2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O zaman sen söyle madem onun yüzü tutmuyor. Lohusa döneminde gerçekten insan kalabalık istemiyor(muş). Ben eşime söyledim annem 40ımız çıkana kadar kalacak. Annem burada olduğu için ve lohusa döneminde olacağım için babanın gelmesi uygun olmaz çok istiyorsa annen gelir birkaç gün kalır dedim. Tamam dedi ama bakalım. Zaten pazar günkü olaydan sonra arıyorlar tlfonlarını açmıyorum iyice çekinirler gelemezler umarım. Mevlütü kv lerde yapıcam zaten bütün akrabaları görmüş olur bebeği. Bayramda da bizimkilere gideceğiz bizim tarafta görmüş olur tamam işte.

Cnm cok gecmis olsun,bnde o kalp atislarindan neler yasadim gececk insallah su bebisleri hayirlisyla bi elimize alsaydk

Cagan tek basina. Illa iki isimse cagan adar

çok tembel valla :) tekme bile öle çok atmıyor arada sırada bi iki hafif vuruyor hiç döncek gibii gelmiyor bana ama bakalım canım hayırlısı inşallah
Ama biliyor musun anne karnındaki hali doğduğu zamana benziyor bebeklerin.senin kız sakin bir bebek olacak büyük ihtimalle.ne güzel inşallah öyle olur hiç ağlamayan ve bol bol uyuyan bir bebek.

sen baya güsel çözmüşsün canım bakalım benim ne olacak sonlara yaklaşalım söylerim olmadı... yani bu boyutlara gelmeden kendileri düşünse ne olur sankii hiç anlamıyorum ya

Herkesin derdi farklı farklı benim görümce falan yok kayınvalide yaşlı ve aşırı isteksiz.engelli bir kardeşim var ve annem yanımda kalsa kalsa 10-15 gün kalabilecek.sonrası başbaşa kalıcaz iki çocukla.oyyy neyse şu 4-5 haftanın tadını çıkarayımda sonrasını sonra düşünürüz.

Ama biliyor musun anne karnındaki hali doğduğu zamana benziyor bebeklerin.senin kız sakin bir bebek olacak büyük ihtimalle.ne güzel inşallah öyle olur hiç ağlamayan ve bol bol uyuyan bir bebek.

ayy canım inşallah ya :) annemin dediğine göre ben de çok sakinmişim bebekken bakalım bana benzer belkiii :)

sen baya güsel çözmüşsün canım bakalım benim ne olacak sonlara yaklaşalım söylerim olmadı... yani bu boyutlara gelmeden kendileri düşünse ne olur sankii hiç anlamıyorum ya
Olmuyo işte illa biz bir strateji geliştircez, eşlerin kafasına sokmaya çalışcaz vs. Kadınların işi çok zor bu hayatta. Baksana hamileyiz nelerle uğraşıyoruz. Doğum sonrası için plan program yapıyoruz, o gelsin bu gelmesin stres kafa yorgunluğu. Oysaki bizim şu anda bebekten başka birşey düşünmememiz lazım. Aman yaaa napalım mücadele etcez artık bu anlayışsızlarla

Sende de erkek ailesi yok başında başka sorunlar var. Olsun ama yine kalcak annen yanında ya hiç kalamasaydı. Daha kötü olurdu. Buna da şükür.

Ne diyosun Ben yandım desene
Geçmiş olsun o zaman:))ben ilk kızımda yanmıştım bundada katmerli yanıcam büyük ihtimalle:)özellikle akşamları uyku uyumayacak muhtemelen.kızım ilk doğduğunda akşam 7-8 e kadar baya uyurdu sonra bir uyanırdı vik vik hiç durmadan gece ikiye üçe kadar ağlardı.karnımdakide öyle gündüz durgun akşamları fena:)

Sende de erkek ailesi yok başında başka sorunlar var. Olsun ama yine kalcak annen yanında ya hiç kalamasaydı. Daha kötü olurdu. Buna da şükür.
Doğru söylüyosun.annesi vefat eden insan ne yapsın.bir arkadaş sezeryan olmuş ve kimsesi olmadığından iki gün hastaneye bakıcı tutmuş eşide evde ilk çocukla kalmış.bunada şükür.

