2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bebeklerinizin göbekleri kaçıncı gün düştü arkadaşlar? Bizimki hala düşmedi 1 hafta oldu.
bizim 1 haftalikken dusmus. Ayy her seyim gibi o da ilginc. Sariliktan 24 saat fototerapi gordu oglum yogunbkimda. Ertesi gun wve getirdim altini actim . Cocukta bi degisiklik vsr anlamadim noldugunu sonra jeton dustu gobegi yoktu oglusun. Ben şok tabi. Bana ne gobegi dustu dediler ne gobegi verdiler ben de kendimi hastanede kaldi demek doktor olcak diye avutuyorum napiyim

Maşallah gözün aydın canımKısa sürede tüm ağrılarından kurtulursun inşallah.. Darısı başımıza artık

Hayırlı olsun canım ne güzel pat diye gelmiş minnoş:) beni de planlanan günü düşündükçe stres basıyor böyle beklemediğim zamanda gelse fena olmaz diye düşünüyorumsağlıkla kavuşmuşmuşsunuz ya önemli olan o darısı başımıza bakalım:))

Herkese selam, benim de 2 gündür mide yanmam var. Bakalım ne kadar sürecek? Seviniyordum hiç olmadı diye ama erken sevinmişim

Cnm yıne senın bebısının kılosu masallah ıı dogmuş,bnm 2dogdu zayıfladı bakalım yrn kontrole goturcm ne dıcek,ropu kesın yaptrmalısn bızden sorumluluk bna ait dıe yazı aldılar cok önemlı rop testı yaptırdk cok şukur bıse cıkmadı ama kuvozden cıktıktan snr bıle tekrarlıyabılıoms yrn son kez bı kontrol edıck.3kere damla damlatıolar snrası zor ama 5dkkada bıtıo.ısıtme testını merk edıorm cnku sag kulaktan kaldık sol kulak gectı uyutarak gdıosn ısıtmede 11nısanda randevumz var omrumden omur gdıo ınsallah ondanda gecerz.kalca ıcın 2hafta snr gdıcz.ben anne sutu verıorm brz emzırıorm brzda yormamak ıçın ve nekdr yedıgını görmk ıcın sagıp verıorm.ama cok uyuyo sankı dha anne karnında hıssettıgı ıcın mı yoksa yenı doğan bebeklerde normal mı bılmıorm.yanı herkesın ışı zor ama brz bzmkı kaymaklı zor

Kızlar 36haftalık hamileyim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu bir parmak açıklık varmış ve sancım yok oğlum 2800olmuş erken doğum yapmak istemiyorum ya sizin tavsiyeleriniz neler böyle olan var mı

Kızlar 36haftalık hamileyim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu bir parmak açıklık varmış ve sancım yok oğlum 2800olmuş erken doğum yapmak istemiyorum ya sizin tavsiyeleriniz neler böyle olan var mı
Canım 2 hafta önce benimde sancılarım başlamıştı doktorum serum yaptı ve uzanmamı ayakta durmamı dinlenmemi söyledi çok şükür şimdi 37+4 olduk senin nişanın gelmiş ama nişanı gelip haftalarca doğurmayanlarda var doktorunu dinle içine sinmiyosa bi kaç doktora daha görün ama şu aşama da kararı doktor vermeli.

Bugünlük yürüyüşümü de yaptım havada soğuk yinele çıktım valla kızım bana yaptırıyor.
simarik83 ben yanlış anlamışsın artık nasıl bir kafaya gittiysem artık

oyle canim cok sukur erken dogdu ama onden gidiyordu kilosu iyi onun icin. Zsmaninda dogssydi 4 kiloyu bulurdu :)
ropta gercekten alrtle mi bakiyorlar ya nasil dayancam topuk kani alirken bile oglum aglamadi ben agladim.
İnsallah testler cok guzel cikar canim icini rahat tut bolca dua etmekten baska yapcak bi seyimiz yok. Dedigin gibi biz erken dogurdugumuz icin daha zor isimiz. Rabbim saglik versin hepsine

Merhaba kizlar ben de bu sayfanin sessiz takipcilerindendim. Bugun kizimi sezaryen ile kucagima aldim 38+6 da. Ikinci dogumum bu, ilki normal dogumdu. Epiduralli normal dogum yaptim ve cok cok guzeldi :) bu sefer plasenta asagida oldugu icin mecburi sezaryen oldum ve cok fark var iki dogum arasinda. Normal isteyenlere sabirla beklemelerini tavsiye ederim deger cunku :) 40+6 ya kadar beklemistim ben ve hic acilma ve sanci yokken suni sanciyla dogum baslatilmisti

İçimi rahatlattın canım . Ben de kısmetse normal istiyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Gözünüz aydın, Allah hayırlı ömürler versin. Tam benim aradığım insansınız :) benim bebeğimin kafa önden gittiği için çok bekleme şansım yok maalesef. 10 gün kadar daha bekleyebileceğim olmazsa suni sancıyla başlatırız dedi doktorum. 38+6 falan gibi bir tarih oluyor. Ben de kararsızım suni sancıyla başlatmak mı bekleyip sezaryen olmak mı diye (sezaryene karar verirsem Doğumun doğal olarak başlamasını bekleyip plansız sezaryen olmayı düşünüyorum)
Sezaryen ve suni sancıyı karşılaştırınca suni sancıyı tavsiye ediyorsunuz sanırım??? Suni sancı da çok zor değil mi?

Allah analı babalı büyütsün. Maşallah sana bende ilk diye baya sabırsızım 39+4 olama rağmen tık yok evde bekliyoruz bizde

Kizlar ben de kizima kavustum.normal.dogum diye girdim dun sezaryen olduk .hastaneyiz.korkutugum gibi olmadi.ameliyat iyiydi.ama sonrasi cok agrim oldu.bir de ben de oksuruk vardi.
sukur bugun iyiyiz.kizim da iyi.rabbim sag salim herkesi kurtarsin ins

Allah anali babalı buyutsun.gozunuz aydın.sağlıklı uzun ömrü olsun insallah

iyi günler kızlar.
acayip grip oldum bu gün sürekli hapşıruyorum. ve gün boyu kasılıp durdum hapşırmak dogumu tetiklermi düne kadar dogurmak istiyordum bian önce ama şimdi bu griple dogum olursa çok kötü olur hem benim için hem bebek için. 3,5 yaşındaki kızımda hasta tavsiyeniz var mı kızlar bi an önce atlatmak için hastalıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…