2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen bende öyle istiyorum İnan bir anda gelsin istiyorum. Benimde 4 kilo doğuramasın desi dr bana yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek
İlki suni sancıyla olmuştu, baktım bununda gelmeye niyeti yok dr un itirazlarına rağmen sezeryan istedim, bilemiyorum hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki
Suni sancı nasıl çok ağrılı oluyor mu.
Bizde bugün 8günlük olduk vr göbegimiz düştü =))
maşallah size nasıl bebiş alıştımı biraz dünyaya

Anladım nasıl peki çıktı mı açılma sancı . Yoksa hala yok ve öyle mi suni verecek
sancım 50 çıktı birkaç kez hafif hafif oluyor sancım açılma yoktu ya suni sancı vercek normal doğuma ya da sezeryana alacak kısmet artık günü dolduğu için artık beklemeyecek zaten 40+1 iz bugün çarşamba günü doğuma alacak

İnşallah canım sağlıkları yerinde olsun da üzülme bu kadar bebeğine zarar kendinide strese sokarsın böyle

merhaba kızlar ben de doktordan geldim şimdi sancım pek çıkmadı yeni yeni çok az vardı açılma da yoktu doktor gün verdi bu çarşamba inşallah doğuma gireceğim suni sancıyla
çarşamba günü kac haftalik oluyor canım ben de 40 hastalığım su an.

Dogum bekleyenler :) Ada çayı mi içsek. Burdan biri yazmıştı :)
Kızlar benim doktorun bugün ilişki önerdi en etkili yöntem buymuş ama doktorunuz önerisi şart tabi.ben doğum günlükleri diye bir dizi izliyordum orda bir kadın doğum başlatmak için lavman tarzı birşey yapmıştı bağırsak hareketleri rahmi uyariyormuş bugünde internetten araştırırken acı yiyebilirsiniz yazıyordu.bilemedim .

Bende kontrole gittim bugün sancım çıktı yarına bebişi alabilirler bana da dua edin
Kizlar dun aksam suyum geldi.aksam 11 de kizima kavustumm

Gözünüz aydın kızlar Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol sütlü günler inş

Kizlar dun aksam suyum geldi.aksam 11 de kizima kavustumm

40+3günlük oluyor inşallah canın
persembe kontrole gidecektim sen öyle deyince esimle yarın gitme kararı aldık canım en azından doktor gün versin kafamiz rahatladım. belki çatı muayenesi de yapar artık. ben düZenli olarak 10 dk da bir kasılıyorum daha 3 e çıkmadık ben yine sicak su hazırlayıp ayağımı sokayim en ıyisi

çatı muayenesini bnm doktorum da yapmadı daha doğum anında bakıyomuş ebe bugün rahimde açıklık var mı diye bakınca çatın dar durmuyor dedi ama bakalım dr ne diyecek normal olmazsa sezeryan

Alfid evet canım senden bigün önce olacak :) doktorum bugün kilo söylemedi gelişimi gayet iyi dedi geciştirdi bakalımm hayırlısıyla sağsalim kavuşalımm inşallah.
EN iyisini yapmış aslında doktorun kilolarıda bizi strese sokuyor:) 2gece kalırsın dedi bana hastane de ama kendimi iyi hissedersem ctesi akşam çıkmayı isteyebilirim. Evinde daha rahat eder insan heraldr

15 hurma ben beş tane yiyince bayıyor sıcak suyun faydası var mı yaa bende duş aldım sıcak sıcak
bende günlük banyo yapıyordum biri sıcak suda ayağını tutmanın daha etkili olduğunu söyledi. bir saattir sıcak suyun içinde ayaklarım. su sogudukca sıcak su ekliyorum.yanıma kettle aldim. ici dolu sıcak suyla. alttan su gelir gibi oldu baktım ne anlamadım az bir sey akıntı gelmiş bende akıntı da var. söküyor herhalde . tv karşısına oturdum kovanin içinde ayaklarım " söz " dizisi izledim. su soğudu artık yeter yarın dogurdum dersem şaşırmayın

Sendeki bu azim kimsede yok mşallah :)
canım 7. ayda millet başladı bana tavsiyelerde bulunmaya hiç yurumuyorsun çocuk zor olur hareket et falan. hic kimseyi dinlemedim gee gunduz uyudum son ay yaparım bebek erken gelmesin dedim
son aya girdik ağrılarım başladı hiç yuruyemedim yine sürekli yattım. şu son iki haftadır bir enerji girdi içime başladım bir şeyler yapmaya. bebekle inatlasiyoruz bu aralar ben gelsin diye uğraşıyorum o da burda rahatim diye bana diretiyor ya canım oyle iste
son zamanda yapılan azim pek de bir işe yaramıyor sanırım. zaten çocukken de oyleydim sınavlara hep son günlerde çalışır yüksek puanlar alırdım ama bu emin ol iyi değil canım beni örnek almayın kısaca

Bebişlerimiz hiç geleceği de Yok insan geriliyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…