2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
evet canım çalışıyorum iki haftadaha dayanabilsem diyorum.. 32. hafta raporumu aldım ama başka birşeyden rapor alabiliyoruz değil mi olmazsa haftaya birkaç gün dinlenmek için rapor alacağım.. akşamları yemek yaparken ayakta artık sanki çok afedersiniz popom çıkacak gibi ağrımaya başlıyor dayanılmaz birşey..
canım sana da tekrar geçmiş olsun çok şükür kötü birşey olmadı iyisiniz...

canım kontrolüm 6 martta daha var yani nst ye de hiç girmedim henüz hareketlerini hissediyorum ama cok az cok agır cekim iki gündür böyle yani olmazsa gideceğim doktora
annenede çok geçmiş olsun.eğer sende hareketli isen bebek uyuyor olabilir.ben çok yürüdüğümde hareket ettiğimde bebeğin hareketini pek hissetmiyorum.aile hekimin yakınsa bir tansiyon ölçtür doktorunla görüş derim.olmazsa kendi doktoruna git senin kafan rahatlasın önemli olan bu ikiniz içinde.

çok teşekkür ederim canım.. sanırım yorgunum biraz ondan kaynaklanıyor.. tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı.. eğer devam ederse gün içinde doktorumla görüşeceğim saol canım

Reactions: mnt
Ç
Çok şükür Can'ım ucuz atlattık. Rapor alırken doktorum biz verirsek izinden düşer dedi ben aile hekimliğinden aldım. Kimisi farketmez düşer falan dedi ama sen gene de iyice sor ona göre alırsın.

Vallah ben daha birinciyi dunyaya getirmeden ikinci pilanlari kuruyorum..sanki hamilelik bir yasam tarzi dogurunca karnimin ici bos olacak alismisim esimi diyorum 6 ay gecsin 2nciyi yapalim. bana saskin saskin bakiyor..

Siz ikinciyi planlıyorsunuz ben otuz üç yaşında üçüncünün hayalini kuruyorum :) hatta ikinci ikiz olsun diye dua ediyorum şimdiden
Maşallah kızlar azminize.allah gönlünüze göre versin inşallah.

biz şimdi kadın doğum dışında mı izin alabiliyoruz o zman iznimizden gitmiyor mu.

Gunaydin,simdi kadin dogum doktorundan geldim.buyuk ihtimalle benimki gebelik kolestaziymis karaciger ve safra asidi degerlerime bakilacak,doktor belirtilerin buyuk ihtimalle kolestazi gösterdiğini söyledi.37.haftada veya gerekirse daha once bebegin alinmasi gerekiyormus eger kolestazsa.ben de dokuntu olmadi ama ilk belirti ayak tabanlarımda ve avuc icimdeki siddetli kasinmaydi,birkac gun sonra da bütün vucuda yayildi.aile öyküsüyle de cok ilgili bir sey,benim annemde de varmis sanirim ama o donem takip ve teshisler simdiki gibi olmadığından emin degiliz.erken dogum yapmış annem de ve her yerinde tirnak izi varmis kasinmaktan doguma giderken,nadir gorulen bir durum bu ayrıca,sakin stres yapıp ya da netten bisiler okuyup kendinizde var diye dusunmeyin.tahliller temizse zaten sorun yoktur rahat olun lutfen,tadini cikarin bu surec

biz şimdi kadın doğum dışında mı izin alabiliyoruz o zman iznimizden gitmiyor mu.
Bana doktorum öyle dedi farklı hastalıktan Alman lazım dedi kadın doğumdan alınca rapor verme çalışamaz raporu ver diyorlarmış. farklı söyleyenlerde var ama ben Bi ihtimal doğruysa diye aile hekiminden aldım

Allah nasip ederse bir sene sonra yaş gidiyor bekleme şansım yok yaaa ne güzel olur yine bir arada
Eneeeee sen çok hızlısın ben o kadar erken yapamam. Bende 33 yaşındayım ama beklicem 3-4 sene. Oğluşuma doyalım biraz hem onun da ilgi ve sevgiye ilk yaşlarda ihtiyacı olur diye bekleyeceğiz.

Bana da fazlasıyla ters ama annem anlamıyor malesef ...
Ben de anneme dedim kv gelince kesinlikle hizmet etmek falan yok. Hatta biz çocukla ilgilence yemeği falan kv yapsın kaldığı sürece. Zaten fazla kalmaz da yapacağı başka birşey olmayacak çünkü. Bebekle annem ve ben ilgileniriz.

:) aynısını söylemişiz canım bende anneme sen benimle ve bebekle ilgilen yemek işlerini kv ve görümce yapsın dedim ama bakalım annem çok tez canlı yapmazlarsa oturamaz ama ben kararlıyım bırakmıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…