2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Paketi beyaz olan premium care kullandığın dimi?

Cırtlarını sıkı yapmaya çalılıyorum ama sımsıkı yapmıyorum çocuk rahat edemez diye. Bi daha denerim evde daha var zaten :)
aynen canim disi beyaz olan. 2 primanin da disi beyaz premium care. Ama bezlerin kalitesi farkli
Mesela bezin ici beyaz olanda oglum kaka yapinca filesi poposuna yapisiyo digerindw yok oyle bi sorun. Bak netten buldum resmi ama bendekiler de ayni. Bir paketten ortasi mavili cikti cok memnunum digerinden ortasi beuaz cikti ise yaramaz.

Eklentiler

• unnamed.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 93
Ne kadar erken geldi acaba bir sorun oldu mu küvet falan

Ne kadar erken geldi acaba bir sorun oldu mu küvet falan
33+3 te geldi oglum canim. Cok sukur onden gidiyordu oglum 2800 dogdu. Normalde kuvoze girmeyecekti ama bende enfeksyon olunca onlem olsun diye 1 gece kaldi. Ertesi gun ciktik.

Canım pipiyi yerleştirme şekline görede dışına çıkıyordur belki.seninde erkek bebek sanırım.benim kız olunca ikisi belkide ondan sorun yaşadım

hahahha ayy sorma o pipiyi napmak lazim bilmem :) altini her acisinda bi aksiyon. Pioi havaya kalkiuo cis yapiyo hrmen. Yakalauabilirsem benden mutlusu yok. Yakalayamazsam kiyafet degisiyor. Gecenlerde hastanede isedi ustune taa sapkasi cis oldu

Benim aldığımın içide beyaz. Aa bak o filenin popoya yapışma olayı bizde de oldu o yüzden pişti belkide poposu çocuğun. Nerden anlicazki içi maviliyi acaba?

Ay bizde de pipi var kaç kere kendi kafasına işedi çocuk :))) alt değiştirirken gözüm hep pipinin üstünde ama bi boşluğumu yakalayıp işeyiveriyor :))

kızlar geldim hastaneden doktor

günün dolmuş cumaya kadar dogurmazsan cuma günü suni sanciyla dogurtacaz dediler sancim nst de bir tane cikti 100 e yakin . yine alttan muayene yok. ultrasona bakti suyu guzel dedi. kg boy da normal
Aramızda iki gün var benim dr haftaya cumaya kadar bekleyelim dedi hiç aşağı da İnmemiş böyle olursa sezeryan olur dedi sancım hiç çıkmadı

Kizlar cok gazim var ya çıkarıyorum ama agrimda var karnımın alt kisminda kasigima doğru hep agri var perşembe kontrolum var gaz sorunu canima tak ettirdi agri ondan mi sancidanmi

Kizlar cok gazim var ya çıkarıyorum ama agrimda var karnımın alt kisminda kasigima doğru hep agri var perşembe kontrolum var gaz sorunu canima tak ettirdi agri ondan mi sancidanmi
gaz sancı da yapar sıcak tut kendini yediklerine de dikkat et gaz sancısı çok etkiler seni

valla canim ici mavi olanda ne sizdirma, ne popoya yapisma olayo oluyo. Nerden ankicsz ben de bilmiyorum. Ben sans eseri 3. Kutimu aldim ici mavili cikti. Gercekten cok guzel o.
Pipiye de soyle bi cozum buldum. Temizlene pamugu koyiyorum ustune. Iserse oraya isiyor :)

gaz sancı da yapar sıcak tut kendini yediklerine de dikkat et gaz sancısı çok etkiler seni
Nst de hep sancim cikiyo bebegim kanala inmemis ve gram acilma yok o gun bugundur gaz sorunuda baş gosterdi hamileligimin baslari fln cok rahatti ama su 2 hafta hic keyfim kalmadi çarpıntı yapiyor kasilmalar bana tum dengem bozuldu ilk gebelik boylemi oluyor anlamadım

Yok cnm kontrole gelmiştik yatış verdi sancımın artmasını bekliyoruz

ya heyecan bastı kızlar birbirimize bol bol dua edelim inşallah bir avazda kurtuluruz .
amin hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bugün yürüyüşü mü yaptım. Sabah dr sonra moralim bozuldu yürümeyeceğim diyordum kendi kendime sonra gene yürüyeyim dedim

canım hem hormon hem bebiş büyüyor çevrende insanlar hep enerjimi etkiliyor

kızlar benim son dönemlerde ara ara karnımın alt kısmında kasılma degilde hani bacagımıza falan giren kramplar tarzında anlık kramplar oluyodu bacaklarımın iç kısmına dogru etki ediyodu. bugün nedense sürekli olmaya başladı kasılmalarımda var düzensiz ama sık acaba rahim mi acılmaya başladı anlamadım ama kramplar anlık canımı çok yakıyo. sizlerdede böyle bi sorun var mı acaba

Bende tülbent koyuyorum. Hatta biraz önce bi güzel işedi tülbente :))

Alıştı sanki hep kucak istiyo nasıl alıştı bukdr kucaga anlamadm bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…