2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba kızlar çok çok halsizim bir de bakmam gereken dört yaşında bir oğlum var.evimi temizlemem gerek doğum için Halim hiç yok ya bebeğimin ütülerini bile yapamayacak haldeyim var mı benim gibi

Size anlatmak istediklerimi çok güzel anlatmış bende kızımda 9. Ayda farkettim bunları

Kızlar affedersiniz ama sezeryandan sonra büyük abdesttinize ne zaman çıktınız çıkmak için neler yaptınız
ben kızımda 3. Gün çıkmıştım Can'ım kati hiçbirşey yememiştim ve devamlı komposto içmiştim kayısı incir dut karışımı

Kızlar affedersiniz ama sezeryandan sonra büyük abdesttinize ne zaman çıktınız çıkmak için neler yaptınız
Cuma doğum oldu pazar günü çıkabildim büyük tuvalete. Ama o zamana kadar hep çorba ve komposto tükettim. Ondan sonra normal beslenmeye geçtim

Bnmde kabızlık fena bu akşam ilk defa oldu tuvalet gaz ztn kötü inşallah yarında bandaj cıkıcak. Senin de lazer mi

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla buyuşun,
buyuk kızın nasıl karşıladı, umarım hersey yolunda gitmiştir, darısı basıma sağlıkla, benim de son 10 günümm
Sağol canım darısı başına inşallah.büyük kızım beklediğimden çok daha iyi karşıladı.gerçekten seviyor bebeği kan çekiyor sanırım.öpüyor kokluyor ne güzel kokuyor bu diyor.ama sürekli kucağına almak istiyor o kötü.birazda hırçınlığı var ama o son iki aydır hep vardı zaten.

HARİKA BİR YAZI
BEBEGIM DOGDUGUNDA HERSEYİ DORT DORTLUK DEGIL, BEBEGIMLE AYIRACAGIM VAKTİ DUSUNECEĞİM.. COK TESEKKURLER YAZI ICIN GERCEKTEN HATIRLATTI BANA BAZI SEYLERI

HARİKA BİR YAZI
BEBEGIM DOGDUGUNDA HERSEYİ DORT DORTLUK DEGIL, BEBEGIMLE AYIRACAGIM VAKTİ DUSUNECEĞİM.. COK TESEKKURLER YAZI ICIN GERCEKTEN HATIRLATTI BANA BAZI SEYLERI

HARİKA BİR YAZI

zamanınız varsa ve erinmezseniz yukarıda paylaştığım güzel yazıyı okuyun kızlar ben çok begendim alıntı yaptim arkadaslarim da faydalansin istedim
HARİKA BİR YAZI

Vermiyorum anne sütüde alıyor diye ama doktorada sormadım açıkçası o da biley demedi
Canım ben de anne sütü veriyorum üstelik mama zaten suyla karışıyor ancak ağzının pamukçuk olma riskine karşı tedbiren bir damla iki damla su veriyorum.

gunaydin ve hayirli cumalar su güzel gün hürmetine elinizi açıp ettiğiniz bütün hayirli ve güzel dualarimiz kabul olsun. bebisi olanlar bebisleriyle , benim gibi dogmasini bekleyenler sağlıklı doğumlarla mutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…