2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bencede kızlarin cok sanşli :)Allah derde düsürmesin hic onlari ama 2 kiz yardimlasirlar uzakta bile olsalar manevi destek olurlar birbirlerine.
Benim bi kiz bi oglan simdi hangi birine destek olsun diye dusunsem yari yariya olcak :)ama 4 cocuk da bana gore cok:) yada 3.olsun ikiz olsun 1 kiz 1 erkek belki o anca beni paklar dogurmadan neleri düsünüyorum yahu.

Onlar misafirse senin annende misafir canım beraber yapsınlar onlar misafir mantığı bana ters

Ah canım ya kötü günlerini hatırlattım istemeden.Kız kardeşimin 6 yaşında bir oğlu vardı 2.çok istedi ama olmadı.Gerçekten dış gebelik çok zormuş, ben doğum yaptım ertesi gün evdeydim.Kardeşim 2 gün kaldı .Aynen kız kardeş büyük bir lütuf.Zor günde anlıyorsun.Benimde doğumdan sonra dikişlere pansuman falın yapılması gerekince herşeyi kardeşim yapmıştı o olmasa kime nasıl yaptırırdım bilemiyorum.Senin kızlar çok şanslı birbirlerine yeterler,ömürleri uzun olsun inşallah.

Bugün benim de kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok sükûr. 2500 Gr 44 cm olumsuz :) nst ye girdim yalancı sancılar çıktı. Başı aşağıda şimdilik normal gözüküyor. Bi dahaki kontrol 2 hafta sonra inşallah. Benden bu kadar arkadaşlar:))

sagol canim insallah dedigin gibi bi zarari yoktur ogluma. Mesela hala parol icmezsem atesim yukseliyor anlamadim gitti. Sanirom antibiyptik bitmeden gecmeyecek bu.
Sana da cok gecmis olsun kasinti icin tahlil flan yaptirdin mi

Baya baya çok havuç :) Bende 1-2 tane sandım. Hiçte sevmem ama napalım bebişimiz için içeceğiz. Çok sordum ama sen kaç gün içtin...

maaleaef canim bildgin kiloyla aldi esimin havucu :) havuc sert oldugu icin suyu cok cikmiyor malum. 2 hafta ictim canim ben duzenli olarak. Simdi haftada 2 falan iciyorum yukseldi diye. Persembe kontrolum var ona gore yeniden degerlendircem.. Sen guzel haber alana kadar ic bence canim

Cnm cok gecmis olsun,bnde o kalp atislarindan neler yasadim gececk insallah su bebisleri hayirlisyla bi elimize alsaydk
sagol cnim benim. Kalp atisi artinca ben se strese girdim midem falan bulandi nst sirasinda cok kotuydu. Umarim tekrari olmaz. Dedigin gibi saglikla alalim bebislerimizi insallah

canım gelirse yat sürekli is buyur bazen böyle olmak lazım madem yardıma geliyor sen ına değil o sana bakacak . Acıktım falan de o yapsın

Allah sana da yardım etsin canım herkesin imtihanı farkli

Kızlar aranızda lohusa külodu alan varmı tek kullanımlık olanlardan nette güzel yorumlar okudum almayı düşünüyorum

Ben de kayinvalidemi ve annemi çağırdım. onlar doğumdan önce gelmek istedi hiç gerek yok doğumda yanımda olun ve sonrasinda yanımda olun dedim anlaştık. önce annem gelecek sonra kayinvalidem bakalım kısmet . su mevlüt işi çok iyi olacak tek tek misafir agırlamaktan yirticam . hepsi bir günde gelir gider rahat ederim sonrasında.

ya kızlar düşünüyorum da sünnet ve mevlüt aynı günde mi yapsam öyle yapan var midir acaba ???

Ben mevlüdü mecbur üç dört ay sonra yapacam memleketten gelecekler mecbur yatılı gelecek biraz kendimi toplamam lazım

ben de şimdi internetten baktım merak ettim lohusa kuloduna . yüksek bel zaten benim kullandığım külotlar su an hepsi yüksek bel.pek gerekli görmedim

Oyy bu devirde iki bile çok üç çocukla kendimi düşünemiyorum.allah kızlarıma sağlık versin uzun ömür versin dahada isteyene versin.sende var valla potansiyel hamileyken bile 3. Diyebiliyorsun:)

Amin canım cümlemizin çocuklarının ömürleri uzun olsun.kardeşinin allahtan çocuğu varmış.allah bir daha yaşatmasın.

Ben de artik aileme yakinim ablamin yaninda dogum yapicam. Esimde kizimla ilgilenir benim kizimda 4 yasinda sayilir. Babasiyla takilir sonra da diger ablam gelicek ben eve gecince. Sonra artik kafamiz nereye eserse. Agrimiz olmazsa bakariz kendimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…