2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimde 1cmlik açıklık var 5cm anlamadan açılan var canım neden çatına bakmıyorlar duan doğumu tetikler diyedir
canım artık tetiklemeyecek de ne zaman tetikleyecek
ayağımı sıcak suda bekleticem biri önermişti burdan bakalım ise yarayacak mi ? ne kadar bekleticem acaba onu sormayı unuttum

sanci olmadan açılma olur mu ? bazen altta çok baskı hissediyorum ama sanci çıkmıyor nst de 40. haftaya girdim daha çatı muayenesi olmadim
Ben 37 haftada çatı muayenesi oldu hiç bir etkisi görmedim baksana şu sucak su işini bende deneyeceğim başka birşey var mı acaba bugün de yürüyüşe çıkayım bari

kovaya sıcak suyu koydum ayaklarım da içinde ohh o kadar rahatladım ki süper bir şey. ayaklarım çok soğuk olmalı ki suyu soğuttu 10 dk da

Ben 37 haftada çatı muayenesi oldu hiç bir etkisi görmedim baksana şu sucak su işini bende deneyeceğim başka birşey var mı acaba bugün de yürüyüşe çıkayım bari
hurma da ye. ben cok yemek istiyorum ama 3 ten sonrasi kesiyor cok şekerli. merdiven çık birde canım

nisanyagmurumm canım ben geldim hastaneden can bey varmış çok sevindim bana bu bebek kız diye şaka yaptı bir anda şok geçirdim sonra gülmeye başladı .çatı muayenesi oldum açıklık yok ntsde sancı çıktı bu hafta sonuna kadar doğum yaparsın dedi yapmazsan cumaya gel dedi hadi hayırlısı bakalım heyecanlandim doktor öyle deyince

kacinci cocuk olursa olsun heyecen ve korku ilk cocukmus gibi ayni oluyor.

ben persembe gidcem kontrole canim ozamana 40+3 olucaz bugün kasık fena kasiliyor gelebilir gibi de düşünüyorum belki benimki perşembe yi beklemez bakalım artık hayirlisi sancin kac tane kac değerinde cikti canım

şu sicak suya ayağı koyma isi işe yarıyor gibi kizlar kasigima agri girdi yururken ayağımı sicak suda 20 dk falan beklettim sonra su soğudu cikarip corabimi giydim birazdan esimle pazara da cikicaz yürümüş olurum sonra yine sıcak suda koyacam ayağımı

kacinci cocuk olursa olsun heyecen ve korku ilk cocukmus gibi ayni oluyor.
Her çocuk ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluktur eminim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah biz 4 sene bekledik bekleyen arkadasim var yaşı 40 a yakın doktor senin çocuğun olmaz demiş çok üzülüyor hamile kaldığım ay dedim ki Rabbim benden önce ona ver diye dua etmiştim birde baktım ki o ay hamileyim demek ki öyle içten dua etmisim

insan elini açıp başka biri için dua ettiğinde melekler toplanır Allah im bu dua eden kişiye ver önce derlermiş.o yüzden başkasına dua etmek insanın hem bu dünyasını hem ahiretini güzelleştiriyor. ben de senin gibiyim 4 yıllık evliyim canim zaten bu devirde çocuk sahibi olmak gerçekten çok zorlaştı. ve hamilelikler çok sıkıntılı geçmeye başladı. Allah im hepimizi ve bebeklerimiz i korusun.

Defne tohumu, sinameki, adaçayı öğütülüp balla macun yapılarak doğuma üç gün kala birer tatlı kaşığı günde üç kere yenmeye devam edilir. Daha önce yenmemelidir, erken doğuma neden olur.

internette araştırdım biraz baya otlarla ilgili bilgi vardı dogumu kolaylaştıran adacayı ile olan bölümü aldım kızlar belki faydası olur

Merhaba hanımlar bugün benimde sezeryan tarihim belli oldu 07.04.2017 de alıcaz inşallah kucağımıza. Bu arada benim gebelik kolestazım var 38 haftaya geçemicez bu yüzden ama bebişimde karın çevresi ölçüsü 34 hafta çıkıyor kilosu bugün 37+3 olmamıza rağmen 2450gr umarım cumaya kadar alabildiği kadar kilo alır -/+ 300gr oynuyaniliyomuş bide tek tedirginliğim iki kilo altı doğması

kizlar bir garipim kasik agrisi vajina gevsemis gibi adet sancisi ve oglus cok sakin karnim kasiliyo ayagimimi usuttum yoksa ne bilim panik yaptim

Merhaba kızlar bende doktor kontrolünden şimdi çıktım perşembe günü saat 11 de sezeryana giricem inşallah. Aslında ptesi alırız dedi doktor ama nst de sancılarım çok çıkınca perşembe alalım dedi :) Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz bebişlerimize sağlıkla inşallah.

giyimolog gözün aydın canım sağlıkla sihatle kavuşun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…