2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
4753 canım kasılma sıklıklarına bak 5 dakika da bir düzen varsa hemen doktora git. Düzenli kasılmalar doğumu başlatıyormuş doktorum öyle demişti bana. Önce düzenli kasılmalar gelir sonra belde ağrı ve suyun gelir demişti o yüzden kasılmalarının düzeni var mı kontrol etmelisin

kizlar bir garipim kasik agrisi vajina gevsemis gibi adet sancisi ve oglus cok sakin karnim kasiliyo ayagimimi usuttum yoksa ne bilim panik yaptim
Sancılarını takip et bakalım canım düzenli mi yoksa soğuk felan mı aldın

Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı buyutsun. Normal doğum mu yaptın ?

merhaba kızlar ben de doktordan geldim şimdi sancım pek çıkmadı yeni yeni çok az vardı açılma da yoktu doktor gün verdi bu çarşamba inşallah doğuma gireceğim suni sancıyla
Hayirlisi olsun hakkında . Doğumla ilgili bizi de bilgilendirirsen sevinirim . Rabbim yardimcin olsun . Bebeğin kaçıncı haftada suan kaç kilo

Hayirlisi olsun hakkında . Doğumla ilgili bizi de bilgilendirirsen sevinirim . Rabbim yardimcin olsun . Bebeğin kaçıncı haftada suan kaç kilo
40.haftam doldu 1 nisandı doğumum o yüzden hamilelik takvimim silinmiş kadınlar kulübünde çarşamba 40+3 olacak inşallah normalde kiloya bugün bakmadı dr geçen hafta 3kiloydu kilosu geriden geliodu hep zaten bugün açılma var mı ve nst deki sancı durumuna bakıldı

ben persembe gidcem kontrole canim ozamana 40+3 olucaz bugün kasık fena kasiliyor gelebilir gibi de düşünüyorum belki benimki perşembe yi beklemez bakalım artık hayirlisi sancin kac tane kac değerinde cikti canım
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tam nts ye bağladılar etrafimi stajerler sardı öğretmenleriyle süt verme ve önemi hakkında lohusalık hakkında bilgi vermeye başladılar.nts sonucuma bakamadim bile hemen doktora göstermem lazimdi öğle arasına gireceklerdi doktordan duydum sancin çıkmış dedi grafiğdee vermedi o yüzden bilmiyorum canım kaç çıktığını canim

Kizlar ogluma kavuştum ben.darisi siz bekleyen annelere.spinal sezeryan oldum.ameliyatim cok guzel geçti.ayaklandim yürüttuler hatta gaz olayi için.tek sorunumuz emmek şu an.sutum yok memeyide tutmadi oglum mama veriyoruz.bu arada 2700 gr dogduk.biraz minnakiz.son haftalarda ne kadar kilo aldirayim diye yesemde kilolar bana gelmis ogluma degil.bizden böyle darisi sizlere

Bende aynı tarihte sezaryen olacağım benimde cumartes 3200 dü 300-400 kg farkeder doğunca dedi doktor sağlıkla hayrlısıyla gelsinler kilo alırlar doğunca napalım canım takılma okadar.. O Osmanliitorunuuu
cancanguness

Allah analı babalı büyütsün iki gün sonra gelir sütün hiç stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…