- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.581
Sagol canim:) evet öyle yapicam insallah.zaten ayakta durmya hic tahammulum kalmiyo ilkinde bu kadar agir hissetmiyordum kendimi.saglikli olsunlarda günler gecer.2 haftacik daha sabrederim:)Maşallah miniğe :) Gözünüz aydın sen yine de çok ayaklanma hemen. Zorunlu hallerde kalk :)
istanbulda oyle tabi fiyat farkıda fahiş oluyor verdiklerinin kat kat parası çıkıyor gerçi. oda verirler yaa o dopum yapıp eve yollicak değiller yaa
Sen moralini yüksek tut bebiş etkilenmesin doktorlar kendi aralarında iletişim halinde bu iyi birşey sen kendine dikkat etki hemen toparlanıp ilaçları bırakasın az kaldı inşallah biraz daha gayret et
sagol canim cok tesekkur ederim. Umarim gecip gider ben de vay be neler atlatmisim derim. Ama boyle hasta oldukca da ogluma bi sey olcak diye korkuyorum. Nstde aklima neler neler gelmisri zaten sanirim ondan o kadar yukseldi benehin kalp atisi. Benimki de 130lardaymis o sirada. Sonuna kadar geldik insallah bebislerimizi kucagimiza saglikla alip rahatlariZGeçmiş olsun canım neler yaşamışsın öyle. Şimdi yapacağın tek şey ilaçlarını kullanıp dinlenmek. Sakin ol verilen ilaçlar bebeğine zarar veren türden değildir emin ol. Senin ve onun sağlığı için kullanman gerekiyor. Dikkat et kendine.
Çok geçmiş olsun canım sakin ol bebiş stres olmasın inşAllah gelir geçerMerhaba guzel anneler. Duaniza ihtiyacim var. Bu hafta hep hastalikla gecti maalesef. Hatirlarsaniz bel agrisiyla baslamisti seruvenim. Cuma gwcesi atesimin cikmasi ve gece acile gitmemizle devam ettibizim hastane uzak diye yakindaki ozele gittik ama hicbir sey yapmadilar serum takip yolladilar. Ertesi gun doktorum nst cektirmwmi istedi ates oldugu icin. Ates erken dogumu tetikliuormus. Nstye gittim bebegimin kalp atislari cok hizliydi. 200e cikti bi ara cok korktum sonra acile yonlendirdiler beni kan, idrar t3sti ve serum yaptilar. İdrarda enfeksiyon cikti acildeki doktor kendi doktorumla konusup antibiyotik verdi. Onu kullaniyorum simdi. Sonra yeniden nstye girdim sukir bebegimin kalbi 150lerde atiyordu. Sanirim ben hasta olunca strese girdi yavrum. 3 nst, serumlar vs derjen 6 saat kalmisiz hastanede cumartesi.Geceleri atesim cikmaya devam etti tabii esim sirkeli suyla falan atesimi dusurmeye calisti. Haa bu kadar yeter dediginizi duyar gibiyim ama maalesef yermedi. Gece nefes alamiyordum, agzimi acsam oksuruk geliyordu, nefes cok kisa ve hiriltili aliyordum. Dun hastaneye gittim masum bi oksuruktur surupla gecer diye kbb ve gogus doktorlarina muayne olduktan sonra sonuc astim cikti. Dunden beri sprey gibi bi sey kullaniyorum. Hatta dun doktora derdimi anlatirkwn o kadar kotu oldum ki hemen acile fonderip buhar cektirtti bana.
Cok uzun yazdim farkindayim ama hic kolay gunler gecirmedim kizlarhala devam ediyor az az. Bebegim olmasa hicbirini takmam ama bebegim beni korkutuyo. İlac manyagi oldu cocugum. Ona bi zarar gelecek diue korkuyorum. Lutfen duanizi esirgemeyin bizden.
N Nasip_kismet canim cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun.ilaclarini guzelce iyi dinlen.oluyor iste bazen boyle.bende gecen hafta heyecan yasadim rahim uzunlugu fazla kisalmis.simdi iyi cikti sükür.Hazirlancak seylerin falan kaldiysada yardim iste cevrendekiler yapsinlar.Hicbirsey bebekten ve senden degerli degil.Az kaldi zaten birazcik daha gayret.
sagol canim insallah gecer saglikli olmak mutlu hamilelik demekmis bunu anladim. İnsallah hocbir hamile hasta olmaz kolayca atlatir bu zorlu sureciÇok geçmiş olsun canım sakin ol bebiş stres olmasın inşAllah gelir geçer
canım sanki evren adar hepsinden iyi gibi..kızlar biz isim olayını çözemedik daha aramızda. Erkek ismi bulmak ne zormuş. Hiç biri içime sinmiyo bir türlü. Bi Aras ya da Evren düşündüm ben ama ona da eşim çok ısınamadı. Eşim de Adar diyo, Uygur türklerinden bir isim gibi anlamı var. Bi de Berken var güleryüzlü, gülümseyen demek. Birkaç alternatif oluşturdum ikili isim şeklinde, yorum yapabilirmisinz?
