2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
@Desenn uconn @buglem01 hayırlı olsun kızlar Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin darısı başımıza inşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün bebeişlerinizi darısı başımıza bol sütleriniz olsun

uconn @Desenn canlar hayirli ugurlu evlat olsun insallah . gecmis olsun ikinizede darisi basima
@Desenn uconn @buglem01 hayırlı olsun kızlar Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin darısı başımıza inşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün bebeişlerinizi darısı başımıza bol sütleriniz olsun

uconn @Desenn canlar hayirli ugurlu evlat olsun insallah . gecmis olsun ikinizede darisi basima
Teşekkür ederim kızlar darısı sizin başınıza inşallah.

Ne oldu cnm belli oldumu

Kontrole gittim Çarşamba ama gün vermedi muallakta kaldık doktor ultrasonda suyumun azaldığını söyledi geçen hafta böyle bişey yoktu demi dedi evet dedim alttan muayene etti bi açılma yok rahimde geride dedi. Bide benim oğlumun uzun kemikleri 32 haftada kaldı şu an ben 37 haftalık hamileyim ama bi kafa 37 haftayla uyumlu karın 34 bacak kol 32 hafta çıkıyo kiloda 2319gr ve benim karaciğer enzimlerim yüksek ursactive içiyorum günde iki tane son iki haftadır. Yarın için yine çağırdı suyuma yine bakıcak bebeğin gelişimine bakıcak bu su azalmasını yaşayan oldumu hiç acaba aramızda?

Kızlar. Son zamanlarda wc konusunda rahatım. Ama öncesinde olmuşum sanırım. Basur var bende doğumdan sonra geçiyor mu biliyor musunuz? Ay bir de onunla uğraşmak istemiyorum doğumdan sonra

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla buyuşun,
buyuk kızın nasıl karşıladı, umarım hersey yolunda gitmiştir, darısı basıma sağlıkla, benim de son 10 günümm

Birsey sorucam sizinde belinizde yanma varmı bide karın altında igne batması gibi agrı sol tarafımdada birsey kopacakmış gibi oluyo bazen oluyo dün aksamdan beri bu agrılar oluyo bende normal mi sizce karnımda cok sert ve kaşınıyo

Can
canım bende de su fazlalığı vardı ultrason ölçümleri çoğu Zaman net çıkmıyor başka bir Dr daha görünsen keşke

Bu tarif ettiğin ağrıları hiç yaşamadım canım doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bi arayıp anlat yada direk git bence canım doktorun karar versin hem kafan rahat eder

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. İyi günler görün beraberce

inşallah süredir bebeğin tekeşındab kalırsa vakit

Kızlar 30 kilo ile rekor bende sanırım
Karnımda çatlağım yok sadece yanlarımda bikaç tane var
zayıfmıydın daha önce hamileyken aldın böyle bende kan ilaçı baya etki etti

Bende 14 kilodayım bakalım neyle bitirecez oğluşumun kilosunu söylemedi bu hafta sadece 39 la uyumlu dedi

Merhaba kızlar çok çok halsizim bir de bakmam gereken dört yaşında bir oğlum var.evimi temizlemem gerek doğum için Halim hiç yok ya bebeğimin ütülerini bile yapamayacak haldeyim var mı benim gibi

Kızlar 30 kilo ile rekor bende sanırım
Karnımda çatlağım yok sadece yanlarımda bikaç tane var

Ben de 11,5 kilo olmuşum.. bebiş 2900gr.. bakalım ne kadar daha alıcam?

yaw ben bu bebise daha napim yürüyüş yoluna gittik yine bugün 5 tur attım. bizimki karnimda cok rahat sanirim

Canim teyzemin gelini dogurana kadar evden cikmadi nerdeyse ve normal dogum yapti.birazda vücut yapısıyla alakali galiba.
Bu arada bende 9 kilo aldim ic guveysinden hallice durumum yani.10 kilo hedeflemistim kendimde toplu oldugum icin doktorum ayda 1 1.5 kilo al demisti.

Merhabalar guzel anneler. Ueni dogum yapanlara hayirli olsun, saglikla buyitsunler cocuklarini. Bekleuen hamisler de tadini cikarsin ozledim valla hamileligi, oglusun tekmelerini :)
biz bugun 25 gunluk olduk teyzoslar. Sariligimiz tam bitmedi ama 10 ginden sonra tehlikeli olmuyormus. Kisa zamandq biter insallah. Yalniz cok kilo almadi oglun kafam takildi. Nettekine gore normal ama doger insanlara gore normal degil. Netw gore 15 gunlukken dogum kilosuna ulasmasi lazim. Sonra da her hafta 150+250 gram almasi lazim. Ama kimi bebek 1 aylikken 1 veya 1,5 kilo almis nasil yapmislar anlamadim
Biz 2800 dogduk
1 haftalikken 2700 oldu
2 haftalik 2800
3 haftalik 3 kiloyuz. Boyu da 4 cm uzamis. Anlamadim yani sevinsem mi uzulsem mi

Bor de gpgsumin kajverengo kosmocacoyo. Mastit olsa orasi degil ust kisim olurdu dimi? Oglus bi ara baya kistirmisti ondn mi oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…