- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.641
Bencede kızlarin cok sanşli :)Allah derde düsürmesin hic onlari ama 2 kiz yardimlasirlar uzakta bile olsalar manevi destek olurlar birbirlerine.Bende dış gebelik geçirdim.çok kötü günlerdi çok kürtajdan sonra hastanede yatmamıştım ben benimkini iğne ile düşürdüler ameliyata gerek kalmamıştı şükür .o zaman hiç çocuğum yoktu.anneannem hastaydı ve annem onunla kalmak zorunda kalmıştı.zaten gurbetteyim ben herşey paldır küldür olmuştu.gelmeye fırsat bulamadan ben kürtaja girip çıkmıştım bile.eve geldiğimde kayınvalidem bir tas çorba bile pişirmemişti.arkadaşlarım gelip gittikçe bişeyler yapmıştı .allah var eşim benim sağ kolumdur.her işime koşar ama bir yemekten anlamaz.ay sen anlatınca yine o günler geldi akluma sinir oldum.kardeşinede geçmiş olsun inşallah sonrasında çocuk sahibi olabilmiştir.sanada helal olsun.iyi yapmışsın o kadına yardım ederek.valla allah insanı o hallere düşürmesin.işte sırf kızım yanlız kalmasın diye kardeş istedim şartları zorlayarak.erkek olsun ikinci diyordum ama iyiki kız olmuş.kötü zamanındada yanında bir kız kardeşi olacak inşallah.
Onlar misafirse senin annende misafir canım beraber yapsınlar onlar misafir mantığı bana tersseni çook iyi anlıyorum canım aynen benim de kv, kp ve görümce gelicek ee kendi annemde yanımda olsun istiyorum kim nerde nasıl yatıcak hiçbir fikrim yok, ev okadar kalabalıkken ben nasıl rahat edicem... annemi şimdiden tembihledim onlara hizmet etme diye ama kıyamam annem yapar dayanamaz misafir kızım olmaz ayıp olur diyo yer yoksa ben git gel yaparım kalmam diyo ya bişey lazım olsa kendi annemden isterim onlardan isteyemem ki annem kesin kalmalı nasıl olcak bilmiyorum ....
Bende dış gebelik geçirdim.çok kötü günlerdi çok kürtajdan sonra hastanede yatmamıştım ben benimkini iğne ile düşürdüler ameliyata gerek kalmamıştı şükür .o zaman hiç çocuğum yoktu.anneannem hastaydı ve annem onunla kalmak zorunda kalmıştı.zaten gurbetteyim ben herşey paldır küldür olmuştu.gelmeye fırsat bulamadan ben kürtaja girip çıkmıştım bile.eve geldiğimde kayınvalidem bir tas çorba bile pişirmemişti.arkadaşlarım gelip gittikçe bişeyler yapmıştı .allah var eşim benim sağ kolumdur.her işime koşar ama bir yemekten anlamaz.ay sen anlatınca yine o günler geldi akluma sinir oldum.kardeşinede geçmiş olsun inşallah sonrasında çocuk sahibi olabilmiştir.sanada helal olsun.iyi yapmışsın o kadına yardım ederek.valla allah insanı o hallere düşürmesin.işte sırf kızım yanlız kalmasın diye kardeş istedim şartları zorlayarak.erkek olsun ikinci diyordum ama iyiki kız olmuş.kötü zamanındada yanında bir kız kardeşi olacak inşallah.
N Nasip_kismet Can'ım çok çok geçmiş olsun. Geldi mi üst üste gelir ama sen moralini yüksek tut. Haplardandan ziyade bizim psikolojimiz daha çok etkiliyor bebişlerimizi. Artık büyüdüler de, o ilaçlar gebelikte rahatça kullanabileceklerindendir zaten. Beklenmedik, duyulmadık şeyler yaşıyoruz. Benim de kaşıntılarım ve kabartılarımla başım belada. Kullandığım diğer bir avuç ilaç dışında İlaç ve krem kullanmama rağmen geçmiyor da. Artık son haftalar diye sabrediyorum, dua ediyorum, Bebişimi kucağıma aldığım anı hayal ederek yaşıyorum...Sana da Allah kolaylık versin, hazırlıklara bir başladın mı hemen bitiverir sen yeter ki canını sıkma...
Baya baya çok havuç :) Bende 1-2 tane sandım. Hiçte sevmem ama napalım bebişimiz için içeceğiz. Çok sordum ama sen kaç gün içtin...
