- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.661
Aynen çantam hazır değil. Kıyafetler ütülenecek. Lohusa pijama sütyen atlet ve lansinoh krem alınacak. Bugün taç terlik kolonya şişesi süslemelerini yaptık.lohusa şerbeti malzemelerini aldım. Çikolata sipariş verilecek. Çok iş var ya nasıl yetişecek valla telaş yaptımbu arada çanta bende daha hazırlamadım oğlumun odasına eşyaları yerleştirmedim. nevresim takımları yıkanacak iş çok bende ağırlaştım iyice Allah yardımcımız olsun inş.
Oyy bu devirde iki bile çok üç çocukla kendimi düşünemiyorum.allah kızlarıma sağlık versin uzun ömür versin dahada isteyene versin.sende var valla potansiyel hamileyken bile 3. Diyebiliyorsun:)
Bende çok fena kaşınıyorum tahlillerde bişey çıkmadı ama ben ilaç falan kullanamıyorum ilaç alınca daha beter kaşıntı yapıyo sadece Demir ilacı kullanıyorum diğerlerini bıraktım yalnız çok kötüyüm kasılmalarım var ne oldu ne olacak derken kafayı yemem inşallah bugünde aşırı baş ağrısı ve baş dönmesi var neden oluyo bilmiyorumArkadaslar merhaba,araniza yeni katılıyorum.ben de 31 haftalik hamileyim.sizlere sormak istedigim bir sey var.4 5 gundur vucudumda siddetli sayilabilecek kasintilar vardi,doktora gittim karaciger enzimlerim alt ve ast diye geçiyor 2 kat yuksek cikti.dahiliye doktorum demir hapinin yapmış olabilecegini dusundu ve ilaci kestik.bugun ultrasona girdim ic organlarimda bir sorun cikmadi cok sukur ama yakin takipte olacagim bir sure,enzimler dusmezse baska tetkikler yapilacak.aranizda boyle bir sorun yasayan ve normale donen var mi?internette surekli bi felaket senaryolari okuyorum,kaygi bozuklugu olan biriyim cok moralim bozuldu o yuzden
Bende çok fena kaşınıyorum tahlillerde bişey çıkmadı ama ben ilaç falan kullanamıyorum ilaç alınca daha beter kaşıntı yapıyo sadece Demir ilacı kullanıyorum diğerlerini bıraktım yalnız çok kötüyüm kasılmalarım var ne oldu ne olacak derken kafayı yemem inşallah bugünde aşırı baş ağrısı ve baş dönmesi var neden oluyo bilmiyorumgeçmiş olsun bu arada...
Sağolasın canım Allah yardımcımız olsun inşallah...tahliller temiz çıktı ama ben evham yapıyorum temiz çıktı neden deli gibi kaşınıyorum diye yani devamlı bir arayış içindeyim neden ? Tansiyonum normal 9/5 ama nedir bu baş ağrısı anlamadım sanırım. Aynı haftadayız Doğumun ne zmn ?Size de cok gecmis olsun.. Ne guzel ama tahlilleriniz temiz cikmis demekki korkulacak bir sey yok,masallah. Ben bu enzimlerden dolayi biraz stres yaptim sanirim ya kotu bir sey olursa ya dusmezse diyebas agrisi ve bas dönmesi tansiyon kaynakli olabilir belki,her gun ayni saatte dinlenmisken tansiyonunuzu ölçüp not edin isterseniz.insallah hepimiz sorunsuz bi sekilde bu süreci tamamlariz
Sağolasın canım Allah yardımcımız olsun inşallah...tahliller temiz çıktı ama ben evham yapıyorum temiz çıktı neden deli gibi kaşınıyorum diye yani devamlı bir arayış içindeyim neden ? Tansiyonum normal 9/5 ama nedir bu baş ağrısı anlamadım sanırım. Aynı haftadayız Doğumun ne zmn ?