Aras Baran
Evren Adar
Acar Baran
Çağan Adar
Ege Berken
Aras Berken..
Hiç olmadı iş kuraya kalacak
canım o ağrılar bende de oluyor yorulduğum zaman daha çok. sanırım çatı kemikleri yavaş yavaş açılıyor artık buda yalancı sancı yapıyor. ilk kalktığımda çok kötü oluyorum sonra yürüdükçe açılıyorum. ki ben çok yatan biri de değilim.Günaydın arkadaşlar.. artık sonlara yaklaşıyoruz çok şükür ki.. size sorum şu olacaktı.. dünden beri özel bölgemde ve bacaklarımın vücudumla birleştiği yerlerde ağrılar oluyor..yatarken bişey yok.. ama ayağa kalkınca ağrı başlıyor.. tuvalete yürürken bile o kısa mesafe de o ağrıyı çekmek zulüm gibi..bu nedir arkadaşlar normal mi bu haftalarda böyle ağrılar.. evham yapmama gerek yoktur umarım.. yoksa endişelenmeli miyim?
canım bebeğin suyunun çoğalması için HAVUÇ,Kızlar cmt günü dr daydım . Yani 31+5 te gittim. Moralim biraz bozuldu. Bebeğimin boyu 41.3 , kilosu 1670 çıktı. Zayıf kalmış kızım . Suyu 2 hafta önce çok iyiydi şimdi biraz azalma gördü suyundu. 10,3 cm olarak ölçülmüş. Protein yememi önerdi. Çok minik benm kızım
canım bebeğin suyunun çoğalması için HAVUÇ,
bebeğin kg alması için KAŞAR PEYNİR VE MUZ tüket.
KESINLIKLE FAYDASINI GORECEKSİN
Canım benim doktorum günlük içtiğin su 3 litrenin altında olmayacak mutlaka dedi, biraz zor oluyo ama içim bulana bulana içiyorum. Muzu hep duydum bebişe kilo aldırır diye.
ben de muz yemek çok istiyorum ama mantar enfeksiyonum olduğu için şekerli şeyler tuketemiyorum hemen kasinti oluyor . o yuzden benim yerime de yiyebilirsiniz
6 ay dedim ki ne kolaymis hamilelik sonra son 3 aya girdik anladım gerçek zorluğu .
yani kızlar hani derler ya anneler seni 9 ay karnimda taşıdım falan diye işin gerçeği 3 ay taşıyoruz ve o da 6 aya bedel oluyor...
Canım benim doktorum günlük içtiğin su 3 litrenin altında olmayacak mutlaka dedi, biraz zor oluyo ama içim bulana bulana içiyorum. Muzu hep duydum bebişe kilo aldırır diye.
N Nasip_kismet çok geçmiş olsun canım, sadece sabır az kaldı, bebişlerimizi kucağımıza alınca tüm çektiklerimizi unutucaz. Yeter ki sağlıkla kavuşalım.
Etiketlemeyedim ama isim önerisi veren arkadaşlara da teşekkürler
bende öğlen arası baya yürürken şimdi bildiğin kaplunbağa modunda tıntın yürüyorum dikkatli olmak lazım zaten kanımı taşıyacam diye belim ağrıyoröğle yemeğimizi yedik hava güzeldi fabrika etrafında iki tur atıp geldik. öğlenleri yürümek iyi oluyor. ama bugün ciddi anlamda yorulduğumu hissettim iki turu bir tura indirebilirim
Çatı ağrısı denilen şey bahsettiğin arkadaşım.vücudun doğuma hazırlanıyor leğen kemiklerin yerinden esniyor.hamileliğin son haftalarında peydahlanıyor özellikle.bende de mevcut o ağrılar ne yazıkki.Günaydın arkadaşlar.. artık sonlara yaklaşıyoruz çok şükür ki.. size sorum şu olacaktı.. dünden beri özel bölgemde ve bacaklarımın vücudumla birleştiği yerlerde ağrılar oluyor..yatarken bişey yok.. ama ayağa kalkınca ağrı başlıyor.. tuvalete yürürken bile o kısa mesafe de o ağrıyı çekmek zulüm gibi..bu nedir arkadaşlar normal mi bu haftalarda böyle ağrılar.. evham yapmama gerek yoktur umarım.. yoksa endişelenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?