2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaslarim kontrolum vardi cok sükür yatıs iyi gelmis uzamis.ilaclara 36.haftaya kadar devam.azcık kendi isimi yapabilirmisim.bebis 4 gunde 2500 olmus tatliyi kesiyorum artik:)
gözün aydın canım.sen yinede çok yorma kendini.ne olur ne olmaz.

Çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.astım daha önce mi vardı yoksa yeni mi çıktı.şansa bak.neyse çok canını sıkma.şurda 4-5 haftamız kaldı allahın izniyle.kazasız belasız atlatırız inşallah.

ahh arkadaşım senin yine yemeği yiyip gitmişler benim görümce hanım 1 ay önce bana yatılı geldi (geldi derken eşi ve 1 yaşında ki bebeğiyle birlikte) bir hafta kaldılar ... ne bir sofra kurdu ne bir yemek yaptı ne de bebeğinin yemek yediği bir tabağı yıkadı anca oturdu needeeen çünküü bebeği varmış ona bakıyormuş eee bende hamileyim şaka gibiydi eşim işten izin aldı bana herşey de yardım etti ama yine de en çok yorulan ben oldum tabii ki eşime de günlerce söylendimm senin kardeşin bu kadar yani al kendin gör amaaaa sonuç olan yorgunluk iş bana neyse geldi geçti ama insanlar böyle malesef biz hemen empati yapıyoruz ben olsam kalmazdım şöyle yapardım böyle yapardım ama kimse empati yapmıyor kendi keyfine bakıyor... yanii bide benim görümce gibileri var şimdi doğumada gelecekmiş eşime dedimmm tabii canım gelsinn nolcak ki lohusa halimle de kalkar hizmet ederim ben :) aahhh şaka bir yana doğumdan sonra nolcak bilmiyorum gelicekmiş heralde yine oturur öle asalak gibi önüne beklerse kovalarım o sinir haliyle diyorum ama bilmiyorum işte doğum stresi yetmezmiş gibi bide bunların stresiiiii

tembel dönmemiş mi daha:)son haftalara kadar dönme ihtimali var canım.benim başaşağı duruyor ama doktor daha yer değiştirebilir tekrar tekrar demişti.

Canım benim suyum az. Su değerim 10.1 . Havucu herkes söylemiş demekki etkili. Su içmenin onla bi alakası yok yazıyor internette. Ama bak sende etkili olmuş. Bende deneyeceğim. Kaç havucun suyunu içtin canım .

tembel dönmemiş mi daha:)son haftalara kadar dönme ihtimali var canım.benim başaşağı duruyor ama doktor daha yer değiştirebilir tekrar tekrar demişti.

çok tembel valla :) tekme bile öle çok atmıyor arada sırada bi iki hafif vuruyor hiç döncek gibii gelmiyor bana ama bakalım canım hayırlısı inşallah

sagol canim cok tesekkur ederim. Umarim gecer de islerimi halledip ogluma odaklanirim artik. Cok konusamiyorum oglumla konusmayi ozledim telapatik anlasiyoruz bugunler mecburen.Kucukken astim bronsit gecirmistim ama tedavisini olmustum. Maalesef hamilelik tetikliyormus. Sonra duzelir buyuk ihtimal dedi doktor.
Canım benim suyum az. Su değerim 10.1 . Havucu herkes söylemiş demekki etkili. Su içmenin onla bi alakası yok yazıyor internette. Ama bak sende etkili olmuş. Bende deneyeceğim. Kaç havucun suyunu içtin canım .
insallah senin de suyun yukselir canim. İnsanin morali bozuluyor ister istemez cunku. Havucun buyuklugune gore degisiyor canim. Sen 6 taneyi yika, soy onlari at kati meyve sikacagina. 1 bardak cikmazsa biraz daha eklersin. Ayni zamanda suyu da ihmal etme canim. Ben 4 litre su iciyordum

N Nasip_kismet Can'ım çok çok geçmiş olsun. Geldi mi üst üste gelir ama sen moralini yüksek tut. Haplardandan ziyade bizim psikolojimiz daha çok etkiliyor bebişlerimizi. Artık büyüdüler de, o ilaçlar gebelikte rahatça kullanabileceklerindendir zaten. Beklenmedik, duyulmadık şeyler yaşıyoruz. Benim de kaşıntılarım ve kabartılarımla başım belada. Kullandığım diğer bir avuç ilaç dışında İlaç ve krem kullanmama rağmen geçmiyor da. Artık son haftalar diye sabrediyorum, dua ediyorum, Bebişimi kucağıma aldığım anı hayal ederek yaşıyorum... Sana da Allah kolaylık versin, hazırlıklara bir başladın mı hemen bitiverir sen yeter ki canını sıkma...