sagol cnim benim. Kalp atisi artinca ben se strese girdim midem falan bulandi nst sirasinda cok kotuydu. Umarim tekrari olmaz. Dedigin gibi saglikla alalim bebislerimizi insallahCnm cok gecmis olsun,bnde o kalp atislarindan neler yasadim gececk insallah su bebisleri hayirlisyla bi elimize alsaydk
canım gelirse yat sürekli is buyur bazen böyle olmak lazım madem yardıma geliyor sen ına değil o sana bakacak . Acıktım falan de o yapsınahh arkadaşım senin yine yemeği yiyip gitmişler benim görümce hanım 1 ay önce bana yatılı geldi (geldi derken eşi ve 1 yaşında ki bebeğiyle birlikte) bir hafta kaldılar ... ne bir sofra kurdu ne bir yemek yaptı ne de bebeğinin yemek yediği bir tabağı yıkadı anca oturdu needeeen çünküü bebeği varmış ona bakıyormuş eee bende hamileyim şaka gibiydi eşim işten izin aldı bana herşey de yardım etti ama yine de en çok yorulan ben oldum tabii ki eşime de günlerce söylendimm senin kardeşin bu kadar yani al kendin gör amaaaa sonuç olan yorgunluk iş bana neyse geldi geçti ama insanlar böyle malesef biz hemen empati yapıyoruz ben olsam kalmazdım şöyle yapardım böyle yapardım ama kimse empati yapmıyor kendi keyfine bakıyor... yanii bide benim görümce gibileri var şimdi doğumada gelecekmiş eşime dedimmm tabii canım gelsinn nolcak ki lohusa halimle de kalkar hizmet ederim ben :) aahhh şaka bir yana doğumdan sonra nolcak bilmiyorum gelicekmiş heralde yine oturur öle asalak gibi önüne beklerse kovalarım o sinir haliyle diyorum ama bilmiyorum işte doğum stresi yetmezmiş gibi bide bunların stresiiiii
Allah sana da yardım etsin canım herkesin imtihanı farkliHerkesin derdi farklı farklı benim görümce falan yok kayınvalide yaşlı ve aşırı isteksiz.engelli bir kardeşim var ve annem yanımda kalsa kalsa 10-15 gün kalabilecek.sonrası başbaşa kalıcaz iki çocukla.oyyy neyse şu 4-5 haftanın tadını çıkarayımda sonrasını sonra düşünürüz.
gerek var mi ki ? ben almayı düşünmüyorum tatlımKızlar aranızda lohusa külodu alan varmı tek kullanımlık olanlardan nette güzel yorumlar okudum almayı düşünüyorum
Ben mevlüdü mecbur üç dört ay sonra yapacam memleketten gelecekler mecbur yatılı gelecek biraz kendimi toplamam lazımBen de kayinvalidemi ve annemi çağırdım. onlar doğumdan önce gelmek istedi hiç gerek yok doğumda yanımda olun ve sonrasinda yanımda olun dedim anlaştık. önce annem gelecek sonra kayinvalidem bakalım kısmet . su mevlüt işi çok iyi olacak tek tek misafir agırlamaktan yirticam . hepsi bir günde gelir gider rahat ederim sonrasında.
Benim aklıma yattı yorumları okuyunca hem hijyenik hem rahat hem rahat deniyorgerek var mi ki ? ben almayı düşünmüyorum tatlım
Oyy bu devirde iki bile çok üç çocukla kendimi düşünemiyorum.allah kızlarıma sağlık versin uzun ömür versin dahada isteyene versin.sende var valla potansiyel hamileyken bile 3. Diyebiliyorsun:)Bencede kızlarin cok sanşli :)Allah derde düsürmesin hic onlari ama 2 kiz yardimlasirlar uzakta bile olsalar manevi destek olurlar birbirlerine.
Benim bi kiz bi oglan simdi hangi birine destek olsun diye dusunsem yari yariya olcak :)ama 4 cocuk da bana gore cok:) yada 3.olsun ikiz olsun 1 kiz 1 erkek belki o anca beni paklardogurmadan neleri düsünüyorum yahu.
Amin canım cümlemizin çocuklarının ömürleri uzun olsun.kardeşinin allahtan çocuğu varmış.allah bir daha yaşatmasın.Ah canım ya kötü günlerini hatırlattım istemeden.Kız kardeşimin 6 yaşında bir oğlu vardı 2.çok istedi ama olmadı.Gerçekten dış gebelik çok zormuş, ben doğum yaptım ertesi gün evdeydim.Kardeşim 2 gün kaldı .Aynen kız kardeş büyük bir lütuf.Zor günde anlıyorsun.Benimde doğumdan sonra dikişlere pansuman falın yapılması gerekince herşeyi kardeşim yapmıştı o olmasa kime nasıl yaptırırdım bilemiyorum.Senin kızlar çok şanslı birbirlerine yeterler,ömürleri uzun olsun inşallah.
Amin canımAllah sana da yardım etsin canım herkesin imtihanı farkli
Ben de artik aileme yakinim ablamin yaninda dogum yapicam. Esimde kizimla ilgilenir benim kizimda 4 yasinda sayilir. Babasiyla takilir sonra da diger ablam gelicek ben eve gecince. Sonra artik kafamiz nereye eserse. Agrimiz olmazsa bakariz kendimize.Oo senin işinde baya zormuş.allah şimdiki doğumunda yardımcı olsun.3,5 yaşında bir kızım var benimde.eşim 10 günlük babalık izni alıcak doğumda.o ilgilenir kızımla.kız kardeşimde ilk üç gün iZin alıp gelecek istanbula.onunlada oyalanır kızım.annemde bir 10 gün kalırsa dikişlerim falan iyileşir inşallah sonrasıda allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?