2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amın ınsallah.yanı gozu kanca gbı bıseyle acıp ıc kısmına damarlara bakıolar boyle anlatıorm ama bnde agladım tam bakamadm kv anlattı hatta damla damlatırkn oğlusmm hıc aglamadı dedım herhalde aglamıck dr bıle dedı bn aglamayanı yok dedı okdr;(ama yıne onlar için gec farkedılırse dha tehlıkelyms.ınsallah guzel hbrlerle cıkarz

Dr. Git canım aman son zamanlarda hasta olma sonrasında zor olur nane limon ihlamur takviyesi yap bolbol
maşallah doğuran sayımız doğurmayan geçti galiba Allah analı babalı büyütsün. Bol sütlerin olsun. Bir sıkıntı yoktur umarım neden sezaryene döndün

Kızlar nişanı gelip erken doğuran var mı 1vm ilk açıklık var yatıyorum 1hafta daha dayansa ne olur dua edin belimde sürekli ağrı var

saol canım son döneme nasılda denk geldi anlamadım her yerim agrıyo bebegim bile bugün çok az hareket etti artık nane limon ne bulursam içeyim yoksa zor olacak böyle

Kızlar 36haftalık hamileyim bu sabah kahverengi lekelenmem oldu bir parmak açıklık varmış ve sancım yok oğlum 2800olmuş erken doğum yapmak istemiyorum ya sizin tavsiyeleriniz neler böyle olan var mı
Canım bebeğinin kilosu gayet yerinde ve neredeyse 37. haftana giriyorsun. Doğumun erken doğum bile sayılmayacak bence endişelenme. bak ben 41 e yaklaşıyorum ama bebeğim hala gelmiyor. 37.haftada doğum ideal olanmış benim doktorum öyle diyor en azından.

Kızlar nişanı gelip erken doğuran var mı 1vm ilk açıklık var yatıyorum 1hafta daha dayansa ne olur dua edin belimde sürekli ağrı var
Canım benim nişanım geleli 2 hafta oldu ama ben doğurmadım nişan her zmaan doğum habercisi değilmiş..seninkisi farklı seyredebilir tabii ki.

bebeğim yerinde rahat bende artık kucagimda seveyim istiyorum . hareket eden arkadaslar farkli bir seyler yapiyor musunuz?

bebeğim yerinde rahat bende artık kucagimda seveyim istiyorum . hareket eden arkadaslar farkli bir seyler yapiyor musunuz?
Ben yürüyüş yapıyorum evde işlerimi de kendim yapıyorum yetiyor zaten birde hurma yiyorum başka birşey var mı bilmiyorum

Herkese selam, benim de 2 gündür mide yanmam var. Bakalım ne kadar sürecek? Seviniyordum hiç olmadı diye ama erken sevinmişim
Benim de yemek borum yanıyor normal mı acaba herkes mide yanmasından bahsediyor
gözün aydın Can'ım bol sütlü günleriniz olsun

saol canım son döneme nasılda denk geldi anlamadım her yerim agrıyo bebegim bile bugün çok az hareket etti artık nane limon ne bulursam içeyim yoksa zor olacak böyle
Can'ım böyle durumlarda ben parol içip kafamı iyice sıcak tutmada buluyorum çareyi biraz bunalıyorsun ama sıcak çok işe yarıyor panço falan varsa kafa boyun Boğaz iyice sarıl nane limon ıhlamur takviyesi birşeyin kalmaz inş çok gecmiş olsun

feministic suni sancinin zor oldugunu soyluyolar ama ben epiduralli oldugum icin hic hissetmedim. Tabi 10 saat kadar verildi suni sanci ve 3 doz felanda anestezi. Sadece doguma yakin bi yarim saat cok hissettim sancilari. Benim ilk kiziminda kafasi buyuktu ve 3600 dogmustu tabi bu bana 10 dikise patladi :) dogumun ardindan hemen yiyip icebiliyosun lavabona gidiyosun yani normal dogumda sonrasi cok keyifli :)

İnşallah bizim bebişlerimizde normal gelir

hiç sancım yok ki dakika tutayım canım

valla artık sıkıldık yani birde sona yaklaşıp birşey olmayınca insan bir tedirgin oluyor
ben düz uzanıyorum dk tutuyorum 10 dk . karnım sertleşiyor bir defa. bu rakam 3 e çıkmalı. sen de ir bak canım sertleşme sanci demek

Kızlar sabah ondan beri kahvwerengi lekem geliyor bitmedi bir türlü normal mi bu 1cm lik açıklık sancı yok

Canım bende öyle. İyice stres yaptım. Bende pilates topu üstüne oturup hareketler yapıyorum. Senin bu cabanda da kendimi görüyorum. :) gel artık diye yalvariyorum. Benim de pazartesi çatı muayenem var. İnşallah herşey yolunda gider. :) Rabbim zamanında kavuşmayı nasip etsin. Normal doğum isteyip böyle beklemek de zor. gelsin bebisler sağlıkla :)

iyi geceler arkadaslar birbirimize dua etmeyi unutmayalim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…