2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ayy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşaallah.
Ameliyatın iyi geçmesine de çok sevindim, sen nerede yaptın doğumu?

Selam kızlar. Bende hastanedeyim. Çatı muayenem yapıldı. Zormuş sınırda imiş çatımın uygunluğu. Çok rahat olur diyemem ama olmaz da diyemem dedi. Rahimde acilmam yokmuş. Yıkıldım ama her an gelebilir dedi Dr. En azından ondan ümidim var. Şimdi nst ye gireceğim inşallah bir an önce gelir artık. Kendimi 4 nisan diye hazırlamıştım. İçime öyle doguyordu. Bu gece suyum gelse de yarın dogursam oh mis :))

Hayırlısı olsun inşaallah, hem normali hem sezeryanı yaşamış biri olarak hangisi hakkında iyi olacaksa o olsun diyorum. Umarım bir avazda kurtulursun

Hayırlısı olsun inşaallah, hem normali hem sezeryanı yaşamış biri olarak hangisi hakkında iyi olacaksa o olsun diyorum. Umarım bir avazda kurtulursun

Çok saol canım. Aynen öyle tabi hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla gelsinler de :) son günler geçmek bilmiyor

@Fidaan34 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım. Doğru söylüyosun bi taraftan takımıyım diyorum ama bi taraftandan da acabalar içimi kemiriyor ilk oğlumda 40 hafta dolmasına rağmen 3 kg doğmuştu onda da kolestaz vardı böyle olunca benden kaynaklı diye üzülüyorum birazda

Allah analı babalı büyütsün iki gün sonra gelir sütün hiç stres yapma canım
Saol canım.insallah sagdik ama gelmedi.insallah gelir.

Ayy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşaallah.
Ameliyatın iyi geçmesine de çok sevindim, sen nerede yaptın doğumu?
Saol canim.yildirim dorukta yaptim embiye yilmaz doktorum

Hangisi daha kolay oldu neden ikinci sezaryen oldu acaba
İlki suni sancıyla olmuştu, baktım bununda gelmeye niyeti yok dr un itirazlarına rağmen sezeryan istedim, bilemiyorum hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki

Kızlar sezaryen olanlar özellikle kanamanız nasıldı normal pede kaçıncı günde geçtiniz
Benim hastanede hasta bezi verdiler iki taneyi ucuca taktırdılar.eve çıkınca orkit kullanmaya başladım.adet görür gibi kanamam oluyor.
Kesinlikle zor tabi benim de ilk kizim 3 yasinda resmen huyu degisti iki gununde cocugun onu kucagima almami istiyo israrla Allah yardimcimiz olsun simdi ev kalabalik oyaliyor yalniz kalinca napcaz bakalim
Valla küçükle değil büyükle uğraşmak öldürdü bu süreçte beni.çocuğumu tanıyamıyorum.o kadar değiştiki huyu suyu inanamıyorum.

Allah yardımcın olsun. Benim oğlan şimdilik kardeşim deyip duruyor ama bakalım eve geçince ne olacak.

Anladım nasıl peki çıktı mı açılma sancı . Yoksa hala yok ve öyle mi suni verecek

Dogum bekleyenler :) Ada çayı mi içsek. Burdan biri yazmıştı :)

Şu lohusalıkta eve gelip gideni hiç anlamıyorum ben.arkadaşlarımın çoğu hastaneye geldi.bugün bir iki arkadaş eşime gelicez demiş eşimde bikaç gün iyileşsin öyle gelin demiş.ya ameliyatlı halimle nasıl hizmet ediyim millete.gelseydiniz hastaneye .zaten bir ay sonra falan mevlüt gibi bişey yapıp çağırırım herkesi.
Bazen kendimi kötü hissediyorum ama bakıyorumda bir ben değilim.bak sen de aynı şeyleri yaşıyorsun.şimdi herşey çok zor ama ilerde iyiki yapmışız diyeceğiz.kardeş candır.şimdi kıskanıyorlar ama ilerde birbirlerine yoldaş olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…