Ferrum fort vermisti doktorum aksamlari de imom ama omega 3 agirlikliİyi akşamlar hanımlar demir ilacı olarak ne kullanıyosunuz? İlaç kullamayıp alternatif uygulayan varmı
İnsanın kızkardeşlerinin olması çok güzel bişey.ne güzel kardeşlerin yanında olacak.Ben de artik aileme yakinim ablamin yaninda dogum yapicam. Esimde kizimla ilgilenir benim kizimda 4 yasinda sayilir. Babasiyla takilir sonra da diger ablam gelicek ben eve gecince. Sonra artik kafamiz nereye eserse. Agrimiz olmazsa bakariz kendimize.
Benim kız çok fenaydı.uykusuz iştahsız ve ağlak:)ayrıca 34 yaşındayım.ve çocuk bakma şartlarımızda çok zor.bakıcı tutmadan eşimle dönüşümlü kıza 3 yıl baktık.baya zor büyüttük ilkini ona rağmen sırf kızım yalnız kalmasın bize bişey olursa yanında birde kardeşi olsun diye istedik ikinciyi.senin yaşında küçükmüş oğlanda sakin olursa kesin gelir üçüncü o zaman:)banada ne oluyorsa:)arkadaşlara sürekli ikinciyi yapın baskısı yapıyorum.biride diyorki ben yandım siz de yanın mı demek istiyorsun bize:)potansiyelim bu oglus dogduktan sonra belli olucak.kizim sakindi bunu goze aldim simdi nolur bilemem.yaş 27 bakalim Allah kerim cook büyük konusmak istemem.
Vallah ben daha birinciyi dunyaya getirmeden ikinci pilanlari kuruyorum..sanki hamilelik bir yasam tarzi dogurunca karnimin ici bos olacak alismisim esimi diyorum 6 ay gecsin 2nciyi yapalim. bana saskin saskin bakiyor..Benim kız çok fenaydı.uykusuz iştahsız ve ağlak:)ayrıca 34 yaşındayım.ve çocuk bakma şartlarımızda çok zor.bakıcı tutmadan eşimle dönüşümlü kıza 3 yıl baktık.baya zor büyüttük ilkini ona rağmen sırf kızım yalnız kalmasın bize bişey olursa yanında birde kardeşi olsun diye istedik ikinciyi.senin yaşında küçükmüş oğlanda sakin olursa kesin gelir üçüncü o zaman:)banada ne oluyorsa:)arkadaşlara sürekli ikinciyi yapın baskısı yapıyorum.biride diyorki ben yandım siz de yanın mı demek istiyorsun bize:)
Siz ikinciyi planlıyorsunuz ben otuz üç yaşında üçüncünün hayalini kuruyorum :) hatta ikinci ikiz olsun diye dua ediyorum şimdidenVallah ben daha birinciyi dunyaya getirmeden ikinci pilanlari kuruyorum..sanki hamilelik bir yasam tarzi dogurunca karnimin ici bos olacak alismisim esimi diyorum 6 ay gecsin 2nciyi yapalim. bana saskin saskin bakiyor..
Bende 33um.. evet aslinda ikiz olmasini bende cok isterim... bir tane tasimak nasil az cok anladik.. iki taneyinde deneylim..esim de kafayi yemisim gibi bakiyor bana...siz de benim gibi kalabalik aile istiyorsunuz?Siz ikinciyi planlıyorsunuz ben otuz üç yaşında üçüncünün hayalini kuruyorum :) hatta ikinci ikiz olsun diye dua ediyorum şimdiden
siAynen. Artık 8 aylık olmuşum evde kimseyi görmek istemiyorum ne çaya ne yatıya diye diye dilimde tüy bitti ama pazar günü kv,kp, eltim ve kocası bizim burdan geçiyorlarmış uğradılar. Uyuz oldum. Sadece hoşgeldiniz dedim sonra geçtim yatak odasına. Eşimlede bir güzel kavga ettim. Geçti mutfağa kendi yemek yaptı. HAmileyim diye birşeyde diyemiyor. Ailesinede kendisinede söylendim düşüncesizsiniz diye. Onlar gidene kadar çıkmadım odadan. Anlayışsız insanlara tahammülüm yok benim kim olursa olsun. Kendi annem olsa ona da aynısını yaparım ki neyseki öyle bir aileye sahip değilim. Şu hamilelik döneminde insanlar biraz düşünceli olsa bari ya çok mu zor.
