2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
aynen bana da ömür boyu hamile kalacakmışım gibi geliyor :)
valla aynı durum bakalım. zamana kalkıp dünyaya gelecekler zahmet olacak onlara

Doğum için sabırsızlanan aceleci arkadaşlarım doğduktan sonra da hamilelik günlerinizi özleyeceksiniz haberiniz olsun
kesin öyledir.ama işte birşeyi beklerken insan sabırsızlanıyor işin tuhafı hiç sancı felanda yok

Canım ben de anne sütü veriyorum üstelik mama zaten suyla karışıyor ancak ağzının pamukçuk olma riskine karşı tedbiren bir damla iki damla su veriyorum.
Ben pamukçuk olmasın diye emzirmeden önce göğüslerimi karbonatlı suyla temizliyorum. Bir kaseye hazırla hergün her emzirmeden önce pamukla temizle göğüslerini bu suyla. Pamukçuk olmasını engelliyormuş

Günaydın annişler ve minikolar :))
Bizim oğluşla birlikteliğimizin 1. haftası :) Umarım bekleyenlerde en kısa sürede sağlıcakla bebişlerini kucaklarına alırlar. Özellikle benim gibi ilk hamileliği olanlar size şunu söyliyim böyle bir aşk yok. Mülemmel bir duygu. :))

ben o erkenci bebeklerle kiuaslayip strese girdim oglus da steslendi artik rahatim napayim saglik olsun :)
Cnm bılmıorm dr.un bılgılendrdımı ams bızmkılerın bellı bı sureye kdr ıkı yası oluck,mesala bnmkı dha dogmus sayılmıo dha ıkı haftamız var.sen kacıncı haftanda dogum yapmıştn.ınsallah bzmkıler bellı bı donemde atak yapıcklardr napalım Allah saglık versınde kılo cddn alıcklardr

Bebeklerinizin göbekleri kaçıncı gün düştü arkadaşlar? Bizimki hala düşmedi 1 hafta oldu.

Bebeklerinizin göbekleri kaçıncı gün düştü arkadaşlar? Bizimki hala düşmedi 1 hafta oldu.
Bizimki 3. gün düştü. Doktor kontrolümüz vardı pazartesi günü doktorumuz baktı ufak bir parça tutuyo kurumuş bu dedi kendisi müdahele edip kopardı 1 gün sonrasında da banyomuzu yaptık.

Bizimki 3. gün düştü. Doktor kontrolümüz vardı pazartesi günü doktorumuz baktı ufak bir parça tutuyo kurumuş bu dedi kendisi müdahele edip kopardı 1 gün sonrasında da banyomuzu yaptık.

Maşallah çabuk düşmüş. Biz hala düşmesini bekliyoruz. Daha yıkamamamıza rağmen mis gibi kokuyor

canim dpktorumdan pek memnun degiliz acikcasi degistircez. Erken dogdi arayi kapatmasi lazim demisti en az 300 gram almali haftada demisti cpk sasirmistim. 33+3 te 2800 48 cm olarak dpgduk biz. Arastirdigim kadariyla ek gidaya falan da gec baslicaz 40 uzerinden hesaplaniyor sanirim. Mesela normalde hemen yapilan isitme, gorme testini 1 aylikken istedi doktor. Kalca cikigi 1,5 aylikken.

Goz testi demisken sen rop muaynesi yaptiedin mi? Nasil oluyor? Erken doganlarin yaptirmasi gerekiyormus bi aletle gozu aciliuormus falan korktum ben acijcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…