Ay yuh artık ya. Aslında madem böyle yüzsüzlük yapıyolar sen de yüzsüzlük yapıp kovacaksın. Lohusa sendromundayım diyip postalayacaksın evden. Herşey eşlerde bitiyor aslında. Benim eşim hasta olsa bişey olsa ben rahat rahat aileme söylerim eşim rahatsız sonra gelin falan diye. Bu erkekler niye söyleyemiyor anlamıyorum. Biz 1,5 senelik evliyiz bu işi öğrenecek yoksa ailesiyle ipleri kopartırım kendi zararlı çıkar. Bugün erkek ailesi muhabbeti yaptık burda bol bol kulakları çınlamıştır hepsinin . Sen de eşine söylesen şimdiden öyle çoluk çocuk kalmaya gelmesinler ya. Kendi kardeşi sonuçta uygun bir dille söylesin.

Baya baya çok havuç :) Bende 1-2 tane sandım. Hiçte sevmem ama napalım bebişimiz için içeceğiz. Çok sordum ama sen kaç gün içtin...

benim de doğum sonrası kayınvalide stresi var gelip aynı dediğin gibi oturacak hastayım diye eminim hizmet beklicek ben ameliyatlı zavallı annem inş hizmet etmez onlara sinir oluyorum böyle işlerine geldiği gibi davranan insanlara.. hatta çocugumun odasına iki baza alın da gelip kalalım siz almazsanız biz alalım bile diyorlar ama orası cocuk odası başka oda yok baza alamayız dedim deli olcam bi de onların stresi var

Su için bir bilgim yok ama bebekler bundan sonraki haftalarda bu oldukları kadar daha kilo alırmis. Sen bol bol et ye inşallah 3000 den yukarı olur. İçin rahat olsun..

Bende erkek annesi olcam şu cümleleri kurmaya vallahi utanırım ya. Hepsi mi aynı bunların ya? Korkmaya başladım acaba oğlumu ilerde evlendirince bende mi böyle olcam? Allah yolumdan şaşırtmasın inşallah şu andaki düşüncelerimle devam ediyim :))

seni çook iyi anlıyorum canım aynen benim de kv, kp ve görümce gelicek ee kendi annemde yanımda olsun istiyorum kim nerde nasıl yatıcak hiçbir fikrim yok, ev okadar kalabalıkken ben nasıl rahat edicem... annemi şimdiden tembihledim onlara hizmet etme diye ama kıyamam annem yapar dayanamaz misafir kızım olmaz ayıp olur diyo yer yoksa ben git gel yaparım kalmam diyo ya bişey lazım olsa kendi annemden isterim onlardan isteyemem ki annem kesin kalmalı nasıl olcak bilmiyorum ....

söyledim canım en azından hemen gelmesin yani hepbir kayınvalidemlerle bir gelmesin dedim sonra gelir bende biraz toparlamış olurum falan dedim ama gelcem diyen insana nasıl gelme diyeyim diyor. Aynen bende senin gibiyim eşimin bi sıkıntısı olsa aileme hiç çekinmem gelmeyin ben sizi çağırırım müsaitken derim ki zaten onlar bunu düşünür ... ben 6 senelik evliyim öğrenemedi canım inşallah senin ki öğrenir..

canım annen mutlaka kalmalı gidiş gelişle olmaz asıl gece daha cok yardım eder sana onlar git gel yapsınlar madem öyle eşine söyle annem mutlaka kalacak de

canım annen mutlaka kalmalı gidiş gelişle olmaz asıl gece daha cok yardım eder sana onlar git gel yapsınlar madem öyle eşine söyle annem mutlaka kalacak de

başka şehirden gelicekler canım o yüzden git gel yapamazlar ama o kadar kişinin sığdığı eve bi annem de sığar bırakmam asla...

Aynen canım Allah önce sağlık sihat sonra da bizim gibi olanlara booolca sabır versinn ...
bende doğuma sadece kv ve annemi istedim eşime dedim böyle olsa benim için daha iyi diye tamam dedi :) arabamız yok diye kendi babamı istiyordum babam da doğuma kadar arabasını bize verdi artık evde rahat ederim galiba :) iki tarafada uzağız biz bir ay sonra da memlekete gideriz herkes bebişi görür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…