kv nasil davranilicagini bilmez.nasil.konusulacagini ..10 cumle kuruyorsa 5 cumlesi batiyor.ama iyiligine iyi...bazen iyi olmak da yetmiyor.sukur ki yuzsuz degiller.ama cosunca cosuyorlar...Yakın olsam eyvah eyvah yani evliliğimde ne huzur kalırdı ne bişey, evlilik kalmazdı yani. Ben yüzlerine de konuşurdum da eşim için susuyorum. Eşim ailesinden çok farklı o da onlar gibi olsaydı gemileri yakardım. Aslında onlarda bilerek yapmıyor. Genelde evlilikler akrabalardan eşimin ailesinde. Çok içli dışlılar öyle alışmışlar. Kv haftada 3-4 kere eltime gider, eltim bunlara gelir falan. Dışarıdan gelin gelen az var ben de onlardan biriyim. Onlara bu davranışlar normal geliyor ama benim hayat tarzımı öğrenmek zorundalar.
İyi olmuş senin kolay geçer inşallah bugünün :))
Aynen biz beş arkadaşız sanırım ondan kalabalık çok güzel bakalım artık hayırlısıyla kucağına alimde Allah nasip eder inşAllah ikinciyideBende 33um.. evet aslinda ikiz olmasini bende cok isterim... bir tane tasimak nasil az cok anladik.. iki taneyinde deneylim..esim de kafayi yemisim gibi bakiyor bana...siz de benim gibi kalabalik aile istiyorsunuz?
Amin cnm hersey kader kismet.Aynen biz beş arkadaşız sanırım ondan kalabalık çok güzel bakalım artık hayırlısıyla kucağına alimde Allah nasip eder inşAllah ikinciyide
Bak bn ya hastanede yatiorum yadaa acil sekilde hastaneye gidiorum,az kanamam basladi suyum azalinca kalp atislari bi donem yuksek cikiodu,hep yatiorum ama hep bise olmasn die ama bi grip oldumki sorma sanki karda kista yattm.herse cok guzel gderken bole olmasi hic aklima gelmeZdi buyuk ihtimalle 34u beklerse alicaklar sen sukret durumn bnm kadar agir degilsagol canim insallah dedigin gibi bi zarari yoktur ogluma. Mesela hala parol icmezsem atesim yukseliyor anlamadim gitti. Sanirom antibiyptik bitmeden gecmeyecek bu.
Sana da cok gecmis olsun kasinti icin tahlil flan yaptirdin mi
maaleaef canim bildgin kiloyla aldi esimin havucu :) havuc sert oldugu icin suyu cok cikmiyor malum. 2 hafta ictim canim ben duzenli olarak. Simdi haftada 2 falan iciyorum yukseldi diye. Persembe kontrolum var ona gore yeniden degerlendircem.. Sen guzel haber alana kadar ic bence canim
sagol cnim benim. Kalp atisi artinca ben se strese girdim midem falan bulandi nst sirasinda cok kotuydu. Umarim tekrari olmaz. Dedigin gibi saglikla alalim bebislerimizi insallah
Gecmis olsun canim yaaa.Allah ummadigin sekilde kapılar acsin insallah.cok dert etme.haftamiz gayet iyi.Napicaksin iste belli olmuyor hamilelik kapali kutu.sen temkinli ol yeter durdugu kadar durur.Disarida büyütürsün.ben 2000 gr ikizim 2100 gr dogmusum sonra annem iyi beslemis tosun gibi olmusuz:) daha erken haftalarda ne yasayarnlar var bunada sükür.Bak bn ya hastanede yatiorum yadaa acil sekilde hastaneye gidiorum,az kanamam basladi suyum azalinca kalp atislari bi donem yuksek cikiodu,hep yatiorum ama hep bise olmasn die ama bi grip oldumki sorma sanki karda kista yattm.herse cok guzel gderken bole olmasi hic aklima gelmeZdi buyuk ihtimalle 34u beklerse alicaklar sen sukret durumn bnm kadar agir degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?