2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar sezeryan yapanlar dr bandajınzı nezmn actı yada kendimi düştü. Bnm 5.gün de dr acıcak bekliyorum bide tuvalete çıkamıyorum korseyide bugün giydim 4.günde siz neyaptonız simarik83

yeni dogum yapan arkadaşlar rabbim analı babalı büyütsün inaşşalah. saglıklı uzun ömürler versin rabbim.
bugün benimde kontrolüm vardı. bebek dogum pozisyonunda 37+5 günlügüm ama bebek 3.500 3.600 arasıymış nasıl dogacak bilmiyorum hadi ultrason yanlış ölcümünü göz önüne alırısak 3.200 dogsa yeter bana inşallah bu aralar dogum yaparım bebek fazla irileşmeden.

canım merak az da olsa kilo alımı var küçük dogdugu için anca diye düşünüyorum. saglıklı olsun da varsın zayıf olsun.
göğsünün şişen kısmına da sıcak havlu koy şişligine iyi gelir

Merhaba tatlı anneler bende salı günü genel anestezi ile kızımı kucağıma aldım bugün evimize geldik çok şükür nasıl bir duygu tarifi yok doğumum çok kolay geçti şükür ağrım tabii var ama inanın korkacak hiç bişey yok sakin olun yeter ben epidurel doğum diye gittim anestezi doktoru genel anesteziye karar verin hayırlı olan buymuş salıdan beri giremedim doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yapacaklarda sakın korkmayın Allah kolaylığını veriyor

Maşallah prensese Allah sağlık versin bolbol sütlerin olsun inşallah

Kızlar sezeryan yapanlar dr bandajınzı nezmn actı yada kendimi düştü. Bnm 5.gün de dr acıcak bekliyorum bide tuvalete çıkamıyorum korseyide bugün giydim 4.günde siz neyaptonız simarik83
Ben doğumun ertesi günü hastaneden çıkarken pansuman yapıp uzun bir bant yapıştırdılar. Bir sonraki gün banyo yap kendi düşer dediler. Banyoda düşmedi ben çıkardım. Şimdi hergün baticonla pansuman yapıyoruz üstünede bebeğe göbek bağı için verilen bir sprey vardı onu sıkıyoruz öyle dedi doktorum. Ben korse giymedim doktoruma sormadığım için. Tuvalete de 3. Günden itibaren rahat çıkmaya başladım. Sadece çok fazla sıkışınca biraz ağrım oluyor. O yüzden çok tutmadan wc ye gidiyorum

Gözün aydın canım senden haber bekliyordum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

Gözün aydın Can'ım bol sütlü gazsız günlere inş

37.haftada döndü canım benimki. Simdi de gelmek bilmiyorum

Ameliyatın ertesi günü çıktı bandajım benim. Doktorum üzerine bir sprey sıktı öylece kaldı. Tuvalete 5.günü çıkabildim çok zordu. Hala daha gaz sancısı vuruyo ara ara. Duşumu bile bugün alabildim. Çok ağrım oldu benim

Allah anali babali büyütsün.saglikli hayirli evlat eylesin.gozunuz aydın.

Maşallah ne güzel geçmiş Doğum, darısı başımıza. Allah analı babalı büyütsün inşaallah, hayırlı evlat olsun. Bol sütlü günler ☺

doğum yapan arkadaşlarım hayirli olsun sayıyorduk sırasıyla simdi maşallah rakam cogaldi kac kisi doğurdu sayamaz olduk.
ama çok mutlu oluyorum her doğum haberi aldığımda ben de mutlu ederim inşallah yakın zamanda sizleri;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…