2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Parça parça kuru deri gibi bir şey geldi bendem az önce artık çıldırcam ya korkudan

Bende öyle. Sancim yok tamam bari acilmam olsaydı dedim. Dr şancin olmadan acilma olmaz zaten dedi. Bekle dedi. O an onu boğup atasım geldi :)

Bende bugun ahududu yaprağı ve böğürtlen yaprağı çaylarını alıp gunde 2 fincan içeceğim. Nette okudum. Faydası olur inşallah

Sağol canım inşallah bizde cuma kavuşacağız bakalım:) ultrasonda 300-400gr yanılma payı oluyor diye biliyorum bende

Kurumuş akıntı gibi azıcık. Ayağa kalkınca geldi
Yakın zamanda vajinal muayene oldun mu? Ben dün oldum. Dr böyle şeyler olabileceğini söyledi. Olmadıysa da nisan belirtisi olabilir mi. Bence Dr a görün. Sancın vardır da belki hissetmiyorsundur acı eşigin yüksekse.

Kızlar doktoruma sezeryan olacağım için sütüm gelmez ya da geç gelir diye korkuyorum dedim o da bana humana still tea ve solgar süt yapıcı tablet yazdı şimdiden içebilirsin bebeğe bi zararı yok dedi bugün başladım içmeye sezeryan olacak arkadaşlar da isterse bi doktorlarına danışarak kullanabilirler belki faydası olur :)

bende adaçayı siparişi verdim sıcak duşa devam nisanyagmurumm artık ne yapacağımı şaşırdım evde iyice geriliyorum hurma çömel kalktı dün başladım bacaklarım ağrıyor bugün ama devam

canim biz nettwn soylemistik prima. Ilk gelen cok guzelsi aizdirma vs sorun yoktu. Ikinci gelen cok kalitesiz, sizdiriyordu. Guzel olanin ici maviliydi kotude yoktu falan. Primaya mesaj attim aradilar numine istedilwr. Bezi gonderdik bakalim arastircaklar. Her zaman ici mavi olan lrimayi nerden bulcam ki .

Mesela oglum dunden beri ishal 1 kere bile cikmadi disina.

Teyzoslar yarin isitme testimiz, goz muaynemiz, aylik kontrolumiz var dua edin bize. Ishaliz ve hala sariligimiz da var. Ayrica memede uyumayi cok seviyoruz. Meme agizda olmasa bile yanagimizi dayayio uyiyoruz :)

dogum bekleyen arkadaslar cok heyecanki ya. Benim oylw heyecana firsatim olmadi biz erken gelnesinin heyecanini yasadik :)

kızlar geldim hastaneden doktor

günün dolmuş cumaya kadar dogurmazsan cuma günü suni sanciyla dogurtacaz dediler sancim nst de bir tane cikti 100 e yakin . yine alttan muayene yok. ultrasona bakti suyu guzel dedi. kg boy da normal

canim ikimizde cuma mi dogurcaz yoksa?

canim cumaya kadar kendi sancimla dogurabilmek için elimden geleni yapicam gerisi Allah a kalmış Allah Kerim . ah ah... son üç gün geçmez artık .

Gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.
Kızlar birazdan ameliyata girecem Oğluşum geliyor inş dua edin
Allah yardımcın olsun.sağlıkla kavuşursun inşallah.
Bir avazda derler ya inşallah kolayca kavuşursun yavruna.

günün dolmuş cumaya kadar dogurmazsan cuma günü suni sanciyla dogurtacaz dediler sancim nst de bir tane cikti 100 e yakin . yine alttan muayene yok. ultrasona bakti suyu guzel dedi. kg boy da normal
Ee hadi gözün aydın diyelim bu durumda en fazla 3 gün daha bekliyeceksin.

Sizin doktor neden çatı muayene yapmıyor acaba? Benim de yarın randevu var inşaallah. Geçen hafta çatı muayene yaptı, biraz açıklık var ama incelme yok dedi. Yarın tekrar bakacak incelme varsa suni sancıyla başlatırız incelme yoksa suni sancı tutmaz dedi.

Ben ilk kızımdada primadan çok memnundum bundada prima kullanıyorum.daha hiç dışına çıkmadı.kız bebek benimki belki ondandır.ya da cırtlarını gevşek bağlamış olabilirsin simarik83 .birde yeni doğana bir numara büyük olur.0 numara almak gerekiyor.

Ben de doğurmak istiyorum cumaya kadar. 40+2 olduk bugun

Hadi gözünaydın canım cumaya bişey kalmadı hayırlısıyla gelsin minik yavrun :)

Cnm senin doktor niye çatı muayenesi yapmıyor acaba .az kaldı cnm ya inşallah sancin gelir suniye gerek kalmaz aynı gün doğum yaparsak birbirimizi nerden tanıyacağız yakamiza kırmızı gül takalım benim özel odada doğum yapma hakkim var tabi boş kalırsa oda şansima artık .kısmet hayirlisiyla kucağimiza alırız inşallah canim

Paketi beyaz olan premium care kullandığın dimi?

Cırtlarını sıkı yapmaya çalılıyorum ama sımsıkı yapmıyorum çocuk rahat edemez diye. Bi daha denerim evde daha var zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…