2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gerçekten 2. daha zormuş, şimdiden diyorum ben hastanedeyken gece o ne yapacak, nasıl olacak. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Bir de geçen diyor ki anne ben çok mutluyum kardeşimin gelmesi yaklaştı diye sen niye sevinmiyorsun?

Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün insallah.

Gözünaydın canımmm. Hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün İnşallaahh :)

Oturup kalkma hareketi de açılmayı sağlar canım. Ben digumdan iki gün önce çok enerjiktim tüm evi temizledim dipten başa çok oturup kalktım bir gün sonra da çok yürüdüm. Acilmam olmuştu .onun etkisi olduğunu düşünüyorum. aynı zamanda bebek de inmişti zaten kanala

Gunaydin herkese.2 doğum var bugün uconn ve D Desenn hayirli guzel haberlerinizi bekliyoruz saglikla alin yavrularinizi insallah
kızlar merhaba, çarşamba günü planlanan doğumum pazartesiyi salıya bağlayan gece 3 te suyumun gelmesi ile bir gece önce oldu..
panik oldum ama rabbim kızıma kavuşturdu.. yine sezeryan oldu aşırı rahat bir ameliyattı kavuşma anı müthişti.. doktorum ve ekibi inanılmaz dinamikti yüksek ses müzik eşliğinde kızım geldi:)
3.680 gr 52 cm kızım ilk çıktığında kocamandı sanki yenidoğan tulum tayt gibi olmuştu ama ertesi gün 150 gr kadar düşmüştü kg su.meme emiyor şükür ama çok çabuk uyuyor uyandırma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. dün akşam taburcu olduk.
henüz doğum yapmayan arkadaşlar suyum 1-1,5 saat içinde devamlı geldi sızıntı gibi başlayan arada fazlalaşıp duran rengi de çok açık pembe arada beyaz kalıntılar şeklinde sancım yoktu ama karnım kasılı taş gibiydi doğuma kadar.. dediğim gibi sezeryan olmayı düşünen arkadaşlar çok rahattı bebek 5 dk içinde çıktı. yapılan her hareket bir şekilde hissediliyor ama sıfır acıydı. geçici sonda takıldı hiç duymadım acısını.
rabbim bekleyenleri kavuştursun sağlıkla.. uconn u merak ediyorum okuyamadım sayfaları malum alt aç emzir

Canım maşallah diyeyim önce :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bol süt versin. Bende dört gözle bekliyorum artık su nişan ne olursa :) dua et bizlere günahsız anne

hayirli olsun canım maşallah bebise

Canım maşallah diyeyim önce :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bol süt versin. Bende dört gözle bekliyorum artık su nişan ne olursa :) dua et bizlere günahsız anne
Allah en doğru zamanda kurtarsın kavuştursun meleklerinize inşallah dualarım size..
az önce biraz yeşil kustu kızım endişelendim doktoru arayacağım

Maşallah kızlarımıza :) Gözünüz aydın annişler allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün Can'ım gözün aydın

Cnm o boğulma zmnla gecıo ama nolr bıberonla verme..bak ben okdr uzuluormkı bıberonu çok sevıo oğlum.ilk başta 30cc bıberonla bıse olmaz ama daha snr 90ccde napıcksn bnm dustuum duruma duşmeyın
Bende çok üzgünüm bu duruma ama olmuyor meme den çektiği doyurmuyor kaşıkla vermek de baya zorlar ayakta duramıyom Napcamı bilmiyorum

Canm annemin yanındayız mecburen. Dedemden dolayı şartlar baya zor ama bana bakabilecek başka kimse yok Evde tek olsam bu ameliyatlı halimle yapamazdım. Geçicek bu günlerde, kurucaz düzenimizi bizde.. Az sabır..
İnşallah canımm inşallah

Ne güzel maşallah hayırlı Uğurlu olsun canım :) Amin darısı başımıza inşallh...

Gozunuz aydın canim.Allah anali babali buyutsun.hayirli evlat eylesin.maşallah.hosgeldin prenses

Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün insallah.

Gözünaydın canımmm. Hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün İnşallaahh :)

Maşallah kızlarımıza :) Gözünüz aydın annişler allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.bekleyen annelerimizide hayırlı zamanda bebeklerine kavuştursun inşallah.

D Desenn canım hayırlı uğurlu olsun bebişin.allah uzun ömür versin inşallah.ben de dün sabah kavuştum kızıma.şimdilik herşey yolunda sadece ben henüz gaz çıkaramadım:)sütüm geldi.kızım emmeye başladı ama bir gecede 100 gr verdi.o da çok normalmiş.

Bu arada ikinci kere anne olacaklar hiç korktuğum gibi geçmedi dün abla kardeş karşılaşması sadece gece eve gitmek istemedi ablamız çok ağlamış ama maalesef yapabilecek bişey yoktu birazdan babası getirecek yine yanımıza.bakalım bugün nasıl davranıcak kardeşine.

Karnim ağrıyo sürekli gecen doktorada boyle gittim sancim cikti hala sanci nasil olur anlamiyorum tek bildiğim serumun etkisinin geçtiği yarin randevum var bekleyeyimmi yoksa kalkip bugunden gidiyimmi doktr sancilar 10dkda 1e inecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…