2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
yeni anneler,bebeklerinşz hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah,bu güzel duyguyu bananda nasip etsin,size bir sorum olacaktı ben 35. Haftamdayım dün kontrolüm vardı,bebeğim makat geliş pozisyonundaydı,kimi döner kimş dönmez diyor sizinki kaçıncı haftada dönmüştü hatırlıyormusunuz acaba?sezeryan olmak istemiyorum ve korkuyorum cevapşarınız için şimdiden teşekkürler

Maşallah Allah analı babalı büyütsün bebeişlerinizi darısı başımıza bol sütleriniz olsun

uconn D Desenn gözünüzaydınn kızlar Allah uzun sağlıklı ömürler versinnn inşallah bebişlerinize. Sizlerede boll bool süt olsun yedikleriniz :)

zeran benim kızımda makat pozisyonunda canım 32. Haftadan beri böyle hiç dönmedi 37 den sonrada dönme ihtimali %10 oluyomuş. Doktorum büyük ihtimal dönmez dedi ptesi kontrolüm var dönmemişse sezeryan günü alıcaz. Bende sezeryandan korkuyodum aslında ama bunda da vardır bi hayır diyorum.

31 haftada bas asagidaydi canim

Teorik olarak 38.haftaya kadar dönebilirmiş. İnternette egzersizler var bunun için bir araştırın isterseniz. Yürüyüş falan yapıyorsanız ona ara vermeniz gerekiyor bu şekilde iyice kanala yerleşmesin diye. dönmesi için olan egzersizlere yüklenip şansınızı deneyin bence

Ne guzel bir doğum olmuş.insallah bizimkide böyle kolay olur.bol sütlü gunlerin olsun canim:))

son kg alım durumunuz nedir arkadaşlar ve catlak durumunuz ?

ben de 14 kg aldim güya 12 kg yu gecmeyecektim homili gırtlak olunca insan kg almaması mümkün de olmuyor

catlakta bu haftalarda oldu bir tanesi var gorunce yüzüm düştü. oglusum artık gel diyorum

Ben su an itibariyle 18 kg rekor bende herhalde

Rekoru paylaşıyoruz ozaman canım benimde 18 kg 52 ile hamile kaldım 70 oldum... çatlak yok henüz çok şükür buarada bi arkadaşım da hiç çatlamadı hamilelikte doğum sonrası hızlı kilo verince çatladı bakalım biz nolucaz

desene dogurunca kremi yagi kenara fırlatıp atmamali , devam etmeli.
o zaman inşallah bebisi görünce aklımız başımızdan gitmez ve kendimizi unutmayiz

Üzülüyorum ama naapiim elden bişey gelmiyor hayırlısı demekten başka,cevabın için teşekkür ederim bu arada

Bende işte kilo almıştım üstüne hamile kaldım. 72 kalınca su an 90 sınırındayım hamd olsun çatlamadım ama sürekli krem yağ elime hangisi gelirse onu sürüyorum sürekli esmerim birde çaylaklar bembeyaz oluyor sonra. Bende bekliyorum hayırlısıyla doğsa diye ama kızım yerinden pek memnun hiç geleceği yok

bende buğday tenliyim lise yıllarımda kalçamda çatlaklar oluşmuştu aynen beyaz beyaz duruyor. Hamilelikte kesin çatlarım dedim ama çok şükür şimdilik bişey yok her duş sonrası bebe yağı ve hindinsatan cevizi yağı sürüyorum baya nemleniyor. nisanyagmurumm inşallah doğumdan sonrada süreriz canım Allah sağlık versin sağlık oldumu hepsi yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…