2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydınlaaaarrr :)

Dün sağlık ocağına gittik topuk kanımızı verdik. Maşallah oğluşum çok ağlamadı bu sefer :)

Çoğumuz bez olarak prima premium care kullanıyoruz sanırım. Ben hiç memnun kalmadım. Kaç kere sızıntı yaptı üstü başı ıslak kalktı hep oğluş. Gecenin bi körü alt değiştirmek zaten zorluyor bşr de üst baş değiştirmek öldürdü beni. Bir de popomuz pişik oldu koruyucu sürmeme rağmen. Deneme amaçlı sleepy alcaktık ama hep büyük kalmıştı komili yenidoğan aldık. Dünden beri kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Hem boyutu tam oğluşun poposuna göre hem de emiciliği falan iyi. Prima çuval gibi oluyordu. Bez sıkıntısı yaşayan varsa komiliyi tavsiye ederim tabi her bebeğin cildi farklı ama ilk deneyeceğiniz bez olsun bence :)

Bu arada yeni doğum yapmış olan annişleri tebrik ediyorum. Geriye kalan annelerimizide bir an önce sağlıcakla aramıza bekliyoruz :))

zaman gecmiyor dedik 38 haftadan sonra hemen doğacak mi acaba dedik.40 hafta oldu gün bitti bizim oğlan hâlâ içerde oyun oynuyor .ben napim bu çocuğu dogunca öpüp koklasam mi? popisinden isirsam mi ?
ayaklarını gıdıklasam mi ?
o değilde ben o olunca bir hafta ağlarım mutluluktan herhalde inanabilir miyim acaba benim olduğuna ? tutmaya öpmeye kiyabilir miyim gerçekten bilmiyorum

hadi bakalim bir avazda insallah. sancin varmi cnm

Rabbim kolaylıklar versin bir avazda alın inşallah kucağınıza

Evet ben de memnun kalmadım kaç kere kakasını beline kadar geçirdi. Pişik yapmadı ama tavsiye ettiğin gibi bir de komilinin deneyelim.

Suan kaç kilo bebek hafta tam olarak kaç
3480 dedi dr.

Kızlar birazdan ameliyata girecem Oğluşum geliyor inş dua edin

Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kucağınıza alın bebeişleriniz inşallah

Yaa bizde tavsiye uzerine premium care aldik bi tane 1 numara 1 tane 2 numara.fazla almadim ama 120 tane falan var toplam

Bizde dr. Geldi nst sancı yine çıkamadı 10 gün bekleyeceğiz dedi dr. Normal kendi gelsin diye sonrası baktık aynı o zman sezeryan dedi. Yine Alttan muayene etti hiç aşağı İnmemiş ve açılma Yok dedi haftaya salı tekrar kontrole gel acil bişi olmasa tabiii dedi son günler sabırlı olacaksın diyor ben evde psikopata bağladım

Günaydınnnn kızlaar :) bıgün doğumu olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah sağsalim kavuşun yavrucuklarınızaa :)

Benim de son iki gün hala şoktayım nasıl yani anne mi olcam şimdi diyip duruyorum sanki hamile olduğumu yeni öğrenmiş gibiyim çok heycanlıyımmmm saatler geçmiyor :)

Al benden de okadar şok geçiriyorum sanki çok değişik duygular içindeyim:)

Gün güne azalır inşallah ağrıların canım Allah analı babalı büüytüsn bebeğinizi.. birşey sorucam ultrasonda kaç kg çıkıyordu bebek çok farkediyor mu doğunca?

Evet ben de memnun kalmadım kaç kere kakasını beline kadar geçirdi. Pişik yapmadı ama tavsiye ettiğin gibi bir de komilinin deneyelim.

Bizim çiş sorunumuz vardı çocuğu ne tarafa yatırdıysam o tarafı ıslanıyordu. Özellikle komilinin boyutunu sevdim tam yenidoğana uygun yapmışlar.

Yaa bizde tavsiye uzerine premium care aldik bi tane 1 numara 1 tane 2 numara.fazla almadim ama 120 tane falan var toplam

Ben 1 numara kullanıyordum çok büyük geliyodu alt tarafı torba gibi bol bol duruyordu. Bi 54 lük bitirdim 2. 54lük paketteydim ama bıktım gecenin köründe yarı uykulu üst baş değiştirmekten. Şimdi rahatladım ama. Belki sızdırmaz sizde

Gün güne azalır inşallah ağrıların canım Allah analı babalı büüytüsn bebeğinizi.. birşey sorucam ultrasonda kaç kg çıkıyordu bebek çok farkediyor mu doğunca?
Çok teşekkürler canım sende hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine doğumdan 2 gün önceki kontrolümde kilosu 3250 görünmüştü doktor yanılma payı olur demedi ama ben tahmin ediyordum daha az geleceğini. Genelde ölçümlerde hata olabiliyor çünkü. Öyle de oldu zaten 350 gr daha az geldi

Allah im en kolay şekilde doğum yapmani nasip etsin hemencecik gelsin bebisin canım. sanci mi oldu benim de günüm doldu bekliyoruz birazdan kontrole gidecez bakalım ne çıkacak ?

ah bu bebekler comel kalk canım kırk defa falan gün içinde . esinle yakin ol anladin sen

kızlar cok dua edin doguranlar, bekleyenler doktora gidiyoruz kontrole. doktor olumlu seyler söylesin ıstiyorum. oglusumuz artik gelsin hayirli ve sağlıklı bir şekilde istiyoruz. çünkü artik insan bekledikce korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…