Ya benimki gece gündüz kıpır kıpır hangi ara uyuyor bilmiyorum uyumayan bebek yapmışız biz sanırım

Benimde 2016 nisan ayında kız kardeşim dış gebelikten kürtaj oldu 2 gün yattı hastanede.Ben kaldım yanında devlet hastanesiydi.Kardeşimin odası 2 kişilikti yandaki boş yatağa Bir bayan geldi. doğum yapmıştı 3.çocuğu.Sadece eşi var yanında hiç kimsesi yokmuş.Evde çocukları da bir başına bırakıp gelmişler.Eşi gece kalmak istedi ama hastane erkek refakatçiye izin vermedi.Zaten adamın da çok niyetli olduğunu söyleyemem hemşire olmaz deyine ardına bakmadan gitti.Kadın bebeği emzirecek alıp emziremiyor,bebeğin altı değiştirilecek yapamıyor.Hemşire ler aşı için test için bebeği bebek odasına götür diyorlar kadında götürecek hal yok.O kadar acıdımki sanki ben refakatçisiymişim gibi kadına herşeyde yardım ettim.Kardeşimi bıraktım onunla ilgilendim.Kadının minnet ve teşekkürünü hiç unutmuyorum.Rabbim kimseyi bu durumda bırakmasın.

En guzeli bir haftadan sonra yalniz kalmak. Eger baska cocugunuz yoksa ve tabiki cok zor bir bebek olmazsa. Ben ilk bebegimde 3. Ginden sonra tek kaldim. 2. Gun gorumcem geldi ben seste uyuyamamm deyip baska odaya gecti altini da ben degistirdim emzirmwsini de kendim yaptim. Ama bu ikinci nasil olur bilemem ve tabi diger kizimda ilgi istiyo

Bende dış gebelik geçirdim.çok kötü günlerdi çok kürtajdan sonra hastanede yatmamıştım ben benimkini iğne ile düşürdüler ameliyata gerek kalmamıştı şükür .o zaman hiç çocuğum yoktu.anneannem hastaydı ve annem onunla kalmak zorunda kalmıştı.zaten gurbetteyim ben herşey paldır küldür olmuştu.gelmeye fırsat bulamadan ben kürtaja girip çıkmıştım bile.eve geldiğimde kayınvalidem bir tas çorba bile pişirmemişti.arkadaşlarım gelip gittikçe bişeyler yapmıştı .allah var eşim benim sağ kolumdur.her işime koşar ama bir yemekten anlamaz.ay sen anlatınca yine o günler geldi akluma sinir oldum.kardeşinede geçmiş olsun inşallah sonrasında çocuk sahibi olabilmiştir.sanada helal olsun.iyi yapmışsın o kadına yardım ederek.valla allah insanı o hallere düşürmesin.işte sırf kızım yanlız kalmasın diye kardeş istedim şartları zorlayarak.erkek olsun ikinci diyordum ama iyiki kız olmuş.kötü zamanındada yanında bir kız kardeşi olacak inşallah.

Bende senin gibi düsünüyorum.insallah sıkıntısiz normal bir dogum olursa ki sezaryn bile olsa 1 hafta yeter tas catlasin 10 gün.insan gercektende tek basına kalmak istiyor.birde benim yapim söyle kimseye ben yük olmiyim kimsede bana yük olmasin hersey kararinda olursa guzel.kv ler gorumcemler falan tatli tatli gidip gelsinler ben kendi annemle de oyleyim oyle dip dibe olmuyorum.haftada 1 muhakkak gorusuruz.kendi anneme bazen 2 gun olcaksa aksamina evime erken vakitte dönerim.duzenler kuruluyor herkesin bi hayati var.esim basta anneci olmustu annesi her dk cagirirdi su yemegi yaptim yiyin gidin diye ben zaten calisiyordum eve atasim var kendimi oraya gidince ister istemez iş yapiyosun uzanamazsin faln bu boyle olmaz dedim aldim karsima konustum.simdi haftada 1 muhakkak cay yada yemek yiyoruz diger gunler bize kaliyor.
Birde ne kadar beklentiye girersen o kadar yorulursun stres olursun diye dusunuyorum.benim kimseden beklentim yok acikcasi annemede kiyamam kv ye gore daha yipranik o yuzden onun icinde rahat olacak sekilde 1 hafta gidip kalcam insallah.lohusalikta bi sinir olma gicık olma damari gelisiyo nedense:) ondan mumkunsede kimse karismasin bana kv evde olursa cok karisir:)

Oo senin işinde baya zormuş.allah şimdiki doğumunda yardımcı olsun.3,5 yaşında bir kızım var benimde.eşim 10 günlük babalık izni alıcak doğumda.o ilgilenir kızımla.kız kardeşimde ilk üç gün iZin alıp gelecek istanbula.onunlada oyalanır kızım.annemde bir 10 gün kalırsa dikişlerim falan iyileşir inşallah sonrasıda allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…