikti. Umarim senin de oyle olur bir an once duzelir canim

öğle yemeğimizi yedik hava güzeldi fabrika etrafında iki tur atıp geldik. öğlenleri yürümek iyi oluyor. ama bugün ciddi anlamda yorulduğumu hissettim iki turu bir tura indirebilirim

öğle yemeğimizi yedik hava güzeldi fabrika etrafında iki tur atıp geldik. öğlenleri yürümek iyi oluyor. ama bugün ciddi anlamda yorulduğumu hissettim iki turu bir tura indirebilirim
bende öğlen arası baya yürürken şimdi bildiğin kaplunbağa modunda tıntın yürüyorum dikkatli olmak lazım zaten kanımı taşıyacam diye belim ağrıyor

Çatı ağrısı denilen şey bahsettiğin arkadaşım.vücudun doğuma hazırlanıyor leğen kemiklerin yerinden esniyor.hamileliğin son haftalarında peydahlanıyor özellikle.bende de mevcut o ağrılar ne yazıkki.

merhaba kızlar bende sabahtan hastaneye uğradım ve çalışabilir raporumu aldım..

dün de doktor kontrolüm vardı kızım 1.850 kg 40 cm olmuş çok şükür :) ama hala dönmemiş doktor hemen yürüyüş dedi bol bol yürüyebildiğin kadar yürü dedi günde 1 saat yürümeye çalış dedi. bugün hastaneden işyerine yürüdüm yaklaşık 45 dakika amaaa çok yoruldum benim gibi bebişi henüz dönmemiş olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…